ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Shopping & S-he white crackle & Bla bla bla

Pozdrav cure moje drage i oprostite što me nije bilo malo više od tjedan dana, ali jednostavno nisam imala previše vremena, a i dogodile su mi neke malo loše stvari, ali i neke lijepe stvari. Od loših stvari se dogodilo to da je moj dragi mužić izgubio svoj vjenčani prsten u moru, baš sam bila tužna zbog toga. Onda je mog malog zvrkića ubola osa. Ako vas je ikad ubola znate da to boli kao sam vrag, ali moj mali junak je stvarno junački to podnio. Onda je drugi dan mene nešto ubolo, nisam vidjela što je, ali mi je žalac ostao u prstu pa sad ili je osa ili pčela ili stršljen. Prst me bolio 24 sata, nakon toga mi je toliko natekao da sam mislila da će explodirat. Tako da uopće nisam mogla od bola i nateknuća držat čep od laka, a iskreno lakiranje noktiju u tim bolovima mi je bilo zadnje na pameti. Jedan dan sam bila zaključana pola dana doma jer je moj muž pokupio i svoj i moj ključ, a zaključao kuću. Definitivno mi nije bilo dosadno prošli tjedan. I da ne zaboravim da sam se cijelo ljeto pazila da ne izgorim jer imam dosta osjetljivu kožu na sunce i onda cijelo ljeto ne izgorim i zadnji put kad smo bili na plaži opali me sunce za poludit.

Jedan dan smo išli na izlet na Explorer Sea Aquarium brod i bilo je odlično… moj maleni zvrkić je uživao, a nije ni čudo jer je cijelo ljeto vikao: Mama idemo Ekspojej! Ono po čemu je Explorer poseban je to što u potpalublju ima prozore kroz koje možete gledati ribice kako plivaju oko vas, a tu bude i ronioc koji po dnu mora traži morske zvijezde, ježeve, školjke.. i sve vam to dođe pokazat do prozora. Zvrk je bio više oduševljen roniocem nego ribicama.




Koliko god mi je bilo lijepo, jedva sam čekala doći doma jer na Krku skoro ni nemam gdje šopingirat. Ima jedan DM u gradu Krku i to je to. I tako sam ja danas odmah otišla do grada i vratila sam se sa 8 lakova doma. Nisu novi lakovi, ali ja ih do sad nisam mogla ulovit pa sam happy jer sam ih sad našla. Pogotovo 2 nude Catrice laka.


Jedini lak koji je novi kod nas je S-he crackle lak i mislim da uz bijeli imaju i crni, ali ga ja nisam vidjela, a ovaj bijeli sam zadnji ulovila. I to nije stajao gdje inače stoje S-he lakovi nego na malom display-u na polici između redova u DM-u. Kupila sam ga zato da bi napravila neki franken od njega, ali me jedna čitateljica na fejsu zamolila da ga prvo swatcham takav kakav je i sad mi se toliko svidio da razmišljam da ga ne diram.

Rimmel Pompous 2 sloja + S-he white crackle + INM Out the door top coat

Iako jako lijepo puca i brzo se suši, formula ovog laka je nekako čudna. Ja inače volim namazati deblje crackle lakove tako da pukotine budu veće, ali ovaj lak je nekako rijedak pa treba biti malo pažljiv prilikom mazanja debljeg sloja da se ne razlije svud okolo jer znate da sa crackle lakovima nema ponavljanja i drugog sloja. Šta napravite s prvim slojem to je to.

To je to od mene za ovaj put i oprostite što sam se raspričala. 




Broj komentara: 13 :

  1. this is a nice crack top coat! I like bigger cracks.

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvarno popuca predobro! I super fotke!

    I ja bi bila oduševljenja Ekspojejom. :D I kod nas ima nešto tako ali nema ronioca, što i čini turu bezveznom. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Aa Baška <3
    Onaj dm u krku je bas los,nemaju ni essence :( nadma se da ce ti sljedeci tjedan biti odlican ako vec prosli nije :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ajme kod nas ima hrpa tih "glass boat"-ova doduse nisam cula da imaju ronioce, meni to i nije nesto zanimljivo jer vise volim sama ronit, al pretpostavljam da je zvrku bio dozivljaj i po :)

    OdgovoriIzbriši
  5. da bar ja imam tvakve duge nokte koje mogu bojati :D
    Slike su preljep by the way ;))

    OdgovoriIzbriši
  6. bar ti nije bilo dosadno...
    imaš doma kupit flormar lakiće O_o
    koja si ti sretnica :-D
    a s-he crackle puca fantastično *.*

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajme, i ja sam inače alergična na ubode-pa ili je ništa strašno ili na hitnu! Baš mi vas je žao :( - važno da je sad sve u redu. A recenzija S-he crackle-a je došla kao naručena :D - baš me zanimalo jel ga se isplati kupiti...

    OdgovoriIzbriši
  8. e kolko kosta ovaj s-he crackle.?

    OdgovoriIzbriši
  9. @Ruxi thank you :) I also love bigger cracks.
    @Ivana baš sam se iznenadila kako dobro puca. Premišljam se šta da radim s njim, da ga pustim bijelog ili napravim neki franken ili ovog ostavim a odem tražiti drugi za franken.
    @Andrea da da.. Baška. A DM u Krku je prestrašan, ove godine sam bila ukupno jednom. Ništa me nije vuklo kad nemaju skoro ništa.
    @Lendoxia da ti vidiš kako ja ronim umrla bi od smijeha. Moj muž se valja dok ja ronim i kaže: A šta možeš očekivat od Slavonke na moru. Onda možeš mislit na šta to liči.. hehe..
    @Smashin a zašto ne možeš imat ovakve? Pucaju, listaju se.. šta ih muči?
    @NC imam imam... izbor boja da ti pamet stane samo treba imat kunica kako kaže moj zvrk.
    @Innana ovo nije bilo baš za hitnu, ali je bolilo prestrašno. Oteklina mi je već sad prošla, jedino je ostala točkica na mjestu uboda.
    @Danea oko 19-20 kn. ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. samo mi nemoj rec da imas prstima zacepljen nos, to mi je urnebesno :D

    OdgovoriIzbriši
  11. @Lendoxia sad mi treba smajlić koji se pokriva vrećom po glavi :D

    OdgovoriIzbriši
  12. onda i meni treba onaj koji upire prstom i umire od smijeha :P

    OdgovoriIzbriši
  13. eee onaj plavi lakic sam jucer kupila,,,

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...