petak, 20. srpnja 2012.

Gabrini Diamond Swatches & Review

Pozdrav drage moje, 
nadam se da opraštate što malo slabije postam, ali pukao mi je nokat na fotogeničnoj ruci skroz do mesa i to u snu pa su sad svi turbo kratki i dok se ne izjednače neću ih objavljivati na blogu. Zato hvala Bogu na onome tko je izmislio nail display pa vam mogu pokazat neke lakiće i bez noktiju. Možda ću vam ovako i češće pokazati neke lakove jer nema šanse dok sam živa da poslikam sve lakove koje imam kad stalno kupujem nove, tako da će tu i tamo uletiti koji swatch na nail display-u.


Premijeru na ND su prvi doživjeli Gabrini Diamond lakovi od kojih ja imam 6 komada, a s obzirom da je trenutno na Divi akcija do 28.07.2012. i svi su lakovi po 8 kn možda vam ovi swatchevi i pomognu.







Klikom na slike možete lakove vidjeti u većoj rezoluciji. 

Gabrini Diamond lakovi imaju 13ml, klasičnu četkicu s kojom nisam imala nikakvih problema sa nanošenjem. Dosta su pigmentirani i dosta im je bilo 2 sloja za potpunu prekrivenost iako mi se čini da bi laku D53 na noktima trebalo 3 sloja.

1. D53 - je svijetlo zeleni lak sa zlatnim shimmerom, uživo je boja malo življa i kričavija
2. D65 - je tamno zeleni lak sa zlatnim shimmerom
3. D 63 - je lak sa tamno sivom bazom prepunom srebnog shimmera pa izgleda skoro kao foil tj. metalik kako se uzme :D
4. D64 - je plavi lak sa srebrnim shimmerom
5. D54- je prekrasan crveni lak sa zlatnim shimmerom koji je više vidljiv uživo nego na slikama. Najpigmentiraniji je od svih 6 lakova, a maže se kao maslac
6. D66 - je nježno rozo-crvenkasti lak sa srebrnim shimmerom koji nakon prvog sloja izgleda rozo sa sitnim srebrnim šljokicama, ali nakon drugog sloja poprima foil-metalik finish

Na Diva kozmetici uz ovih 6 lakova možete pronaći još 8 drugih nijansi iz Diamond kolekcije. Kao što sam rekla na početku posta trenutno su svi lakovi sniženi na 8kn, a poštarina iznad 100kn je besplatna (osim za otoke), inače je 28kn. Dostavu ukoliko želite možete platiti i pouzećem, a dostavljaju na području cijele Hrvatske. 

*Pr uzorak

Broj komentara: 8 :

  1. Super su lakovi! Držim fige da noktić što prije zaraste :)

    OdgovoriIzbriši
  2. D66 mi izgleda predivno, lak kakav volim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da si pogrešila i za D54 napisala da je crn, a mislila si crven. Šteta što nije zbilja crn. Ja volim crne lakove. Imam D63 i nisam zadovoljna njegovim kvalitetom, ali boja je veoma lepa i ludački sija. Od ovih tvojih mi se najviše dopadaju dva zelena. Nadam se da će ti nokti brzo porasti pa da ćeš ih mazati i prikazati nam kako izgledaju ova dva laka na noktima.

    OdgovoriIzbriši
  4. nisam navikla kupovati tako preko neta, nekako uvik zakasnim, u splitu sam nasla gabrini lakove i super su mi, ali nigdje nema ovih diamond... a meni su predivni... :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam naručila, između ostalih D62. Oduševljena sam njime. Žao mi je što nisam još koji diamond naručila

    OdgovoriIzbriši
  6. D53 i D63 su mi najlepšii. :)
    8 kuna je oko 100 i nesto ili 200 dinara kod nas u Srbiji? :)

    OdgovoriIzbriši
  7. nisam znala za sniženje, hvala na info :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Možee maloo novih postovaa. :))
    I lakićaa. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...