utorak, 17. travnja 2012.

Kako uredno nalakirati nokte

Tražili ste video kako ja lakiram nokte i evo ga napokon nakon 3 dana mučenja. :D



Video je malo duži pa ako se nekome ne gleda neću zamjeriti, ali malo sam se raspričala pa mi je kasnije bilo teško to editirati. Sljedeći put ću morat malo manje pričat pa će biti bolje. :D


Broj komentara: 19 :

  1. odličan video :D
    baš sam uživala ;)

    i nokti su ti prekrasni :D
    i zanima me dal koristiš štambilje? ja bi si kupila od essenca pa me zanimaju iskustva :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      Koristim štambilje i imam te od Essence i ok su za početak iako sam imala problema sa Essence štambiljem. Puno lakše mi je sa Konadovim, ali ni taj Essence nije loš. Probaj, možda tebi bude bolji nego meni.

      Izbriši
  2. više se ne dobiju rezervni špicevi s olovkom essence za odstranjivanje laka...
    znači, ti prvo naneseš 1. sloj, onda čekaš 1-2 min i naneseš 2. sloj. to ti je i inače dosta vremena ili je stvar u gabrini laku? pitam jer meni puno duže traje vrijeme između slojeva, otprilike bar 20 min. produžavam vrijeme između nanošenja slojeva, što idem dalje (znači 1-2 sloj:10 min, 2-3: 20 min, 3-4:30 ili više min).
    Inače, sve pohvale za video. Radi ih češće!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne koristim već duže vrijeme te odstranjivače u olovci pa ne znam što se promjenilo, jer ovaj jedan koji ja imam je stari uz koje su dolazile rezerve.

      Inače uvijek kad lakiram pričekam 2-3 minute između slojeva jer uvijek koristim neki brzo sušeći nadlak pa ne moram dugo čekati između slojeva jer nadlak i prvi u drugi sloj osuši za cca 10 min.

      Izbriši
  3. sviđa mi se video.. Ja bi htjela video kako korektno porašpat nokte,ako bi bilo moguce..neznam dali ima vec to.nisam našla dok sam tražila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja! zanima me kako drugi to rade!

      Izbriši
    2. Napravit ću onda jedan video o njezi noktiju i manikiranju samo dok skužim kako da video bude bolje kvalitete jer ovaj dobro izgleda kod mene na kompu, ali na YT nisam zadovoljna kako izgleda.

      Izbriši
  4. Nokti su ti savršeni *__*
    Boja laka mi se jako sviđa i meni je baš simpatično kako pričaš dok snimaš video :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ovaj video sam ja tražila :D hvala ti puuno <33

    OdgovoriIzbriši
  6. Super ti je video, ja sam skoro zaspala, ali ne od dosade nego ja volim to tako gledati, ili nokte ili npr. kad sam u frizerskom salonu pa kad radi frizuru ili šiša. HAHA, nemojte mi se smijati! ;)
    Meni je sasvim svejedno koje ćeš videe raditi, samo ih radi! :)
    I ako ne želiš da ti YT izbriše video pokušaj ga podijeliti na par dijelova pa uploadaj više videa, bolje i to nego da ti se izbriše tako dobar video.

    OdgovoriIzbriši
  7. Slažem se s curama: i meni se video svidio i sviđaju mi se i tvoji nokti i drago mi je pokazala kako sve lijepo radiš i koje proizvode koristiš. Također, i mene zanima kako pravilno izrašpati nokte, u biti ne znam što da radim s kožicom oko noktiju, jer ju potisnem, a ona se vrati nazad, nemam je toliko da je režem, a kad mi se "začene" onda mi je sve razvaljeno oko nokta i još k tome boli. Samo naprijed s videima! ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. super video :D reci mi, zaš stavljaš samo prvi sloj i ovo na "rub/ivicu" nokta, jel ima neke razlike ako se stavi tamo i nadlak možda? jel duže traje?

    OdgovoriIzbriši
  9. Super ti je video, slobodno ih pravi jos :)

    OdgovoriIzbriši
  10. super video! lijepo je gledati te kako lakiraš nokte. :-) u biti, ja radim sve isto osim što se nisam nikad sjetila čistiti na kraju s kistićem nego sa štapićem za uši. Ovako mi se čini lakše tak da ću probati i ovo. :-)
    inače, imaš prekrasan glas i super ti ide snimanje videa. Ja bi da češće radiš video tutorijale. :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Super video, a ti si prava osoba koja može da nam objasni kako radiš sve to što radiš sa noktima, jer su ti nokti, kožica oko noktiju i manikiri uvek mnogo lepi!
    Ako te brine dužina videa, mogla bi da uradiš nešto kao Tartofraises, već prethodno pripremiš i namažeš 4 nokta, a tek onda kreneš da snimaš, praktično tako snimiš ceo postupak sređivanja samo jednog nokta, ili eventualno dva nokta, tako bi mnogo kraće trajalo.
    Baš mi je bilo neobično slušati tvoj glas, a posle par minuta sam se navikla... I već u sledećem videu sigurno neće biti toliko drhtanja ruku zbog kreme uuups... zbog treme! :-) Nemoj se ljutiti, samo se malo šalim, a to sa kremom-tremom mi je bilo baš simpatično!
    Samo nastavi sa videima, odlično ti to ide! :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. joj imala sam taj lidlov s pumpicom, ali je ocito bila pokvarena jer mi je cijelo vrijeme pustala i unistila lak na stolu tako da sam odustala od kupovine :( ja se drzim essenceovog odstranjivaca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma to se i meni dešavalo sa njihovim pumpicama pa sam odustala od njih, prvo sam mislila da nije možda samo taj pokvaren, ali kupila sam ponovo i frendica isto i uporno puštaju... šteta jer inače je baš fora princip rada

      Izbriši
  13. Svi pričate o tom nekom brzosušećem TCu! Molim te, koji ti koristiš i zar stvarno djeluje? Muku mučim s time, moje se lakiranje razvuče na nekoliko sati jer između lakiranja radim 100 drugih stvari dok se slojevi potpuno ne osuše i onda to traje i traje.... kmee! Inače super video! :))

    OdgovoriIzbriši
  14. super video :) mene zanima gdje si nabavila ovaj plavi gabrini lak i isto tak za sljedeci video .. pravilno raspanje noktiju :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...