ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Halloween Collaboration with Maybe´s New Start & Smashin Beauty Part 1/4 Mask

Pozdrav cure! Prvo da vam se ispričam što sam zanemarila blog zadnjih dana, ali imala sam totalnu ludnicu i nikako se nisam stizala posvetit niti blogu, a niti mojim noktima. Isti lak imam nosim već 6-7 dana i to je i za mene previše. Ludnica se stišala pa nastavljam dalje punom parom (do sljedeće ludnice).

Dogovorila sam Halloween suradnju (kolaboraciju) sa Maybe sa bloga Maybe´s New Start i Copy Cat sa bloga Smashing Beauty. Dogovor je da ćemo jednom tjedno objavljivati postove na određenu temu, cure će raditi šminku, a ja radim manikuru. Tema za prvi post je maska. Venecijanska.. karnevalska.. maska…

Moram priznat da me prvotno oduševljenje prošlo kad sam krenula radit manikuru. Već neko vrijeme me inspiracija napustila i nikako da se vrati tako da sam se dosta pomučila smišljajući što ću napraviti, a kad sam smislila što ću lakovi nisu baš surađivali samnom pa sam u hodu promjenila neke stvari i nakraju to sve nije ispalo onako kako sam ja to zamislila u glavi, ali obećajem vam već sljedeća tematska manikura će biti puno bolja.


Teško mi je bilo napraviti neki free hand nail art pa sam odlučila napraviti vodene naljepnice jer sam naletila na jednu sličicu dok sam guglala maske u potrazi za inspiracijom.


Sličica je predivna, ali se na noktima ne kuži baš previše zbog srebrne podloge koja je prvo trebala biti bijela, ali mi je bijeli lak zadavao probleme pa sam ga zamijenila sa srebrnim.


I to je moja maska manikura. Mogla je biti bolja, ali sad šta je tu je. U tom trenu nisam mogla bolje, a sad prelazimo na cure i njihove savršene uratke. Tamo gdje sam ja falila one su totalno razvalile i oduševile me, a vjerujem da će i vas.



Detalje možete pogledati na njenom blogu, a također možete pogledati i video kako je ovaj divan maska make up nastao ako kliknete na TheMaybe84 YouTube kanal. Maybe možete pratiti i na fejsu.



Detalje pogledajte na blogu, a ako i vi poželite napraviti nešto slično na YouTube kanalu Smashing Beauty možete pogledati kako je Copy Cat napravila ovu savršenu masku. Također i Copy Cat možete pratiti i na fejsu.

I to je to za prvi dio Halloween make up-a i manikure na temu maska. U sljedećem dijelu za tjedan dana nova tema, ali vam neću otkriti o kojoj temi se radi pa zato stay tuned.


Broj komentara: 6 :

  1. Punce, res ste se potrudile. Vse tri se odlične. Ta slika, ki jo imaš na nohtih, je prelepa. In manikura ti je prekrasno izpadla.

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš lijepo što ste se udružile, a rezultati su odlični :) Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  3. grintalo jedno, meni se tvoja manikura baš sviđa :-D
    a i njih dvije su odradile ludnica posao, premda bih ja radije nosila crnu masku nego zlatnu :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve je lijepo! Sličica za naljepnice je stvarno super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma odlično si napravila posao! Nemoj biti skromna stvarno je manikura divna! i njih dvije su super odradile posao! ma svaka vam čast! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...