subota, 3. ožujka 2012.

Day 26: Inspired by a pattern

Kako mi se zadnjih par dana mijenja situacija u RL i to me emocionalno iscrpljuje i nekako mi nije baš do lakiranja noktiju, ubiti nije mi do ničega. Samo bi se zavukla u neku rupu i spavala, ali to nažalost nije moguće. Čak niti u krevetu ne mogu spavati kako treba iako zadnja 2-3 dana idem leć ranije nego inače, ali mi podstanri u glavi ne daju mira. I tako sam se s ovom temom htjela nekako izvući sa naljepnicama za nokte, ali nije mi baš uspjelo.


Prvo sam krenula sa Misslyn naljepnicama koje sam dobila od jedne divne cure (hvala S. :*) i mislila sam da će biti super, ali sam se dobro pomučila s njima i nisam dobila rezultat kakvom sam se nadala. Mislila sam da će biti bolje od Essence naljepnica s kojima jedino imam iskustva jer ipak je Missly jači brand i naljepnice su tanje i na prvi pogled su mi djelovale bolje, ali nisu. Strašno se gužvaju na rubovima, teško ih je zagladiti tj. nemoguće ih je zagladiti pa su rubovi jako naborani i to uopće ne izgleda lijepo.


Počupala sam dolje Misslyn naljepnice i sjetila se da imam još Essence naljepnica i išla sam i njih staviti baš da ih usporedim. Iako nisam ni sa Essence naljepnicama bila zadovoljna, ali na očigled se vidi da su bolje od Misslyn naljepnica. I Essence imaju nabora po rubovima koji se ne daju zagladiti, ali manje ih je. I jedne i druge su mi razočarenje, ali ako moram birati onda bi izabrala Essence.

Broj komentara: 14 :

  1. Znači bolje lak nego naljepnice. Ne znam tko je to uopće smislio, pa naravno da naljepnice nisu neko rješenje, jer naši nokti nisu ravna ploha..

    OdgovoriIzbriši
  2. Jos uvijek nisam probala naljepnice, ali i meni se vise svidja drugi izbor tj.essence

    OdgovoriIzbriši
  3. Ah te naljepnice, samo problemi s njima - iako izgledaju jako efektno :) Nadam se da ćeš sretno riješiti sve probleme u RL... Držim fige :)

    OdgovoriIzbriši
  4. I jedan i drugi uzorak mi je odličan! :) Ne znam samo s kojim naljepnicama nema problema?! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Na slikama mi dobro izgleda, nepravilnosti se slabo vide. Nisam još probala nikakve naljepnice al mislim da i neću, ne privlače me baš...

    OdgovoriIzbriši
  6. Izgleda jako lijepo i jedno i drugo! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ni ja nisam provala ove naljepnice,nekako mi je draže sama crtat po noktima :D

    OdgovoriIzbriši
  8. prekrasno! <3 očito Essence ruši skoro sve brendove što cjenom što kvalitetom (:

    OdgovoriIzbriši
  9. super su uzorci, a ako ovako izbliza ne izgledaju tako lose nanesene onda sam sigurna da uzivo s pristojne udaljenosti za gledanje u ruke izgledaju super

    OdgovoriIzbriši
  10. Uh, uh... kako su predivni nokti... meni se jako sviđaju! U biti, svi tvoji uradci su mi to die for ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Dobila sam danas na poklon ove Misslyn i zbilja su koma :S Baš šteta...

    OdgovoriIzbriši
  12. na mom blogu imas igru u kojoj te pozivan na: beauty blog by tina

    OdgovoriIzbriši
  13. essence nalepnice su mnooooogo bolje,sad kad sam videla koliko su lose necu ih ni kupovati...a bas su mi sse svidele i nekako mi to dobro zvucalo...

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...