nedjelja, 18. ožujka 2012.

Gabrini SE M107 & Golden rose SE 14

Ova manikura bi se mogla zvati Turkish delight zbog lakova koje sam koristila. U zadnje vrijeme sam totalno poludila za Turskim lakovima jer su savršen omjer cijene i kvalitete. Bilo to Gabrini, Flormar, Golden rose, Olivia… Što se tiče Golden rose lakova kod nas su dosta teško nabavljivi, bar kod mene i nikad neću prežalit što su prestali proizvodit Scale effect lakove tzv. flekije i zato ove koje imam koristim na kapaljku jer ne znam što ću kad ih potrošim.


Ovaj put sam odlučila Golden rose flekije broj 14 nalakirati preko Gabrini Summer Edition M107 kojeg ste već imali priliku vidjeti u nekim manikurama 31 dnevnog izazova, ali mi je toliko divan da sam ga morala opet nalakirati. Zapravo se sama sebi čudim koliko mi je ovaj lak lijep jer kao što već znate ja ne volim baš zelene lakove i s većinom njih na noktima mi ruke izgledaju kao bolesne.


Kad sam stavila flekije iznenadila sam se koliko ova kombinacija dobro izgleda, ali zbog svijetle podloge se jako teško slika. Flekiji nisu jako vidljivi kao kad se stave preko nekog tamnijeg laka, ali su dovoljno vidljivi da bi se presijavali kako god pomaknem ruku.


I za kraj sam snimila jedan kratak video jer me fotić izluđivao pa nisam bila sigurna hoće li što biti od slika ili ne.


Broj komentara: 18 :

  1. Na videu su sto hiljada puta bolji nego na slikama, mada su i slike dobre, ali ova krasnoća je najljepša uživo :D

    Scale Effect, joj zavidim... :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekim lakovima baš treba video jer im je ljepotu nemoguće uhvatit na slikama.

      Izbriši
  2. Imaš flekije od essence-dance samo ga treba uhvatit :) ima ga u kozma i inače će biti u redovnoj kolekciji od essence,bar tako kažu! Dance link : http://m3.paperblog.com/i/22/228174/topcoat-dance-und-love-von-essence-L-ozTdkK.jpeg

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam ja dvije bočice Dance flekija, ali nije to to. Golden rose je imao ovu scale effect liniju flekija u svim živim bojama dok je ovaj Essence u samo jednoj verziji.

      Izbriši
  3. Predivna kombinacija...ja Golden Rose i Gabrini lakove kupujem u susjednoj Bosni i stvarno sam jako zadovoljna, pogotovo sa GR lakovima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da ih ima u Bosni, ali ja sam u Bosni jednom godišnje. :(
      Šteta što mi nije bliže.

      Izbriši
    2. Ja često idem u Bosnu jer sam iz Slavonskog Broda pa mi je blizu pa ako nekad budeš htjela mogu ti kupiti i poslati. Kod nas u Brodu i Refan ima Golden Rose kozmetiku ali po puno većim cijenama.

      Izbriši
    3. Hvala ti puno na ponudi, imat ću te u vidu ako poželim nešto od Golden rose lakova. Sad sam ih totalno prestala gledat jer znam da mi nisu baš dostupni.

      Izbriši
    4. cure, uskoro vam u Refan dolazi dio nove kolekcije Golden Rose kozmetike pa možda bude i nešto novih lakića. Informacija iz prve ruke :-))

      Izbriši
  4. Fantastično izgleda ta kombinacija!

    OdgovoriIzbriši
  5. Bilo bi fino da si bliže, ovdje su ti turski lakići po 0.5€, mada ih je doduše u posljednje vrijeme teško probrat, nekih fali mali, neki su se zgusnuli i tako to.. A flejkija ni za lijeka :)
    Prelijepa kombinacija :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovaj gabrini je stvarno predivn a ovi flejkiji mu super pristaju :)

    OdgovoriIzbriši
  7. kako presavrseno kombinacija izgleda, a flejkiji, nadam se da ce essence se jos malo potrudit i izbacit flejkije u jos kojoj boji :)

    OdgovoriIzbriši
  8. jeli se gabrini lakovi brzo zgusnu?

    OdgovoriIzbriši
  9. Jako lepo, imam i ja ovaj Gabrini, bas dobra boja :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...