četvrtak, 20. listopada 2011.

Essence C&G 71 Trendsetter

Malo duže mi je trebalo da mi ovaj lak zapne za oko na polici. Na promo fotkama sam se odmah zaljubila u ovaj lak, ali uživo je ogromna razlika u boji. Dan i noć razlika. Da nisam uzela lak u ruke i pročitala što piše na njemu nikad ne bih rekla da je to taj lak. Uostalom pogledajte i sami. Koja razlika, jel da?


Osim toga što lak izgleda drugačije u stvarnosti od onoga kako izgleda na promo fotkama, on uz to drugačije izgleda na noktima od onoga kako izgleda u bočici. Od svih tih boja najmanje sam se nadala onoj koju sam dobila na noktima.


Na desnoj sličici u donjem redu u kolažu najbolje možete vidjeti razliku u boji između boje u bočici i one na noktu. Boja nije loša, ali nije to to ono čemu sam se ja nadala i što sam htjela. Aplikacija je ok, prvi sloj je malo zeznut, ali drugi sloj popravi stvar. Ovdje na slikama imam 2 sloja + top coat.


Broj komentara: 11 :

  1. Pravi jesenski, svidja mi se! Samo nikako mi nije jasna bas ovolika razlika izmedju promo fotke i stvarnosti...Jbt, na promo je neki nudač!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo nije lak koji bi ja nosila, al na tebi ok izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgleda kao OPI You Don't Know Jacques, stvarno kao da je dupe. Volim ovakvu boju, ponekad poželim "elegantnije" nokte, ali nije da bi jih imala puno ili ćesto na noktima. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Svidjaju mi se sve te braon cokoladne nijanse,tako da mi je ovaj lakic bas onako dobar:) ali koja razlika na promo slici,pa to nema apsolutno nikakve veze sa stvarnoscu,ipak uzivo mi je puno bolji:)

    OdgovoriIzbriši
  5. So nice. What about our swap? You didn't respond, sweetie. julia.r.wasielewska@onet.pl Pls, write to me soon :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ja ti totalno volim tamno smeđe lakove, jako mi elegantno djeluju, i super ti ovo stoji :-D
    inaće mi se essence lakovi čine dosta tamniji na noktima nego u bočici, a o njihovim fotkama niti ne govorim ;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Volim ovakve lakove za jesen...mrzim kad na promo slikama bude tako ogromna razlika od onoga u stvarnosti!

    OdgovoriIzbriši
  8. Prvo gledam, nista mi nije jasno... Ladno Essence ima i C&G i XXXL koji se tako zovu :D. Inace, taj mi se ne svidja, nisam ja bas za te blatnjave nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala drage moje :)

    @NFFT bio je neki prije pod tim imenom, mislim da je bio zeleni. Ali kako je Essence izbacio cijelu tu liniju lakova onda su ime posudili ovom laku kad tog starog ionako više nema.

    OdgovoriIzbriši
  10. ovaj braon je moj omiljeni vec godinama !!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...