srijeda, 5. listopada 2011.

Essence Hard to resist & Essence Blue addicted

Znam da su ovi lakovi trenutno jako aktualni, ali toliko su divni da im niti ja nisam mogla odolit. Ako uzmemo u obzir da mi je pored ljubičaste plava najdraža boja lakova to je totalno razumljivo.

Hard to resist je savršenstvo od laka. Tako lijepo klizi po noktu i da imate kraće nokte od mene i da niste umorni kao ja u trenutku lakiranja noktiju mogli bi proći sa samo jednim slojem. Tamno plavi lak sa puno plavog shimmera koji je vidljiv i na noktima, a ne samo u bočici. Može li čovjek (žena) poželjeti išta više?


Blue addicted je izgleda dupe za Deborah Lippman Across the universe. Nemam DL, ali po slikama mi izgledaju jako jako slični. Da negdje vidim DL i da ne piše da je to DL ja bi pomislila da je Blue addicted, ali kao što rekoh tako mi na slikama izgleda. Tko zna da li je tako i u stvarnosti.


BA kao i HTR savršenstvo od laka. Nanijela sam samo jedan sloj preko HTR i oduševljena sam koliko je šljokica na četkici. Bojala sam se da ću morati više slojeva staviti, ali ovaj lak je pun zelenih i plavih velikih glitera i sitnih plavih i jedan sloj je bio sasvim dovoljan. Nisam ga probala samog nalakirat pa ne znam koliko mu slojeva treba, ali preko nekog drugog laka jedan ok.

I moram vam pohvalit još jednu Essence stvarčicu koja me jako ugodno iznenadila. Ako ste primjetili kako mi se na ovim slikama sjaje nokti i ako ste se zapitali što je to, e pa to je Essence Studio nails Better than gel nails Top sealer.

Izvor Essence.eu

Mislim da mi je Nail Crazy otkrila ovaj top coat i čim sam ga prvi put vidjela odmah sam ga zgrabila. Sjaji se ludilo, toliko jako da sam zbog tog sjaja imala problema uslikati lak kako treba. Čak sam na jednoj slici u noktu vidjela odraz sebe sa fotićem. Lud lak skroz kažem vam, a ima on još jednu pozitivno ludu karakteristiku; jako brzo se suši. Rekla bih skoro kao Seche Vite. Morat ću napisati jedan post o top coatovima pa ću tamo malo više reći o njemu, ali mislim da je i ovo dovoljno da ga poželite kupiti.


Broj komentara: 20 :

  1. Mislila sam da mi HTR ne treba, al izgleda da mi ipak treba :D Prepredivan je! Super je i sam i u kombinaciji s BA :) BA i top sealer sam si uzela, ts je vec u koristenju i moram priznat da mi je odlican, susi se skoro isto brzo kao INM! Iskopirat ću ovu kombinaciju 100%!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ljepota!!
    Večeras idem u potragu za tim top coatom ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Irena predobar je da bi ga propustila. Definitivno ga ubrajam u top 5 plavh lakova. Kao da je stvoren kao podloga za BA.
    @Biberlee držim fige da ga nađeš iz prve jer ga ja nisam odmah mogla naći. Svega je bilo na polici osim njega, ali drago mi je da i kod nas postoji neki top coat koji se brzo suši i ludo se sjaji a ne da stalno iz vana moram naručivat.

    OdgovoriIzbriši
  4. predivna kombinacija! a tek nokti!

    OdgovoriIzbriši
  5. fantastična, genijalna, savršena kombinacija *.*
    drago mi je da se slažemo oko ovog nadlaka :-D

    OdgovoriIzbriši
  6. hard to resist presavrseno izgleda, ali ja ne smijem kupit jos jedan tamnoplavi shimmerasti, a ba mi je najnovija ljubav :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Preeeeeeedivno :) Sledeca stvar na shopping spisku je svakako taj Top coat :) A hard to resist je definitivno hard to resist :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivno! Svi ti lakovi iz nove kolekcije su mi odlični! A tek tvoji nokti..wow *-*

    OdgovoriIzbriši
  9. Beaultiful!!!

    http://www.esmaltices.com

    OdgovoriIzbriši
  10. hard to resist je prelijep a kombinacija je savršena!
    nagovorile ste me na taj top coat, danas idem po njega, nek se nađe ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. predivan je..... tjeraš me da ga kupim.... :-) savršen.... i imaš predobre nokte!!! ljubomorna sam!

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasno!
    kako lepa modra barva!<3

    OdgovoriIzbriši
  13. odusevljena sam ovim blogom i bojama lakova koje imate,,, jucer sam vdila blog i odmah pojurila da nabavim neki novi lakic,, ova boja je super ja bi ovakvi tamni plavi, jucer sam kupila svijetli,, pozdrav,,, ana

    OdgovoriIzbriši
  14. Hvala vam cure, drago mi je da vam se lakovi sviđaju, a top coat stvarno vrijedi probati jer nije skup a stvarno je dobar. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Ove boje su divne ali top coat izgleda super sjajan

    OdgovoriIzbriši
  16. ajde moram i ja kupit ovaj top coat da vidim, a dal se suši brže on inm-a?

    OdgovoriIzbriši
  17. ovaj essence hard to resist ima, nekim čudom, najvalitetniju formulu laka iz cijele njihove kolekcije essence colour and go! nekako se najljepše nanosi, predobar je! a tvoji noktići su super!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...