ponedjeljak, 9. siječnja 2012.

Swap!!!

Kad sam objavila preview za Essence “Vampire´s Love” kolekciju Harriett sa Trailer Hood Chic bloga se na prvi pogled zaljubila u lakove i tako je pao dogovor za swap. Dogovorile smo se da nećemo slati puno lakova zato jer je naša poštarina ogromna. Zadnji (i prvi) put kad sam se swapala htjeli su mi uzeti 250kn za poštarinu. U drugoj pošti je ispalo 200kn, ali svejedno je puno. Još uvijek nisam na čisto jesam li za ulazak u EU ili ne, ali mislim da će nam bar po pitanju poštarine biti lakše kad uđemo jer se nadam da će se poštarina smanjiti bar za zemlje koje su u EU.

Naravno da paketić nisam dobila bez problema. Oni koji me prate na fejsu znaju što se događalo, ali za one koji ne znaju ću napisati. U pismu koje mi je Harriett poslala je bila vizitka koju oni na carini nisu bili u stanju pročitati pa su me malo maltretirali da im donesem račun od stvari u paketiću jer su zbog te vizitke vjerovali da je Harriett neka kompanija, a ne fizička osoba. Lijepo sam se napričala sa carinikom i uz malo muke dobila napokon svoj paketić bez da sam platila carinu.

A u paketiću divota do divote… čak i neki lakovi sa moje wish liste.

Gornji red: Pure Ice Strapless, Pure Ice Cheatin
Donji red lijevo: Sally Hansen Ice Queen, N.Y.C. White Lights Glitter
Donji red desno: Zoya Faye, Diamond cosmetics Don´t teal my heart away

Zbog Diamond Cosmetics teal zelenog laka su nastali problemi jer je uz njega došla ta famozna vizitka i da su se oni na carini udostojili pročitati shvatili bi da se radi o kampanji za podizanje svijesti o raku jajnika. Na www.tealtoes.org možete pročitati o čemu se radi. Ja sam oduševljena s tim kako su oni zamislili tu kampanju pa obavezno bacite oko i pogledajte o čemu se radi, pogotovo zato jer ste žene i imate jajnike.

Gornji red: Sinful Franzy, Revlon Glitz&Glam, Ulta Material Girl
Donji red lijevo: Finger Paints Sparkle Top Coat, Finger Paints Peaceful Purple
Donji red desno: Wet n Wild Party of Five Glitters, Wet n Wild Behind closed doors


Još je bilo tu par sitnica koje sam zaboravila slikati, a ovaj Bubble white prašak za čišćenje i izbjeljivanje noktiju me posebno zanima pa ću o njemu napisati detaljnu recenziju.

Draga Harriett hvala ti do neba na ovim divnim lakovima. Oduševljena sam sa svime i nadam se da si i ti sa onim što sam ja tebi poslala. smileys

Nadam se da ću vam ubrzo moći pokazati neki od ovih lakova, a trenutno ništa od swatchanja jer kao što znate na mojoj fotogeničnoj ruci je pukao nokat na srednjom prstu i kao da mi do nije bila dovoljna muka na tom istom prstu mi se upalila zanoktica. Crveno, natečeno i jako bolno. Malo sam guglala o tim upalama jer mi se nedavno ista stvar tj. malo gora dogodila na srednjem prstu na lijevoj nozi i ono što sam pročitala me totalno uplašilo jer piše da ta upala može otići i ispod nokta i da se može dogodit da nokat totalno otpadne. Zašto mi se pojavila ta upala nemam pojma jer nikad prije nije, a sad dva puta u tako kratkom roku. Mislim da bi se trebala malo prošetati do doktorice. Pa ako kroz sljedeći period ne bude postova od mene znate zašto nema i unaprijed se ispričavam zbog toga.


Broj komentara: 12 :

  1. Svi lakovi su divni, posebno ovi Wet'n'Wild. I što je tolika poštarina? Težina ili?

    I trk doktoru, meni se ta upala događala nekoliko puta na nožnim prstima i završavala gubitkom nokta :/

    OdgovoriIzbriši
  2. I'm so glad that after the post issue you were able to get your package and that you enjoyed it. I saw that a few of them were on your wishlist and just HAD to get them for you. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Super swap! Žao mi je, što toliko komplicirajo oko paketa, ne znam zašto, stvarno. :/ Jedna ideja - max 8 lakova na paketić, tako da je stvarno mali paket. Onda meni ništa ne piše, ako je više, mogu već dobit pismo (ali svejedno vrlo rijetko). Samo da meni srećom ne kompliciraju, napišem, da nisam kupila lakove i da zato nemam računa i dobijem paketić za 3-4 dana.

    Ili ni tako ne ide? Šteta, swapanje je stvarno odlićen naćin za dobiti lakove iz Americe.

    OdgovoriIzbriši
  4. predivni lakovi *.* .. bas me zanima ovaj bubble white prasak dal djeluje :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni su lakovi, ali zabrinula si me tom upalom, idi doktorici i nemoj se zezati :( :*

    Wet'n'wild i Pure Ice lakovi super izgledaju!

    OdgovoriIzbriši
  6. nadam se da ce zanoktica brzo proc pa da mozemo vidjet swatcheve svih ovih divotica :)

    OdgovoriIzbriši
  7. fantastičan swap! a s poštom sam i ja imala muka i to velikih,doduše nisam imala problema sa carinom koliko zagubljene,neisporučene pošte.... a za nokat želim da sto brze prođe!

    OdgovoriIzbriši
  8. divni, divni lakovi ♥
    ovi pure ice mi se posebno sviđaju, a i baš me zanima ovaj prašak za izbjeljivanje, jedva čekam recenziju! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...