petak, 30. ožujka 2012.

Essence Season of extremes Did someone say nude?

Did someone say nude? je drugi lak iz Season of extremes kolekcije koji ste poželjele vidjeti. Prekrasan mint zeleni lak, totalni hit ovog proljeća. Mint zeleni lakovi se baš i ne slažu s mojim podtonom kože, ali u ovom slučaju me baš briga za to jer je divan i nema šanse da ga ne nosim.


Formula laka je ok, ali je četkica prvi vrhu malo oštra pa lagano ostavlja crte, ali drugi sloj to sve popravi. Malo sam se iznenadila kad sam editirala slike jer lak baš i nije ispao realno. Ne znam zašto, ali ispao je preplavo.


Kako su meni divne zeleno zlatne kombinacije odlučila sam ovaj lak pečatirati i usput isprobati kakav je moj novi Barry M Gold foil za pečatiranje i pokazao se kao odličan. Uzorak je sa Bundle Monster pločice BM 201. Na ovim slikama sa pečatom je DSSN? ispao puno realniji nego na onim slikama gore. Mislim da i same možete vidjeti razliku između laka u bočici i onoga kako izgleda na noktima. Season of extremes TE samo što nije stigla u DM pa si svakako ovaj lak stavite na wish listu.


Broj komentara: 11 :

  1. Predivan lakić :) moram odmah do dm-a :D
    Mogu li te samo pitati u kojem programu radiš te kolaže?

    OdgovoriIzbriši
  2. ajme, kako je dobra ova kombinacija lakova i uzorak, savršeno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasan je, ne znam zašto misliš da ti mint lakovi ne stoje!

    OdgovoriIzbriši
  4. hej!molila sam te na fb odaaaavno da snimiš video o tvom lakiranju noktiju jer starno lijepo lakiraš ..pa ako bi moglo to ;* inače lak je superiška <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrlo rado bi ja snimila video o tome, ali nemam stalak za kameru a trenutno ni novca da ga kupim pa će taj video morati pričekati ;)

      Izbriši
  5. Sviđa mi se i lak, a još više završna kombinacija, baš lepa štampa i lepa kombinacija boja! Blago vama što imate DM, tako bih rado kupila mnoge lakiće koje pokazujete u vašim postovima.. Nešto će mi stići za par dana u jednom paketiću od moje sestre, ali mislim da za neku bolju nabavku moram da sačekam sledeći povratak u Beograd..! :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. s uzorkom je savrsen!slici mi na replay pa ga necu kupiti,samo zato kaj imam 2 bocice replaya u zalihi :D
    joj da bar meni tako lijepo ispadaju uzorci za cijeli nokat...

    p.s. u IBD studiju su konad plocice na snizenju po 13kn,a doslo je i par novih,imaju web shop,pa ako te zanima baci oko :))))

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivna boja..:D..A uzorak..:DD nemam rijeci...

    OdgovoriIzbriši
  8. Sviđa mi se i lak i uzorak i sve. Super!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...