subota, 24. rujna 2011.

Haul & Essence Time for romance

Napokon je stigao novi Essence asortiman i u “moj” DM. Uz njega je došla i LE NAvenTURista iz koje sam vjerovali vi to ili ne uzela samo kist za gel liner. I to dva kista, jučer sam uzela jedan a danas sam se vratila po još jedan. Odličan kist za popravljanje laka okolo i po kožici. Od ostalih stvari iz kolekcije me ništa nije privuklo, boje su mi nekako bljedunjave i uopće nisam čula da išta osim kista doziva moje ime, ali je zato dio sa novim redovnim asortimanom vrištao: Laliceeeeeeeeeee kuuuuuuuupiiiiiiii meeeeeee!!!

Gornji red: 76 Hard to resist, 78 Blue addicted, 50 Irreplaceable, NAvenTURista gel liner kist, Afrodita gel za odstranjivanje kožice oko noktiju
Donji red: 002 Stamp me! Black, 67 Make it golden, Studio nails Top sealer, držač za olovke

I kupila sam, a šta ću. Nisam ih mogla slušat kako vrište, ali ipak ih nisam sve uzela sa sobom. Usput sam svratila i do Bipe po Afrodita odstanjivač kožice oko noktiju i do Kineza gdje sam kupila ovu “čašu” i sad u njoj držim sve kistove za nail art, točkalice, drvene štapiće, rašpice i sl.

Prvo sam htjela probat Blue Addicted koji je navodno dupe za Deborah Lippman Across the universe i po slikama koje sam vidjela rekla bih jako dobar dupe, ali pošto je ovaj lak sad posvuda ja sam izabrala Time for romance kojeg sam nanijela u jednom sloju preko najsavršenijeg crnog laka ikad; Essence Berlin Story.



Ovo je sve slikano u sjeni, a slike sa sunca su mi totalno bez veze ispale i ne vidi se prava ljepota ovog laka pa sam zato snimila filmić sa sunca u kojem se to puno bolje vidi.


Time for romance je malo teško opisat jer u njemu ima svega i svačega. Većih i manjih prljavo rozih glitera, ali i sitnih glitera koji se presijavaju u svim bojama. To presijavanje se u sjeni baš i ne vidi, ali zato kad se dođe na sunce.. woooow. Odličan lak za layering i uz Blue Addicted i Make it golden totalni must have.


Broj komentara: 17 :

  1. Stvarno nisam dugo posjetila dm jer vidim da ima dosta nijansi koje nemam, a potrebne su mi u kolekciji. Jedva čekam !
    I btw preeeedivne nokte imaš!
    xo

    OdgovoriIzbriši
  2. O...moj...Boze! Time For Romance ce biti moj moj moj!!! Sto pre! :D Diiiiiiiiiiivan je, zaljubljena sam :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Blue Addicted in Make It Golden sem vzela, Time For Romance pa ne, ker me swatchi niso ravno prepričali, ampak na tvojih nohtih izgleda prečudovito. S črno je super kombinacija. Verjetno se bo naslednjič znašel v moji košarici.

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, kod nas još ništa. Bleh! Glitteri su predivni! <3

    OdgovoriIzbriši
  5. pa ja uopće nisam danas svratila u dm po nove lakove!
    ovaj je divan, ali i onaj zlatni!
    eto, opet trošak zbog tebe ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. These are really cool. Love them. Wish I could find them here.

    OdgovoriIzbriši
  7. Taman imam Time for Romance na noktima. U tri sloja, brzo se suši, preko njega She crackle. Nisam ga još probala preko podloge, ali super izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  8. ovaj put nam se ukus pokolopio - živile šljokice i bling-bling lakići :-D
    na filmiću izgleda fantazija :-D

    OdgovoriIzbriši
  9. krasni nokti i super ulov :)

    ja sam uzela samo Blue Addicted i prekrasan mi je.
    nakon onih Inglot flejkija sam odlucila da necu nista od kozmetike kupovat do 1.11., jer imam sve sto mi treba, a dosta lakova nisam ni isprobala :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Wow,prekrasan je!Kod nas još nije stigla nova kolekcija,čekaju oni moju plaću ;)))

    OdgovoriIzbriši
  11. svi novi glitteri su im super, doduse ovaj nisam uzela jer bas nije moja boja, ali razmislit cu jos i o njemu, a blue addicted je savrsen

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala vam cure :)
    Ovi novi glitteri su pun pogodatak, ali mislim da će biti problema sa skidanjem šljokica kao i sa svim Essence šljokicama, one kad se prime ne puštaju tako lako. ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. kupila sam Hard to resis i Blue addicted,koji su mi odlični u kombinaciji, a vidim da ću se vratiti po Time for romance...nego, vidjela sam da si radila makeover jednog bloga i jako mi se sviđa...ima li šanse i za moj blog? trep trep

    OdgovoriIzbriši
  14. @Ines javi mi se na mail pa ćemo se dogovorit ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Predivna nijansa laka...mat <3 imam ga i moram reci da je savrsen..

    OdgovoriIzbriši
  16. super kombinacija,,,

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...