ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Revlon Glitz & Glam

Moj prvi Revlonov lak. Smile U bočici izgleda kao prava glitter bomba dok na noktima i nije baš toliko jako; rekla bih glitter bombica Open-mouthed smile. Kako god preprepredivan je i maže se nevjerojatno lako. Bilo me jako strah kako ću počistit lak ako nešto zeznem, ali bez veze sam se bojala jer je lak ovako ispao bez ikakvog čišćenja.


I to samo sa dva sloja. Znate kako to ide sa nekim glitterastim lakovima, treba im 100 slojeva da ne budu prozirni, ali ovome je bilo dovoljno samo dva jer ima rozu bazu zbog koje sam cijelo vrijeme imala osjećaj da mažem džem od malina na nokte.

Uz svu ljepotu ima nažalost ima i dvije mane, jednu sam mogla izbjeć da nisam bila lijena i da sam stavila base coat. Naime obojao mi je nokte, a tako mi i treba. 99 puta stavim bazu i onaj jedan put ju ne stavim i baš taj put mi neki lak oboja nokte. Angry smile Druga mana je ta što se ne da baš uslikat, ali i to bi se dalo izbjeć da ja imam neku mrcinu od fotića jer lak uživo izgleda življe rozo, ne ovako isprano. Izluđuje me to kad ne mogu uslikat lak kako treba pa sam ga htjela uredit u nekom programu za uređivanje slika, ali nisam uspjela pa eto takav je kakav je.

Guglajući sam skužila da je ovaj lak navodni dupe za OPI DS Bold i Zoya Astru.


Broj komentara: 10 :

  1. Lak je divan, a i tvoji nokti predivni. Znaci morat cu i ja nabavit svoj prvi Revlon :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Izgleda predivno, prosto neverovatno da je to samo dva sloja :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow samo 2 sloja i tako dobro izgleda, a i ranjenik se oporavlja :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako blješti, mogu misliti kakav je uživo... :)

    OdgovoriIzbriši
  5. izvrstan je! i samo 2 sloja, veliki plus!

    OdgovoriIzbriši
  6. bas super izgleda, meni je tako zao sto je kod nas izbor revlona tako mizeran, sve su neke bapske boje, a zapravi prilicno dobro prate trndove, a nasi po dobrom starom obicaju ne uvoze <_<

    OdgovoriIzbriši
  7. Kao prava ljubiteljica šljokastih, moram reći da me oduševio! Baš mi glamurozno izgleda, pa čak i sa tom kako kažeš; dobro ne uslikanom bojom ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...