nedjelja, 2. lipnja 2013.

Bio-H-tin krema - recenzija

U new in postu prije par mjeseci sam vam pokazala Bio-h-tin kremu za kožicu oko noktiju. Nažalost, nije dostupna u našim krajevima, već se može nabaviti u njemačkim i austrijskim ljekarnama, te na njemačkom ebayu, ako ćete naći prodavača koji će biti voljan poslati u Hrvatsku. Cijena joj je između 5 i 7 eura  za 8 ml kreme.

Proizvođač kaže da jedinstvena kombinacija chitosana, pantenola, vitamina H i liposoma hidratizira i štiti nokte, čini nokte sjajnima, čvrstima i elastičnima pritom hidratizirajući kožicu oko nokta, te usporavajući njen rast.

Zvuči obećajavujuće, zar ne? :D



Krema je prilično vodenaste strukture, prije bih rekla da je fluid nego krema i treba zaista vrlo mala količina iste. Sporo se troši, potrošila sam 2/3 u 2 mjeseca, a mazala sam barem 5 puta tjedno (proizvođač kaže da bi se trebalo mazati 2 puta dnevno, za što sam naravno, suviše lijena).

Moram priznati da lijepo nahrani nokte, ne budu suhi niti kruti, kao i kožicu, no meni je taj učinak trenutan. Traje tri do četiri pranja ruku. Ne pomaže pri zacjelivanju izgrižene kožice, niti štiti kožicu od isušivanja i pucanja. No, kao što rekoh ja niti nisam  mazala prema uputama, pa to niti ne mogu očekivati :D Ono što joj moram priznati je da od nje rastu nokti kao ludi. Inače mi nokti brzo rastu, ali od ove kreme podivljaju i konstano mi rašpica radi.

Da rezimiram, ovu kremu bih preporučila onima koji nemaju problema sa suhom i ispucalom kožicom, već onima sa isušenim noktima od npr. acetona ili onima koji žele da im nokti brže rastu. Za isušenu kožicu se i dalje kunem u Biodermu Cicabio i nevenovu mast.

Imate li vi iskustva s ovom kremom? 


3 komentara :

  1. Nemam ali sjecam se pomame na forumu kad ste je sve narucivale. Dobro je da je ipak dobra za nesto, ali bi svakako bilo bolje i da rjesava ispucanu kozicu

    OdgovoriIzbriši
  2. bila bi mi suer da mi nokti duze rastu

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...