petak, 23. ožujka 2012.

Flormar Gentle Cuticle Remover Review

Prije već dosta vremena sam dobila ovaj i još dva proizvoda iz Flormar Nail Care linije na recenziju, ali nisam htjela ništa pisati o njima prije nego ih isprobam kako treba.


Prvi na redu za recenziju je Gentle cuticle remover i prije njega sam probala samo Afrodita cuticle remover gel pa ovaj Flormarov odstranjivač kožice mogu usporediti samo s njim.






Na kutiji piše ovo:
“It is applied on the skin around nail before manicure so softens the dead skin and easily eliminated.”


Svi odstranjivači kožice se upotrebljavaju otprilike na isti način. Naneste ga oko kožice, ostavite da djeluje oko 2-3 min i onda drvenim štapićem laganim kružnim pokretima potiskujete kožicu i uklanjate onu odumrlu . Tako bi to trebalo biti u teoriji, ali u praski sa ovim odstanjivačem i nije tako. Kad koristim Afroditin odstanjivač uvijek, ali baš uvijek ja imam što odstranit. Uvijek bude te gadne mrtve kože, ali kod ovog Flormarovog odstranjivača to nije bilo tako. Uopće odumrle kože nije bilo, jedino što se dogodilo je to da mi je kožica oko noktiju bila mekša.


Isprobala sam ga nekoliko puta i svaki put mi se događala ista stvar. Kožica je mekana, ali viškova nikakvih nema. I onda sam bila u čudu, jel ja to nemam mrtve kožice za odstranit ili ju samo ovaj odstranjivač ne odstranjuje. I onda sam napravila test i nakon Flormara sam nanijela Afroditin gel i eto ga, mrtva kožica se pojavila.


Dakle ovaj odstranjivač i nije baš dobar za mene jer ja uvijek viška imam, pogotovo po zimi kad su mi ruke izrazito suhe i perutaju se. Po ljeti nemam takvih problema pa je onda ok za samo omekšat suhu kožicu kad nemam previše viškova oko noktiju za odstranit.


Ako vam je kožica samo suha ovaj odstranjivač-omekšivač će vam poslužit sasvim solidno, ali ako kao ja imate malo težih problema sa kožicom trebat će vam nešto jače jer ovaj odstranjivač nije dovoljno jak da ukloni viškove nego samo da omekša kožicu.














*Pr uzorak

Broj komentara: 7 :

  1. Meni je Afrodita zbilja nezamjenjiva :) Isprobala sam neki Manhattanov odstranjivač kožice i bilo mi je isto kao i tebi s ovim flormarom, skoro nikakvog "otpada" nije bilo...

    OdgovoriIzbriši
  2. super recenzija, neće me zeznuti da ga kupim.

    OdgovoriIzbriši
  3. nisam još probala odstranjivače za kožicu ali definitivno imam problema s njom. za sada koristim ovu metodu - namočim prste u toploj vodi i onda potisnem kožicu sa štapićem i uklonim. daje li odstranjivač bolje rezultate?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odstranjivač kožice ti pomogne odstraniti višak kožice oko noktiju, topla voda ju samo omekša. Ako imaš problema s njom i suha ti je i sklona perutanju onda probaj odstranjivač kožice i iznenadit ćeš se kad vidiš razliku. Pogledaj kod mene na blogu oznaku Afrodita pa ćeš naći post gdje sam stavila slike prije i poslije odstranjivača i razlika je drastična.

      Izbriši
    2. thanks! :) pročitala sam tvoj post a sutra pravac u bipu!

      Izbriši
  4. Dobar savjet...zlata vrijedi i hvala ti na tome!Ja probala jedino i samo afroditin gel,meni bilo dovoljno!

    OdgovoriIzbriši
  5. I meni je Flormar ok za omeksavanje ali nista vise od toga, zaista ne uklanja nista. No dobro, makar je jeftin, pogledacu taj od Afrodite

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...