ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Essence Irreplaceable & Make it golden

Dugo nije bilo nekog posta sa noktima i oprostite mi na tome. Uz ovo šugavo vrijeme zvrk i ja smo se uspjeli razbolit drugi put ove zime ako se to zimom može nazvat jer ljudi po Korzu skoro da u kratikim rukavima šetaju. I to ne skoro da takvi šetaju nego doslovno sam vidjela tipa u kratkim rukavima. I tko onda ne bi bio bolestan? Onda je tu još i bio zvrkov rođendan prije nego smo se rabolili i tako prođe dan po dan i ja skužim koliko dugo nisam nikakv post sa noktima objavila, e pa dosta brbljanja i bacamo se na lak.

Prvi je na redu Essence Irreplaceable. Boju neću puno opisivat jer slike govore same za sebe, kakav je na slikama takav je i uživo. S dva sloja super prekrivenost, a boja me podsjeća na pijesak koji se svjetluca na suncu. Nešto divno.


Nakon toga sam nanijela 2 sloja isto tako Essence, ali Make it golden.


Možda na slikama izgleda malo kičasto, ali meni je uživo apsolutno divno i totalno me ova manikura asocira na novogodišnju noć. Da idem na neki doček znam šta bi imala na noktima, ali ništa me ne sprečava da s ovom manikurom dočekam novu godinu i doma, zar ne? I baš sam samu sebe šokirala što mi se ova kombinacija toliko sviđa jer sam ja inače srebrni tim.


Broj komentara: 16 :

  1. uuuu, jako mi se svidja :)
    a nokti su ti za umrijet krasni :inlove:

    krasna mi je kombinacija zlatno na zlatno, i dobro ti ide uz ton koze :)
    ne podnosim nakit od zutog zlata pa stalno nosim srebro, ali srebrna sjenila i lakovi mi nikako ne stoje :/
    mislim da cu pred Bozic isprobat slicnu kombinaciju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se prsten takoooooo sviđa. <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimljivo, jer si hladnog podtona, a ovo ti tako dobro stoji! Nema pravila očito!

    Ovaj Irreplaceable me nikad nije privukao, ali zaista izgleda zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Irreplaceable mi je predivan,prvom prilikom kupujem!bas su ti lijepi dugi noktici :D
    ja trenutno imam nesto slicno-elfov goledn godess i konadove pahulje preko jer je sam nekako pust.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Irreplaceable je predivan, i odlično ti stoji, prava damska ruka i nokti :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Irreplaceable mi je super, mislim da ga nikad ne bi zapazila sama dok ga nisam vidjela na tvojim predivnim nokticima :) mada druga varijanta nije po mom ukusu al' irreplaceable sigurno ulazi u moju kolekciju :)

    OdgovoriIzbriši
  7. samo me zanima - kad ćeš mi dopremiti prsten i gdje da uplatim?

    OdgovoriIzbriši
  8. Nokti su ti uvek elegantni i jako lepi! Prekrasne su i prva i druga verzija manikure! I prsten je prekrasan, moram malo bolje da pregledam tvoj blog i da prikupim neku informaciju i o prstenju! Pozdrav! :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Kupila sam ga i boja je ok, al nekako ne stoji mojim rukama ali mi se vise svidja kod tebe sa tim velikim sljokicama ali kada sam ga htjela skinuti grrrrr grozno poslje toga vise ga ni jednom nisam stavila :):):)

    OdgovoriIzbriši
  10. ja s ovim irreplacable imam cudan odnos, dok sam doma i gledam swatcheve definitivno mi treba, kad dodjem pred essence stalak mi odjednom ne treba i tako vec mjesecima, nisam sigurna hocu li pokleknut ili ne :/ a svidja mi se ovako preko sa zlatnim

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...