nedjelja, 4. rujna 2011.

Purple & Purple & Cats again

Napokon sam isprobala Kleancolor Chunky Holo Purple i oduševljena sam ljepotom ovog laka iako uopće nije holo, ali nisam oduševljena sušenjem. Čak i sa brzosušećim top coatom se suši jakoooooo dugo. Ne znam točno koliko jer sam nakon 15 min zapela sa noktom za kvaku na vratima i oštetila lak pošteno. Nakon toga sam išla skinut sve sa noktiju i lak je samo kliznuo dolje, znači toliko je još mokar bio. Baš se pitam da ga nisam trknula koliko bi se dugo sušio. 


Prije nego sam ga zeznula i skinula uspjela sam ga uslikat, ali ne onako kako sam ja to htjela, ali bolje od ovog nisam mogla. Snimila sam filmić u kojem se presijavanje super vidi, ali ne mogu vam pokazat video jer ga prije toga moram editirat, a to ne mogu jer mi je navodno lap preslab pa bi pokrenuo WMM. Tako da od videa ništa, ali ponovit ću ja njega opet kad dođem doma. 



Dva sloja Essence Date me! i dva sloja Kleancolor chunky holo purple koji ima prozirnu ljubičastu bazu pa ga je najbolje staviti preko nekog drugog laka. Sitne okrugle šljokice se presijavaju sa rozo-ljubičastog na zlatno-zeleno. Stvarno je poseban ovaj lak i mislila sam da ću ih naručiti još, ali s obzirom da se ovako sporo suši morat ću još razmislit. 


Za one koji nisu zaboravili moju priču o maci Mimi i mačku Đuri, imam za vas jedno uznenađenje. Uhvatila sam Đuru na slikama.. hahhaha... 



Baš je sladak Đuro, ali je to jedan zločesti mačak. Pravi boss. 
Ali to nije sve... pojavila se i jedna mala maca. Mala i slatka, ali jako ljuta i živčana. Jedva sam ju uslikala koliko je režala na mene... a Mimi je ležala sastane i čudila se što ova tako živčani. 



Mislim da vas neću više spamati sa mačkama, čini mi se da sam s ovim nadoknadila godinu i nešto bloga bez njih. ;)





Broj komentara: 13 :

  1. Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrredivan je macak Djuro! :D

    Sad si me inspirirala i moram probati tu kombinaciju ljubicastog i glittera(samo imam crvenog, al ajde, posluzit ce svrsi) :)
    Kak uspijevas uzgajati tako predivne nokte??

    OdgovoriIzbriši
  2. hahaha, mace su krasne, ovog mališana ponesi kući, smirit će se on već ;-)
    lakić je krasan ali i grozan, mrzim lakove kad se ovako dugo suše... a kleancolor je tu prvak kako mi se čiini :-(

    OdgovoriIzbriši
  3. ja obožavam mačke moja mačka je sa Krka došla sve do mene, bila je dar. Dlakava, živčana, neda se nikom osim meni, i volim je ko da mi je dijete. Veliki sam ljubitelj životinja i pobornik za njihova prava. Ova mala je toliko slatka i zločesta da bih je izljubila.. hahahhaha nasmijala me do suza :D
    A Đuro je faca i pol, koji pogled! LMAO ahhahahha

    OdgovoriIzbriši
  4. Zaboravih reći hahahha nokti su mi predobri :D jako mi se sviđa ta kombinacija :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Kombinacija je predivna,nema veze što nije holo,prekrasan je O_O!

    OdgovoriIzbriši
  6. lijepa kombinacija, ali kad cujem da smrde i da se sporo suse nekako mi prestane zelja za tim kk-ima, a djuro je stvarno prava faca

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo, Đuro je res pravi boss - se mu vidi po slikah :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pazi Djura, kako je zinuo :D Tako i moja Klementina gleda kad je ljuta! (Ne pitaj za ime...tata ju je prekrstio!haha) Kombinacija lakova je ekstra ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. @TheChloee nemam pojma kako uzgajam nokte.. u mom slučajnu ne bi rekla da ima neštu u genetici jer moja mama imam jakološe nokte koji stalno pucaju i listaju se.. trudim se mazati ih hidratantnim kremicama što češće moguće, a vjerujem da i Sally Hansen Miracle Nail growth tu malo pomogne.
    @NC i meni se čini da je KC prvak u sporom sušenju. Baš grozno jer imaju tako divnih nijansi.
    @CopyCat izgleda su sve mačke sa Krka živčane.. hahhaha..
    @Nina hvala :)
    @Lendoxia meni ovi lakovi uopće ne smrde.. kao svaki drugi lak.. čak mi možda i finije miriše od drugih lakova, ali da se sporo suše, to da. Itekako sporo..
    @Biba a još da ga vidiš uživo.. pravi šef.
    @Maki hahhaa.. Klementina.. baš je fora ime za macu.
    @MissDoll jel da jesu, pogotovo ova mala ljuta. ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni Sally H. nije jos stigao :( Ostaje mi da slinim nad tvojom duzinom jer mislim da cak i kad dodje nikad nece toliko cudo napraviti pa da i moji dosegnu tu duzinu :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako divna boja!! A tek tvoji nokti! Predivnog oblika i jednostavno savršeni! Grrrr!

    Obožavam mice, moj je ljenčina kakvog nema :D

    http://melodyofbeauty.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. Ova Purple & Purple kombinacija savršeno izgleda! A mace su preslatke. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...