subota, 15. listopada 2011.

Maybelline Forever Strong Pro 60 Volcanic Red

Nešto što rijetko viđate na mojim noktima; crveni lak. Ovaj mi je mama kupila za prošli Božić i nikako da dođe njegovo vrijeme da ga stavim na nokte. Obično kad prekopavam kutiju sa neisprobanim lakovima često uhvatim u ruke neki lak koji sam davno dobila/kupila, ali ne osjetim u tom trenutku onaj neki znak da je došlo njegovo vrijeme pa ga vratim u kutiju. Tako je bilo i sa ovim lakom, koliko sam ga puta imala u rukama i vratila nazad.

Napokon sam ga odlučila nalakirat i ne znam zašto mi je toliko trebalo jer je lak stvarno poseban. Definitivno je bolji na noktima nego u bočici. Crveni lak sa metalik finishem (top coat je definitivno ublažio taj finish), tako divno se maže i sa dva sloja savršeno prekriva. Boja je malo neobično crvena, nije ona vrišteća crvena nego lagano tamnije prljavo crvena.




Slikala sam ga vani u sjeni, unutra pod lampom i unutra sa blicem. Iako slike sa blicem nisu baš najbolje i nekako blesavo sam prste postavila pa izgleda kao da mi je jedan nokat veći a drugi kraći, ali one najbolje pokazuju kako lak izgleda većinu vremena. U bočici izgleda tamniji nego na noktima, ali tu tamniju stranu iz bočice pokazuje u sjeni i tamnijim vremenskim uvjetima.

Iako nisam baš neki fan crvenih lakova i ne nosim ih tako često s ovim se baš dobro osjećam, a to je najbitnije.


Broj komentara: 15 :

  1. Odličan je. Mislim da imam neki slična No name lak! Takvog metallic finisha i neke prljavo tamne crvene boje. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepa boja,onako clisic,najvise mi se svidja sto ima sjajan finish e sad mozda je to top coat ucinio svoje ali mi se jednako svidja:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zasto moras imat tako savrsene nokte....:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlična je boja i lak i tvoji nokti! Samo mi stvarno nije jasno kako to da ti je toliko dugo trebalo da ga isprobaš... Moji svi lakovi čim ih dobijem odmah i isprobam :-D Nisam ja za čekanje...

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vam komadi :)

    @Beauty sisters a ne znam. Ne mogu reći da sam ih nasljedila jer moja mama ima jako loše nokte, ali dosta pazim na njih pa se to valjda na njima i vidi.

    @Sekav hvala :) Mislim da ih imam previše ne isprobanih a stalno kupujem nove pa se eto dogodi da sam neke kupila jer sam ih u tom trenu morala imati, a onda nikako da dođu na red.

    OdgovoriIzbriši
  6. gorgeous red nails!!!


    hope you'll follow my blog!
    http://ilovemakeup68.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Lijepo :) Baš krasna, jesenska-nekričava nijansa...

    OdgovoriIzbriši
  8. samo da se pohvalim :p da sam kupila essence blue addicted i i onaj njihov transparentni puder zbog tvog bloga. otkrila sam tvoj blog prije nekih tjedan-dva i vrć si me bacila u trošak :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlićan je lak, ako kažeš da je od prošlog Božića, kako to da ti se nije zgusnuo? Gdje držiš lakove? :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala cure na lijepim komentarima :)

    @Leelee hehe ;) Nadam se da ćeš biti zadovoljna sa kupljenim da mi se ne štuca ;)

    @Breath of color hvala :) Nemam pojma kako se nije zgusno, valjda je toliko dobar da se ne zgušnjava brzo iako sam ga otvorila da ga probam na jednom noktu.

    OdgovoriIzbriši
  11. ooo krasna boja!!!
    viš nemam još ni jedan Maybelline lak ://

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...