četvrtak, 15. ožujka 2012.

Essence TE "Rebel" & "Season of extremes"

Dugo vam nisam pokazla niti jednu novu Essence kolekciju koja tek treba doći, ali vjerujem da ste najave mogli pogledati i na nekom drugom blogu. Danas vam predstavljam dvije kolekcije i malo je reći da sam oduševljena pogotovo zato jer je druga TE kolekcija skroz posvećena lakovima za nokte. 


Pa krenimo, prva na redu je TE "Rebel". Trebala bi dostupna u travnju-svibnju 2012. 


Spider lash mascara


Soft matte lip gloss


Cheek & lip pot


Latex nail polish



Rock coat


Druga TE kolekcija je "Season of extremes" i njoj se posebno veselim jer je totalno posvećena lakovima za nokte i sviđaju mi se apsolutno svi, bar na ovim promo fotkama. Ova kolekcija bi trebala biti dostupna ovaj mjesec, ali mislim da sam pročitala na Essence Facebook stranici da će ova kolekcija kod nas doći tek krajem četvrtog mjeseca. 





"Rebel" kolekcija mi je cijela divna osim maskare i zelenog laka, ali tko zna možda mi se i on svidi kad ga vidim uživo, a "Season of extremes" kolekcija mi je mljac. Nema laka koji mi se ne sviđa. Novčanik možeš počet plakat. 

Broj komentara: 13 :

  1. već vidim da će me opalit po novčaniku :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Season of Extremes je već dostupna kod nas, sinoć sam ju vidjela u Mulleru u CC1.

    OdgovoriIzbriši
  3. zapravo samo želim lip and cheek pot, jer mi fakat ne treba milijon dupea lakova za nokte više osim možda rock coata al moram vidjet kaj to je uopće, mislim kak zgledi

    OdgovoriIzbriši
  4. Bome i ja počinjem skupljati novčiće za Season,sve mi je super,pogotovo duplići ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Jedino bi maskaru preskocila,a ostalo mi sve onako privlacno izgleda:)

    OdgovoriIzbriši
  6. season of extrems mi ima super lakica :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zadnjič sem naletela na polno stojalo Season Of Extremes. Na koncu sem vzela 4 enojne lake in enega dvojnega. Dejansko mi laki niso bili nič kaj preveč posebnega, mislim, da so izdali že videne barve. Pri Rebels pa me ravno ta zeleni lak mika, upam, da bo v živo tudi zanimiv.

    OdgovoriIzbriši
  8. ne kuzim cemu opet rock coat kad im se ni onaj iz remixa nije dobro prodavao, a od ostalog ako stigne kod nas ce se valjda nac nesto i za mene

    OdgovoriIzbriši
  9. Nisu me baš oduševili, ali zanimaju me latex nail polish rebels linija i eventualno rock coat. Ma već vidim da ću pokupovati i što treba i što ne treba :)

    OdgovoriIzbriši
  10. ...sinoc sam bila u mulleru(iz SB-a sam)i taman su postavili stand sa lakovima i cijelom drugom kolekcijom..tek su cijene stavljali...pa eto znaci u mulleru je vec stigla!....

    OdgovoriIzbriši
  11. season of extremes je prelijepa ali ako u HR dolazi krajem četvrtog mjeseca na Krk će doći u 10.-om mjesecu -.-

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...