subota, 21. siječnja 2012.

Stamping plates storage

Dugo sam se mučila sa pohranom mojih pločica za pečatiranje. Premještala ih iz kutije u kutiju, iz kutijice u kutijicu i sa niti jednim rješenjm nisam bila zadovoljna. Zadnje mjesto na kojem sam ih držala je bila stara kutija od disketa, ako se netko uopće sjeća što su to diskete. I onda mi se zvrk dočepao toga, kutija je pukla, a i onako to nije bilo najbolje rješenje jer mi je je ta kutija bila premala.

I jučer je moj zvrkić išao u šoping i slučajno sam ušla u Kik jer se tek otvorio kod nas pa sam išla malo prozujat da vidim što ima i ugledam kutiju za vizitke. I odmah sam znala što ću s njom. Bit će to moja nova kutija za pločice.


Čim sam došla doma išla sam ih posložit i napokon organizirat jer sam prije kad bi tražila neki motiv kopala i kopala dok bi našla onu koju tražim, a sad sam ih podijelila po kategorijama. Mali Bundle Monster uzorci za cijeli nokat, pa onda BM i ostali veliki uzorci za cijeli nokat, uzorci za french, mali pojedinačni uzorci i na kraju Essence, BornPretty Store i neke no name pločice.


Sad su napokon sve organizirane i neće mi trebati 100 god. da nađem uzorak koji mi treba, a opet kutija se ne otvara tako lagano pa je i zaštićena od zvrkovih znatiželjnih rukica.

Cijena je bila oko 17-18 kn.

A kako vi čuvate svoje pločice?


Broj komentara: 16 :

  1. odlično izgleda, ful profesionalno

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ideja. Res nimam veliko pliščic, ampak kaj takšnega bi mi prav prišlo. Bom pogledala, če imajo pri nas v Kiku tudi te posodice.

    OdgovoriIzbriši
  3. ja svoje čuvam u albumu za vizitke. dobro je to što tako vidim svaku pločicu, a loše je to što mi je postao premali i ne stanu mi sve pločice

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam razmišljala o albumu, ali nikako da nađem neki koji mi odgovara a da nije preskup, ali nikad se ne zna.

      Izbriši
  4. Cute! I'm going to try this one I found on YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=aMrZ8KdATuw

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. This is ggreat idea also, but I cant find something like that here. :(

      Izbriši
  5. a kako se ti uzorci koriste i da li se mogu kupiti negdje u hr? ispričavam se unaprijed što nisam upućena... pretpostavljam da se namaže jedan lak pa određeni uzorak, drugi lak preko i onda skinemo uzorak ili?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod nas imaš kupiti u Dm-u Essence komplet za pečatiranje, ali isto tako i pojedinačne pločice.

      Radi se tako da nalakiraš nokte s nekim lakom i pustiš ga da se skroz osuši, onda sa posebnim lakom za pečatiranje ili nekim drugim gustim lakom pređeš po željenom uzorku, sa straugalicom makneš višak laka, na taj uzorak stisneš pečat i onda sa pečatom taj uzorak preneseš na nokat. Najbolje ti je na Youtube upisati: How to Konad ili Konad tutorial pa će ti biti lakše kad vidiš kako se to točno radi.

      Izbriši
    2. puno, puno hvala na ljubaznom odgovoru :))

      Izbriši
  6. buduci da ih nemam puno cuvam ih zajedno u jednoj kutiji s lakovima za stambiljanje i glitter top coatima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja dok ih nisam imala puno, a sad ih je oko 50 pa sam im morala naći neko novo mjesto samo za njih.

      Izbriši
  7. Još nemam niti jednu pločicu nažalost :/ planiram naručiti par s ebay-a ali svaki puta zaboravim :) Kolekcija ti je *____*
    I super ideja s kutijom :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako dobra ideja!!! Super! Nemam puno pločica za sada, pa time niti taj problem, ali muku mučim sa traženjem police za svoje lakove.
    Htjela bih onako prozirne, lijepe, već imam i mjesto za njih, da ih maknem sa regala, ali nikako naći :( Baš si si dala truda, lijepo je, volim kada je sve organizirano i pregledno i sve na svom mjestu, pa kada vidim tako posloženo, odmah se divim ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. a ja imam samo 2 plocice (hahah), pa ih mogu medu lakove staviti :D

    OdgovoriIzbriši
  10. uuuuuuuuu daj posudi koju,, hehe ja ih imam samo par, smrc.. hehe

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...