ponedjeljak, 5. studenoga 2012.

Steampunk nails

Pozdrav drage moje, 
opet me nema baš, ali za to je bilo krivo ovo šugavo vrijeme koje se igra eci peci peci sa našim zdravljem. Malo sam ja bolesna, malo je zvrk, malo je muž, pa malo svi troje, pa malo mir, pa onda opet jedan po jedan bolestan dok se ne sastavimo svi skupa i tako u krug. Sad smo relativno zdravi, još tu i tamo netko zakašljuca ili kihne, ali je u svakom slučaju bolje i kuc kuc kuc da tako i ostane. 

Ovo vrijeme dok me nije bilo baš, dala sam si oduška i uživala u lakovima bez da sam ih skidala svaki drugi, treći dan. Sad sam se opet zaželjela češćih promjena na noktima pa ako me zdravlje posluži (ajme zvučim kao neka baba) viđat ćete moje nokte i čitat moje nebuloze malo češće. 


Današnja manikura je steampunk, nešto što sam već duže vrijeme htjela probat, ali nikako nije dolazilo na red. Kao podlogu sam koristila Hot Ticket I Take My Coffe Matt and Black u dva sloja. Uz pomoć Barry M Silver i Gold foil laka i Bundle monster uzorka sa pločice BM03 sam napravila "kao" uzorke zupčanika. 

Ja sam zadovoljna kako je ispalo (tko bi rekao :D), a kako vama izgleda?

Kako ste mi vi sa promjenema vremena zadnjih dana, jel vas ubija kao i mene ili ste bolje sreće?




Broj komentara: 11 :

  1. Zaimljivo je, samo mi je prvi utisak bio d au ovo cvetovi, ne zupčanici. Kako god, lepo izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. volim steampunk! odlično je ispalo.

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasni su! drago mi je da si se vratila! ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. pratim već duže vrijeme tvoje radove i odlična si!! naručila sam s ebay-a štambilje, naravno jeftine :) i ne mogu ih lijepo preslikati na nokat..ne znam da li je do štambilja ili do rijetkog laka..šta ti misliš o tome budući da imaš iskustva s noktićima.
    lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  5. anonimna,jesi skinula foliju s plocice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to sam prvo napravila :) čitala sam ranije da je to netko previdio napraviti pa nije uspjevala.. u biti mene samo zanima mora li se za pečatiranje koristiti poseban lak ili može i obični?

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...