utorak, 2. studenoga 2010.

Haul! Again...

Prvo da se ispričam jer još nemam swatcheve od Golden rose haula.  Naime doma smo se svi kompletno razbolili. I muž i moj mali zvrk i ja. Svi troje na antibioticima. Svaka koščica u tijelu me boljela, sinusi mi se začepili.. ma užas. Tako da mi je nije bilo do ničega nego samo do kreveta. Sad su stvari krenule na bolje pa sam se danas malo proštetala kupit sitnice za kuću i uhvatit malo zraka pa sam usput kupila i par lakova. Zar ste uopće sumnjali? Kad idem sama van iz kuće uvijek se vratim s makar jednim lakom, kad idem s mužem onda me on obuzdava. 


Nedavno sam kod Laquerized na blogu vidjela divne Accessorize lakove. Oduševila sam se. 



I danas mi se Accessorize našao na putu pa sam svratila unutra vidjeti da li imaju ove lakove i nemaju.  Ali imali su neke druge lakove, 4-5 boja ali imali su pa svjedno nisam izašla praznih ruku. Uzela sam jedan lijepi ljubičasti lak (opet ljubičasti da.. ) koji je snižen sa 45kn na samo 15kn.


Bila je i jedna posebna crvena boja, ali pošto nikad nisam imala ove lakove i ne znam kakvi su, nisam se htjela zaletavat pa sam uzela samo jedan. 

Nakon toga sam svratila u Dm jer sam očito ja jedina osoba koja još uvijek nije kupila Essence Matte top coat i usput kupila Choose me iako imam Zoya Charlu i svi govore kako je ovo dupe, ali nek se nađe.  I kupila sam Absolutely Stylish. Zar je moguće da nemam niti jedan smeđi lak a smeđa mi je uz crnu i ljubičastu najdraža boja. Eto sad imam. 


Ovu preslatku pincetu sam kupila u Bipi za 27kn i moram reći da sam oduševljena. Inače mi je jedno od najmržih stvari čupanje obrva jer me to nenormalno boli. I kad ih sama čupam imam osjećaj da ih iz sredine glave čupam koliko me boli. Moje prvo čupanje obrva je bilo s nekih 18-19god kad su me frendice uhvatile i rekle: Sad je dosta, ne možeš tako čupava hodat po svijetu. Jedna me je držala dok mi je druga čupala obrve. Mislim da ne moram dalje dočaravat koliko mi je to grozno. Zato s vremena na vrijeme odem kod kozmetičarke da mi ih sredi jer kad ona to radi skoro da ne boli ništa. Zadnji put sam čak zaspala. Ali sad kad su mi obrve sređene trebalo bi ih i održavati a ne zapustiti da narastu kako sam ja inače radila pa sam kupila ovu pincetu. I moram vam reći da je ovo prvi put da sam sama čupala obrve a da nisam umirala od bolova i između svake isčupane dlačice hvatala zraka. Eto koliko je divna ova pinceta i još je tako slatka.   Više neću s obrvama poput Gargamela hodat po svijetu. 

Eto to je to.. raspisala se ja.. malo zbrćkala ovaj post.. ali tako zbrćkano se i osjećam pa se ne čudim što je i post takav.

Swatchevi će uskoro.. nemojte me ubit. 


Broj komentara: 14 :

  1. Eh, šteta što nema ovih multichrome lakića ali lijep je i ovaj tvoj! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čimprej ozdravite vsi skupaj!

    Te Accesorize lake pa si tudi jaz želim!

    OdgovoriIzbriši
  3. prvo ozdravi onda ostalo...

    ja bi pokupovala ove accessorize ;) preslatki su mi i da nadoknadim ono što nemam iz orly cosmic fx...

    OdgovoriIzbriši
  4. želim am svima trima brzo ozdravljenje!

    i ja sanjam o accesorizima, no nikako da nam stignu!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vam cure na lijepim željama :) Krenulo je na bolje pa valjda ćemo brzo kompletno ozdravit.

    Kad sam pitala ženske u Accessorize za ove lakove tako su me zbunjeno pogledale kao da nemaju pojma o čemu pričam, a možda ni nemaju. Hehe... Sve se bojim da tih lakova kod nas neće biti.. :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Nadam se da ćete se što skorije rještiti boleština pa ćeš na miru moći lakirati nokte i pokazivati nam sličice :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Prvo moram reci da mi se tvoj blog strasno svidja,super je!A taj novi ljubicasti lakic izgleda tako dobro jedva cekam vidjet swatch,jer i ja sam luda za ljubicastim lakovima.Vec sam kupila nekoliko sto je moj muz prokomentarisao sa:"Pa svi su ljubicasti" :D A nadam se da ces uskoro postavit swatcheve Golden Rose (bas volim te lakove ali ih u Portugalu nema za kupit :( )
    Veliki pozdrav i zelim brzo ozdravljenje :***

    OdgovoriIzbriši
  8. pinceta je preslatka :) oduševljena sam s njom... nadam se da ćemo uskoro vidjet ovaj matt top coat u nekom kombinaciji na tvojim noktima

    OdgovoriIzbriši
  9. kod nas te prodavačice zadnje saznaju za novitete. najgore i je kad tetama u dm-u i kozmu objašnjavam da kasne 3 LE sa Essence i da im još nisu došli novi prizvodi.

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala na posjeti mome blogu.Tvoj blog je lijep i zanimljiv.Lijep pozdrav!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala cure svima, na lijepim komentarima za blog i na željama za ozdravljenje. I moram vam reći da je upalilo i hvala vam na tome.. zdravi smo. Nokti su i dalje u komi pa sam naručila Sally Hansen Miracle Nail Growth i nadam se da će pomoć.

    I dalje ne stignem staviti neki swatch, doma smo u radovima.. krečimo pola stana.. danas mi je moj zvrk krenuo u vrtić, svašta nešto mi se događa u životu tako da za lakove i nokte nemam baš puno vremena ali valjda će se situacija brzo sredit.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ti si ljubiteljica šminke pa će ti biti zanimljivo zaigrati ovu igru s nama.Pogledaj na mom blogu.Pozz!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...