utorak, 18. listopada 2011.

B-day nails: Flormar U08

U nedjelju mi je bio rođendan, ali kako sam cijeli dan uživala sa svojim dečkima nisam stigla objaviti ovaj post, a jučerašnji je bio rezerviran za Halloween temu. Tako vam sa dva dana zakašnjena pokazujem moje rođendanske noktiće.

Htjela sam taj dan imati nešto posebno na noktima, a nisam imala vremena, a ni snage raditi neki nail art zato je tu moralo uskočiti neko savršenstvo od laka i uskočilo je. Mislim da nisam mogla izabrati savršeniji lak od ovog: Flormar U08. Ne samo da je savršen nego bez puno razmišljanja mogu reći da mi je ovo najdraži lak IKAD!!!


Vjerujem da znate za moju ljubav prema plavim i ljubičastim lakovima, a ovaj lak je kombinacija te dvije boje. Iako većinu vremena ovaj lak izgleda plavo, pod određenim kutom gledanja i osvjetljenjem on izgleda totalno ljubičasto, ali naravno da ja tu njegovu ljubičastu stranu nisam uspjela ulovit.


Na slikama bočice možete vidjeti taj ljubičasti dio u laku dok na noktima baš i ne, ali nema veze. Toliko sam zaljubljena u ovaj lak da se uopće nisam živcirala što ga ne mogu uslikati u ljubičastoj verziji. Savršeno se i maže, s dva sloja super prekriva… ma nemam riječi s kojima bi dovoljno nahvalila ovaj lak.


Da mi netko ponudi da sama napravim svoj lak, vjerujem da bi izgledao baš ovako. U micro glitter isto ovako, samo bi ga ja stavila u neku turbo veliku bočicu sa 20 ml najmanje. Što više ove prekrasne tekućine to bolje. I vjerojatno bi mu dala neko zanimljivo ime, a ne brojnu oznaku.


Ja sam zaljubljena i oduševljena, a kako se vama čini ovaj lak?


24 komentara :

  1. Lak je WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! Moram kupiti!!! DANAS! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasan je :)
    nego da te pitam jeli imaš neki savjet, video kako ovako lijepo nalakirati nokte da je crta perfect oko kutikula, meni nikad ne uspjeva -.-

    OdgovoriIzbriši
  3. @TheChloee kupi kupi.. nećeš požaliti ;) Još kad uživo vidiš tu ljubičastu stranu u lak.. ajme ljubav. ;)

    @B&S hvala :)
    Razmišljala sam napraviti video tutorijal kako ja lakiram nokte i kako napravim taj luk da tako izgleda, ali moram prvo kupiti tripod za kameru, ali mogu ti ispričati šta ja radim. Nikad ne lakiram lak skroz do kožice nego ostavim milimetar prazno. Na slikama taj prazni dio izgleda veći nego što stvarno je zato jer su slike cropane. Kad nalakiram nokte onda uzmem kosi kist za gel liner (on mi se pokazao kao najbolji za to) i onda ga umočim u odstranjivač laka pa onda malo tapnem s kistom po blaznici da ona upije višak odstranjivača i onda lagano s kistom klizim okolo kožice da ukolnim neke neravnine i da taj luk nakraju ovako izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan ti rođendan! :) Lak je prelijep!

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse najboljše za rojstni dan!
    Lakec je popoln, zakaj jih ne prodajajo tudi pri nas?? ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajme - prekrasan je! Di se mogu kupiti njihovi lakovi... Još ih nisam nigdje vidjela :/

    OdgovoriIzbriši
  7. sretan rođendan!
    savršenstvo na noktima ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Happy birthday!
    Stvarno je savršenstvo od laka, plavetnilo ljepote =)

    OdgovoriIzbriši
  9. sretan ti rođendaaaaan :-D
    je kasno, ali bolje ikad nego nikad ;-)
    a lak je zbilja savršen *.*
    zašto ja nemam ovoga :-(

    OdgovoriIzbriši
  10. Ljubice, sretan rođendan sa zakašnjenjem!!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. sretan rodjendan :)
    lak je savrsen, I'm in love :)

    kako se moze doc do Flormar lakova?

    OdgovoriIzbriši
  12. I mene zamina gdje se može kupiti ovaj lak, puca me faza plavih lakova! ja sam davno, davno imala ljubičasti essence lak koji se presijavao na tamno plavo, ma, nisam ga mogla prestati gledati, ali mislim da je bio neki limitirani :( nikako da ga više nađem. i sretan rođendan! :))

    OdgovoriIzbriši
  13. Sretan rođen dan :D
    NAdam se da si se ljepo provela.

    :D
    Ovaj lak je odličan. reci mi gdje ima kupiti tu marku?

    OdgovoriIzbriši
  14. sretan rodjendan :) ovaj mi se cini ful slican punk-u od la girl sto naravno znaci i da je prekrasan

    OdgovoriIzbriši
  15. Pa rovo da ti čestitam sa zakašnjenjem :)
    A drugo, u potpunosti se slažem što se tiče ljubičastih i plavih lakova, imam ih najviše u svojoj kolekciji. haha Ovaj je prekrasan, predivan i želim ga! :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala vam cure svima na lijepim komentarima i čestitkama :) Ljubim vas sve :)

    Flormar lakove ste mogle kupiti preko gospođe Marije čiji sam mail nekoliko puta stavljala, ali ona nažalost neće više uvoziti Flormar lakove što je velika šteta jer je imala super povoljne cijene. Koliko ja znam lakove možete kupiti smo u Rijeci jer mi tu imamo Flormar parfumeriju i lakovi su nešto skuplji nego što su bili kod gospođe Marije, ali svejedno je ok cijena za tu ljepotu. Najskuplji lakovi su ovi Miracle Shine, oni su 25Kn, dok su drugi čini mi se 15kn.

    Ako netko zna gdje ih još ima za kupiti kod nas nek javi.

    Kad vam se toliko sviđaju ovi lakovi morat ću neki giveaway ubrzo napravit. ;)

    OdgovoriIzbriši
  17. Predivan lak.
    Čudan oblik noktiju po meni, ali to sam samo ja. :P
    Imam par flormarića, koje mi je Biberlee poslala i obožavam ih. :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Hvala na savjetu, jučer sam cijeli youtube pregooglala: paint your nails like a pro XD XD i nasla sam par katastrofa primjera, pa sam zakljucila da ovo moje lakiranje nije tako ni lose. Jedna zenska je radila ovako kako ti objasnjavas i to mi se ucinilo najboljim nacinom, a jedna je prvo paralelno lakirala dio uz kutikule, pa onda standarno okomito sto mi se isto nije cinilo lose. U svakom slucaju, mislim da znam cemu ce mi sad sluziti essence kosi kist >D Hvala!

    Jos jednom sretaaan rodjendan!

    OdgovoriIzbriši
  19. Srecan rodjendan! :)
    Ova linija Flormar lakova mi je ubedljivo najbolja do sad, boje i formula su savrseni, ovog jos nemam ali stvarno je predivan

    OdgovoriIzbriši
  20. Te takve plave obožavam, imala sam od essence sličan i obožavala ga, čak sam i cijeli lak potrošila u dva mjeseca :-D

    OdgovoriIzbriši
  21. OMG I think I just went to nail polish heaven o.O

    OdgovoriIzbriši
  22. Lak je predivan :D Ja imam sličan od Gabrinija (jel se tako piše? ), ali ovaj mi je se čini puno ljepši :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...