četvrtak, 15. rujna 2011.

Empty

Ideju za ovaj post kradem od Nail Crazy, a ona ju je ukrala od Bibe pa kad već krademo na veliko slobodno i vi ukradite. Open-mouthed smile

O čemu se tu zapravo radi? O stvarima koje sam u zadnje vrijeme potrošila, nešto je vezano uz nokte, ali nešto i nije. Pa krenimo.. evo što sam ja potrošila u zadnje vrijeme i nakupilo se malo više stvari, čak 10. 



1. Afrodita Aroma ulji odstranjivač laka za nokte


Ovaj odstranjivač mi je bio odličan, dobro skida lak, ne isušuje nokte i predivno miriši po grožđu. Malo je skuplji od ostalih odstranjivača, ali jako sam bila zadovoljna s njim i definitivno ga kupujem opet.

2. Solvente uljni odstranjivač laka za nokte


Razlog zašto sam kupila ovaj odstranjivač je što mi se dogodilo da sam ostala bez odstranjivača, a trebao mi je hitno pa sam ovaj kupila u kvartovskoj trgovini mješovite robe. Nije loš, obavi svoj posao i skine lak, ali mi je dosta isušivao kožicu oko noktiju pa sumnjam da ću ga više kupit osim ako se opet nađem u situaciji da ostanem bez ikakvog odstranjivača, ali trudit ću se da mi se to ne dogodi.

3. Afrodita Aroma odstranjivač kožice oko noktiju


Recenziju za ovaj proizvod možete pročitati ovdje i što reći osim da sam prezadovoljna. Nisam ga potrošila skroz do kraja, imam ga za još par korištenja, ali definitivno  kupujem opet. Odlično obavi svoj posao i traje jaaaaako dugo.

4. Lush Handy Gurgu


Moja najdraža krema za ruke. Ljubav na prvo mazanje i definitvno ju kupujem opet pogotovo sad kad se bliže hladniji dani (iako se čini da neće tako skoro). Savršena krema, jedino je cijena malo veća (85 kn), ali žene moje ja sam ju koristila godinu dana. Ne troši se brzo i stvarno vrijedi svake kune.

5. Lush Lemony Flutter


Prvo moram reći da ovaj proizvod imam godinu dana i nisam ga potrošila do kraja, imam ga skoro pa pola. Eto koliko se sporo troši, ali prošao mu je rok i malo je miris promjenio pa me strah dalje ga koristi. Odlična stvar za kožicu oko noktiju, svakako preporučam.  Dosta je masan i sporo se upija, ali nahrani kožicu da je to čudo. Definitivno ću kupit opet, ali sam nedavno kupila Burt´s Bees Lemon cuticle balm pa dok njega ne potrošim neću ništa novo uzimat.

6. Essence Nail oil


Ulje za kožicu oko noktiju za namazat u brzini. Ima odličan aplikator kao sjajila za usne i za svakodnevnu upotrebu je super. Baš volim ovo ulje i već sam kupila novo i to treće po redu.

7. Catrice Base coat


Odličan base coat, potrošila sam ga do zadnje kapi i definitivno bi ga kupila opet da ga nisu izbacili iz prodaje.

8. Puma Flowing


Ovo mi je jedan od najdražih parfema i za njega uvijek dobijem najviše komplimenata i svi me pitaju koji je to parfem. Stvarno ga volim i ovo mi je već druga ili treća bočica koju sam potrošila, a s obzirom da uskoro slijedi godišnjica braka i rođendan mislim da imam odgovor na pitanje kad mužić bude pitao što bi htjela za poklon.

9. Cover Girl Lash Blast


Fe-no-me-na-lna maskara. Obožavam ju. Iako ima isto pakiranje (samo druga boja) kao Max Factor False Lash Effect i istu četkicu, ova maskara mi je puno puno bolja. I super mi je stvar što kad ju dobijem ona je u onom zaštitnom celofanu i tako znam da nije otvarana i da nitko nije prćkao po njoj što se kod nas redovito događa (fuj vi koji otvarate maskare!!!a i ostale stvari, SRAM VAS BILO!!!Na Goli otok bi vas poslala pa tamo otvarajte). Ovo mi je druga po redu i definitivno kupujem opet.

