petak, 3. veljače 2012.

Day 6: Violet nails

Moram priznat da me ovo violet u zadatku malo zbunilo jer je meni i violet i purple jedno te isto. Nije mi bilo jasno jel i onome tko je napravio ovaj izazov to tako jer ne bi htjela falit, ali tu je Flormar Super shine 14 pa falila ja ili ne njega sam izabrala za ovaj dan. Zadatak kao zadatak nije težak, ali meni kao ljubiteljici ljubičastih lakova za nokte je najteže odlučiti se koji ljubičasti lak izabrati jer su oni definitivno najbrojniji u mojoj kolekciji.


Flormar SS 14 će najbolje sam sebe opisati pa neću ja puno brbljati, samo ću reći da je aplikacija i prekrivenost san snova. Dva sloja za super prekrivanje i obožavam lakove koji spadaju u kategoriju “džem” (čitaj: mažu se skoro sami, a izgledaju fantastično, kao džem na toplom kruhu), a u nju spada i ovaj lak. Za ljubiteljice “džem” lakova totalni must have.

Sljedeći na redu su crno bijeli nokti. Ideju već imam i nadam se da će ispasti onako kako meni izgleda u glavi.


Broj komentara: 11 :

  1. Super izgleda i vidi se po slikama da se odlično nanosi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Baš volim te lakove što se lako mažu jer nakon što ih nalakiram skoro da ništa ni ne moram čistit.

      Izbriši
  2. Da, definitivno ide na wishlistu! Prekrasan je!

    OdgovoriIzbriši
  3. boja je krasna i flormar mi je veliko otkriće...jedino me malo muči boja, ili ti je aparat promjenio boju laka ili moj monitor...meni je boja više na bordo, burgundy... zbunj zbunj..idem danas u garden pa ću pogledati u bočici koja je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boja je nekako ciklamasto ljubičasta, nije bordo nikako. ;)

      Izbriši
  4. Predivna boja, od toliko ljubičastih, ne znam koju bih sama izabrala za izazov ;) Predivno ti je ispalo i jako mi se sviđa ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...