srijeda, 14. ožujka 2012.

Essence Ultimate pink

Već sam nosila ovaj lak i pokazala sam vam ga u 31 dnevnom izazovu kad sam radila manikuru inspiriranu pjesmom, ali tad je bio prekriven bijelim (fail) žirafa uzorkom pa njegova ljepota nije baš došla do izražaja onakako kako je trebala.


Essence Colour&Go lak u nijasnsi 08 Ultimate pink je apsolutno predivan. Maže se nevjerojatno lako i odlično prekriva. Na slikama imam 2 sloja + top coat i kao točku na I ovom predivnom laku dodala sam mašnicu samo na prstenjak sa Konad pločice M59.

Htjela sam dodati i cirkon na mašnicu, ali ih nisam mogla naći. Kao da su u zemlju propali, a imam čak dva kruga puna cirkona. Možda i bolje da nisam ništa dodala jer mi se ovako čini super i sa cirkonom bi možda bilo too much, ali mene muči gdje sam ja njih tako dobro spremila da ih ne mogu naći.

E da, skoro sam zaboravila. Kad sam nalakirala ovaj lak po drugi put užasno me podsjetio na Essence SYF u nijansi Verry Berry koji su izbacili iz prodaje i kojeg ne mogu prežalit jer to jedan od prvih lakova koje sam kupila kad je počela moja ljubav (čitaj:ovisnost) prema lakovima za nokte. Morat ću ih usporedit i ako su i malo slični ima da nakupujem zalihe Ultimate pink jer mi je Verry Berry jedan od najdražih rozih lakova.


Broj komentara: 9 :

  1. Bas dobra boja,a masnica mi je super ovakva kakva jeste:)

    OdgovoriIzbriši
  2. i ja se sjećam very berry laka i meni je neprežaljen... šmrc...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam nedavno kupila very berry i ovaj i zadovoljna s oba.

    OdgovoriIzbriši
  4. Colour&Go lakovi imaju super izbor boja ali meni se ogule prebrzo cak nekada i isti dan i to sa top coatom tako da ih slabije koristim, ovaj ima prelijepu boju a masnica je premedena.

    OdgovoriIzbriši
  5. jednostavno i lijepo :) very berry je i meni divan pa ga veoma sporo trosim

    OdgovoriIzbriši
  6. predivan lak, a mašnica mi je jedan od najdražih uzoraka

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivan lak! I preslatka mašnica..

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...