srijeda, 16. listopada 2013.

China Glaze Don't make me wine

Hello!

Nakon puuuno vremena, donosim vam jednu divotu iz China Glaze Autumn Nights kolekcije. Ako se sjećate, kad sam pisala svoju jesensku wish listu, spomenula sam tu kolekciju i poželjeh ju cijelu. Realno, još uvijek ju želim cijelu, no uspjela sam se zaustaviti na tri laka: Don't make me wine, Read-y and willing i Rendezvous with you. Koliko god je ostatak kolekcije divan, toliko sam sigurna da sam dobro izabrala.

Prvi na meti je Don't make me wine. Ako se mene pita, dragulj kolekcije. Prekrasna boja vina, sa primjesima magente i šljive, puna sitno mljevenog shimmera koji je vidljiv na direkntom suncu. Šljivasti tonovi su vidljivi u nedostatku svjetla, a magenta dolazi do izražaja po danu.


Maže se savršeno. Jedan sloj je dovoljan za potpuno prekrivanje nokta, ali za dubinu boje, preporučam dva sloja. Ostavlja crte prilikom lakiranja, ali one budu vidljive samo ako se zagledate u nokte. 
Ova boja odlično kamuflira oštećenu (pojeđenu) kožicu i plijeni poglede. Nažalost, nisam stigla uslikati nokte za dnevnog svjetla, no slike su prilično realne.



Koja je vama trenutno najdraža nijansa?


2 komentara :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...