10. Buffer block


Ovaj buffer block sam kupila na Ebayu. 5 komada oko 20 kn, možda čak i manje. Dva sam poklonila, a tri sam u godinu dana izlizala do maximuma. Kupila sam opet i prezadovoljna sam.

Eto, to bi bile moje stvarčice koje sam potrošila u zadnje vrijeme. I recite mi da li vam se sviđa ova vrsta posta pa da pišem opet kad nešto potrošim ili ipak ne.


Broj komentara: 12 :

  1. Slazem se za otvaranje proizvoda koji nisu namijenjeni za to! :)
    Pumin parfem, upravo taj, dobila sam davno na poklon i nisam ga vise nigdje vidjela za kupiti, a predobar je!
    Gdje ga kupujes? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. @TheChloee ja ga kupim u DM-u. Tamo ga uvijek ima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaooo, puma flowing. Taj sam parfem daavne 2004 ili 2005 dobila za Božić od kuma. Također obožavam taj miris, zbilja je kum pogodio. Uvijek ga imam u zalihi za loše dane, razvedri i najtmurniji dan :) I iako imam iznimno tešku kožu i teški parfemi poput givenchy ange ou demona ili ck euphorie jednostavno nestanu nakon sat dva, ovaj osjetim cijeli dan :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđa mi se, piši :)
    Mene zanima samo jel lush kreme imaju kakav miris i koji? npr jel miris voćni ili ima više vrsta istih krema ali različitih mirisa?

    OdgovoriIzbriši
  5. meni jos uvijek nije jasno zasto je catrice izbacio taj bazni lak i da ga cak nisu nicim zamijenili, ni ne znam koliko sam bocica potrosila

    OdgovoriIzbriši
  6. vrijedna li si, koliko si samo toga potrošila ;-)
    ne mogu vjerovat da si potrošila ono afroditino čudo za zanoktice, pa koliko dugo ti je trajalo ?
    meni se čini da ću ga se rješit tek za koju godinu ;-)
    a pumini mirisi... sjeća li se koja Jamaica... taj mi je bio savršen, ali je bio vani samo godinu dana :-p

    OdgovoriIzbriši
  7. Ain't nothing better than indulging in some hand/nail products. I still haven't tried lemony flutter, considering to buy it :)

    OdgovoriIzbriši
  8. @5rich ja sam se navukla sam ovaj parfem jer sam za jedan rođendan dobila gel za tuširanje i toliko mi je bio dobar da sam morala i parfem kupit i od tad ljubav traje. Mislim da negdje od 2003-2004.
    @Anonimno Lush ima 2-3 kreme za ruke, ne znam sad koliko točno, ali ne miriše voćno. Miriše kao.. hm.. kreme... ne znam kako bi ti to opisala, mješavina mirisa biljaka od kojih je napravljena i klasični miris kreme. Nekome taj miris smeta dok je meni baš lijep. Ako imaš Lush kod sebe prošetaj do njega pa malo pronjuškaj, a sigurna sam da će ti tete dati i da probaš. ;)
    @Lendoxia ne znam ni ja... izbaciti tako dobar base coat i onda ništa drugo ne ubaciti imjesto njega. Ne shvaćam.
    @Nanethiel hvala :)
    @NC a skupilo se toga. Sve mi se čini da samo kupujem i kupujem, samu sebe sam šokirala kad sam vidjela koliko sam toga i potrošila. Dalo bi se tu ubacit još koja stvarčica, ali morala sam nešto ostaviti i za sljedeći Empty post. A Afroditin gel mi je trajao malo više od godinu dana iako mu piše rok trajanja 12mj nakon otvaranja, ja sam nastavila i dalje koristiti jer sam vidjela da nema nikakve promjene. Još malo i gotov je.
    @Olivia try Lush LM or Burt`s Bees Lemon balm for cuticles. Lush LF is more greasy, but BB Lemon balm is to small if we compare it to Lush LF. Both of them are very good for cuticles and you wont regret if you buy one or other.

    OdgovoriIzbriši
  9. ja ovo afroditino ulje tražim već mjesecima i nikako ga naći, a tete u drogerijama me čudno gledaju kad ih pitam... ali evo,zbog tvog posta bar znam kako izgleda:-D

    OdgovoriIzbriši
  10. Joj, i ja patim za tim base coatom od catrice. Ne znam koja bi mu bila adekvatna zamjena?

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...