petak, 7. listopada 2011.

Bourjois 1 Seconde No. 9

Jedan od onih lakova kad ga vidite na polici znate da će otići s vama doma jer izgleda fantastično u bočici, a onda dođete doma i nalakirate ga i čudite se gdje je sva ona ljepota iz bočice nestala.


Lak u je u bočici fantastičan, smećkasto ljubičasta baza sa pinky shimmerom, ali nažalost taj shimmer na noktima skoro pa uopće nije vidljiv. Ako po lampom zabijete nos u nokte vidjet ćete ga inače ništa od shimmera. Jako jako teško se vidi, a smećkasto ljubičasta baza iz daljine izgleda tamno smeđe. Kad ruku odmaknete skroz od sebe lak izgleda obično crno.


Dala sam sve od sebe da makar malo ulovim realnu boju i shimmer na slikama, ali nije bilo lako. Vidite u bočici kako divno izgleda, čak i kapljica laka divno izgleda, ali na noktima mućak. Baš sam tužna jer sam od ovog laka tako puno očekivala, mislila sam da će mi postat jedan od naj jesensko zimskih lakova, ali ništa od toga. Sva sreća da sam ga ulovila na Kozmo srijedi kad je bio na sniženju jer inače žali Bože bačenih 50kn. Probat ću od njega neki franken napravit, možda ubacit suhih rozih šljokica pa ga malo popravit. Vidjet ćemo…

I za kraj ovog posta moram se malo pohvalit. Nedavno smo ja i moj mužić proslavili 4-tu godišnjicu braka i iznenadio me sa mojim prvim Android mobitelom. Vidio je kad sam ga gledala na netu i zapamtio je koji je i totalno me iznenadio. Kupio ga je i sebi i meni.. njemu crni, a meni bijeli.


Malo je bilo problema dok nisam skužila što i kako, ali totalno sam zaljubljena u ovaj telefončić. Još i više kad mi je stigla maska sa Ebaya.. a i zvrkiću se sviđa. On bi samo bacao ptičice (igrao Angry Birds), ali pod nadzorom jer je u prošlosti bio poznat kao "Bacač maminog mobitela u wc".


Broj komentara: 18 :

  1. Nokti su ti stvarno prekrasni, sjećam se ljetos kako si žalila i zvala ih ćevapčićima, a oni se evo nisu obazirali na kritike!

    Ovaj lačak me podsjeća na Undead, šteta da se shimmer ne vidi jače.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pogledam NC tamni lak, kod tebe opet jedan tamni lak, to mora da su počeli jesenji lakovi :D Sviđa mi se. A sviđa mi se i mobitel. I sama imam Android, zadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj u bocici stvarno divota od shimmera i neke ljubicaste nijanse,kad ono na noktima tamno smedji.Ipak ja obozavam tamne lakove pa mi s svidja,a mogli su jos malo shimmera ubacit:)Super ti je telefon,bravo za pazljivog muza!

    OdgovoriIzbriši
  4. super mi je maska za mobitel, a lak, a cesto se zna s tim shimmerima dogodit da se samo alijepe na staklo od bocice, a na noktu nista, steta jer je ovo stvarno potencijalno zanimljiv lak

    OdgovoriIzbriši
  5. još jedan ljepši u bočici nego na noktima, šteta...da li si nešto stavila preko? onaj nadlak iz prethodnog posta? sjaj je woow
    za telefon sam ti rekla, android je zakon! ireader mi je otkriće godine ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lak je predivan u bočici, podsjeća me na Undead iz kolekcije Eclipse od Essence-a. Samo se i tu shimmer slabije vidi, a to mrzim :(
    Inače sam slaba na sve od Bourjois tako da bih oprostila ovom laku sve. :D
    Mob je predivan, kao i maska.
    Morala bih i ja svoju ciglu zamijeniti nečim, ali ga slabo i koristim, pa neka ga... :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Lak mi je SAVRŠEN!!!! 100% ga kupujem :D
    a mislim da cu si kupiti sličan mobitel jer sam baš gledala samsunga android :D ali mask za mob je MRAK! točno nešto što bih i sama naručila ;)
    hahhaha
    stvarno imamo sličan ukusno :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Lak je predivan u bočici, nije ni na noktima loš iako nema tog shimmera toliko koliko u bočici. Šteta. Čestititke na godišnjici braka. :) Mobitel je super! A i maskica :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Tale lak še čaka, da ga preizkusim. Škoda, da šimer na nohtih ni tako viden, v steklenički izgleda prekrasno.

    OdgovoriIzbriši
  10. Jooj, a baš je divan u bočici.. Šteta što nije takav i na noktu.. :(

    OdgovoriIzbriši
  11. nokti savršeni kao i uvijek :)
    ali mene zanima koji je to samsung? :) galaxy 3?

    OdgovoriIzbriši
  12. nokti savršeni kao i uvijek :)
    ali mene zanima koji je to samsung? :) galaxy 3?

    OdgovoriIzbriši
  13. Lak predivno izgleda u bočici, šteta što nije takav i na noktima.
    Maska od mobitela je prelijepa...sve najbolje za godišnjicu!!

    OdgovoriIzbriši
  14. Hvala vam cure :)

    @Anonimno hvala :) Da, mobitel je Galaxy 3, I5800.

    OdgovoriIzbriši
  15. Aj sad iskreno: koliko stvarno imaš lakova z anokte ;)?
    inače, lak mi nije nešto na noktima, al je stvarno predivan u bočici... takvi lakovi su mi stvarno neshvatljivi o.O

    OdgovoriIzbriši
  16. Nemam pojma koliko ih točno imam.. strah me izbrojat. Zadnji put sam ih brojala poslije nove godine pa ću tako opet da vidim koliko se situacija promjenila u godinu dana.

    OdgovoriIzbriši
  17. Sjajno! Baš su mi je boja apsolutno močna! <3

    OdgovoriIzbriši
  18. meni je lak super... imaš brdo onih koji ti ne pašu, opet se ponavljam - rado ću ih udomit ;-D
    meni se moj dragi ne bi sitija kupit mobitel - obićno ga ja moram izabrat i sebi i njemu ;-)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...