četvrtak, 24. listopada 2013.

BK Glow in the dark nail polish 28 & MoYou stamping

I´m back! 

Uz sve ostale stvari koje su me na neko vrijeme odvukle od bloga, Bruno je jedan od razloga zašto me nije bilo pa zato ne može ovaj "povratnički" post proći bez jednog njegovog gifa, jednostavno ne može. Umjesto da lakiram nokte kako inače znam, navečer, sama, kad je mir i tišina; ja sam se "drogirala" s Brunom (pitajte 5rich ako mi ne vjerujete :D). Znam da nisam baš normalna pa taj dio možemo preskočiti. Btw jeste vidjele Gorilla video? :maaaaaamaaaaaa:

Ajmo mi sad na ono što je zapravo bitno, koga briga zašto me nije bilo, glavno da sam tu. ;) Ono što vam želim pokazati jer ovaj prezabavni lak u najslađoj bočici koju su moje ruke dotakle. BK lak koji svijetli u mraku, nema imena nego samo broj 28. Stigao mi je sa Born pretty store na recenziju. 

Slikano na umjetnom svijetlu bez blica (boja je realna)

S obzirom da je BPS u Kini, a znamo kako njihovi lakovi znaju imati poseban miris (da ne kažem smrad :D) iznenadila sam se jer ovaj lak zapravo miriši kao neki sapun, čak i kad se top coat stavi preko njega. Četkica je klasična i s aplikacijom i formulom nisam imala nikakvih problema. Jako lijepo prekriva u dva sloja, ali se ne suši baš nešto brzo pa je brzo sušeći top coat obavezan i onda ste bez brige.


Kad sam prvi put nalakirala ovaj lak bila sam malo tužna jer uopće nije svijetlio u mraku i onda sam se uplašila usred noći dok sam se okretala i vidjela da mi nešto svijetli ispred nosa. :D Da bi svijetlio mora se malo "napuniti" na svijetlu. Prve slike iz mraka prije nego sam ispečatirala nokte nisu uopće uspjele jer se izgleda lak nije dovoljno napunio. Na slikama iznad svijetli super, ali vjerujte mi da uživo svijetli još jače samo je meni bilo malo teško uslikat pravi efekt jer ne kužim baš kako bi ga točno trebala slikati; u mraku, polu mraku. Nemam pojma. 


Napokon mi je stigla moja pločica sa MoYou stranice koju sam naručila prije više od mjesec dana, ali su mi poslali krivu pa sam morala čekati dok ne dođe prava. Moram ovom prilikom pohvaliti njihovu službu za korisnike. Odgovorili su mi na mail u roku par minuta, ispričali se na pogrešci, rekli da će poslati novu pločicu isti dan, a ovu "krivu" da zadržim. Pa tko ih ne bi volio tako divne?  Uzorak koji sam pečatirala je sa Tourist collection pločice 07 (ispod Mona Lise).



Što se tiče BK lakića* njega možete pronaći na ovom linku po cijeni od 4,99$ za 12 ml (poštarina besplatna za cijeli svijet) uz još 40 drugih svijetlećih nijansi. Kad ste već tamo bacite oko i na ostale nail art stvarčice i ne zaboravite na moj kod AML91 jer ćete s njim dobiti 10% popusta, a ja neću dobiti ništa. Yeeeeeey. :D

Umorna sam i pišem takve gluposti. Ujutro ću se sigurno križati kad vidim šta sam sve napisala, ali falio mi je blog pa sam si morala dati malo oduška. U sljedećem postu ću biti malo normalnija, obećajem. ;)


*PR uzorak

Broj komentara: 18 :

  1. Ti si kralj konadiranja! ovo je savršeno! <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A baš nisam htjela kukat u ovom postu, ali kad me već vučeš za jezik :D moram reći koliko sam se namučila da ovo ispečatiram. Izabrala sam najgori mogući uzorak jer ima užasno tanke linije i ako nisam imala jedno 15 pokušaja za svaki nokat da prenesem uzorak kako treba. Kralj da, ali kralj kukanja i muke po pečatiranju :D

      Izbriši
  2. Slažem se s Biberlee, zbilja kraljuješ konadiranjem :)
    Hhhhh, ajd ti sad zaspi s tim na noktima :P Pa ja si ne bi prestala gledat u nokte i divit se ;) ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma Biberlee mora reći da je dobro sve i da nije jer sam ja možda njen secret Santa ove godine pa mora biti fina dok ne stigne poklon. :D

      Izbriši
    2. Možda si ti moja pa te stalkam :P

      Izbriši
    3. A vidi vraga :D To mi nije palo na pamet. :D

      Izbriši
  3. Super mi je ovaj sto svijetli u mraku, kao i ova plocica, ima par uzoraka koje bi rado vidjela na svojim noktima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što bi točno htjela vidjeti? Ja ne znam što bi sljedeće pečatirala koliko su mi svi uzorci divni pa pomozi malo :D

      Izbriši
  4. Stvarno ne znam da li mi se više sviđa bočica ovog laka, boja, sam lak ili s pečatima ili činjenica da svijetli u mraku :D
    U svakom slučaju sve mi se sviđa ali ništa manje nisam ni očekivala kada si ti u pitanju ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. mogu pitati da li ove pečate radiš sa lakom za nokte ili možda sa akrilnim bojama?

    OdgovoriIzbriši
  6. mogu pitati da li ove pečate radiš sa lakom za nokte ili akrilnim bojama ili možda nečim drugim

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...