subota, 17. rujna 2011.

Flormar M120 & U28

Duboki udah…

Danas sam u ljubičastom raju. Pola dana sam bila u ljubičastom paklu, ali je nakraju sve ispalo dobro i eto me u raju. Prvo sam krenula sa Flormar Supermatte M120. SuperMatte se se zove ta linija lakova, ali lakovi uopće nisu mat. Kao da je bitno šta piše kad su prekrasni, zar ne? M120 je predivna tamno ljubičasta boja i mislim da ovakav lak još nemam u svojoj kolekciji. Apsolutno savršen.. divno kremast, a kako samo klizi po noktu i kako je pigmentiran. Kao u raju… i jedan sloj bi bio dovoljan, ali ja nisam bila dovoljno pažljiva pa mi je na nekim noktima trebao popravak pa je tu uletio drugi sloj.


Slike mi nisu ispale nešto, a nisam se nešto posebno ni trudila jer sam se žurila stavit preko njega nešto čarobno. Super Shine Miracle U28, isto tako Flormar. Ima već neko vrijeme da sam kupila ovaj lak, ali je dosta proziran da bi ga se nosilo samostalno i tako je on strpljivo čekao da mu nađem savršenu podlogu iako vjerujem da bi dobro izgledao i sa nekim drugim lakovima koje već imam. Nalakirala sam jedan sloj i skoro pala sa stolice od ljepote… ljubičasti raj.


“Malo” sam bila ljuta dok sam slikala jer mi se činilo da na slikama ispada plavo. I tako sam cijeli dan ludila oko toga i živcirala se zašto me ljubičasti lakovi toliko moraju mučit sa slikanjem umjesto da sam odmah prebacila slike u komp i vidjela bi da su slike ispale savršeno realno. Baš sam… uf. :facepalm:



Dok sam ja nervozirala i slikala nokte odlučila sam snimit i filmić da vam s njim pokušam dočarat ovu ljepotu jer tad nisam znala da su slike super ispale. Mislila sam da li da ga sad objavim ili ne, ali pošto sam potrošila skoro 2 sata na uređivanje filimića od 48 sekundi eto  i videa. I super sam zadovoljna kako moj Oly snima filmiće, čak ga možete pogledati u HD rezoluciji.


Iako sam stavila ove velike slike vi ih svejedno možete povećati tako da kliknete na njih i vidite ovaj raj još bolje. I sve su slike skroz realne jer U28 se mijenja pod različitim osvjetljenjem.

Duboki izdah…


Broj komentara: 14 :

  1. olke. ja sam očaranaaa! Prvo sam mislila za tamnoljubičasti: ovo je savršenstvo. Obožavam ljubičastu boju pa tako da u svojoj kolekciji lakova imam najviše ljubičastih, ali ovakvu tamno ljubičastu nemam. Preedivan je! Onda sam vidjela drugi lak..Ostala sam bez daha! Zavidim ti! Jednostavno ti zavidim! :D <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao, prekrasni su!! Ja samo ne znam jel samo ja imam taj problem ili i ostatak ženskadije - kad skinem lak takvih tonova prsti uvijek ostaju plavi (kao u mrtvaca :))... Kiss

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasno O_O!Nemam ni ja ovakvu nijansu,sama boja je wow,a sa ovim preko njega,nemam riječi !!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vau, skupaj sta prekrasna kombinacija. <3

    OdgovoriIzbriši
  5. It looks amazing, I want these polishes.

    OdgovoriIzbriši
  6. meni se jaaaaako sviđa, ali me zanima šta je zvrk reka na ovu kombinaciju ;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. O, čudovita kombinacija! In kako dolge nohte že imaš!

    OdgovoriIzbriši
  8. @Violet Fairy hvala draga :)
    @Lilly a jel koristiš bazni lak? Evo ja sam ovog skinula sa noktiju i ništa nije plavo.
    @Nina hvala :)
    @Taya hvala :)
    @Gejba hvala :)
    @Sandra thank you :) I know how you feel ;)
    @NC mom zvrkiću je sve "jepo". Kad vidi da ja pregledavam neke lakove onda mi kaže: Mama kupi jepo! Eto tko mene tjera da kupujem. ;)
    @Biba hvala :) Narasli su nokti, a čak sam ih malo i kratila.

    OdgovoriIzbriši
  9. super mi je filmić :D i jako cool glazba :D
    Lak mi je predivan

    OdgovoriIzbriši
  10. Filmić je extra! Potražit ću i ja ovaj miracle shine, super izgleda!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Ok seriously, you just made me super jealous of the shimmery purple. Amazing!

    OdgovoriIzbriši
  12. Predivna boja,,,bas je poseban ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...