utorak, 13. rujna 2011.

Catrice Raspberry Fields Forever

Ne znam šta bih rekla o ovom laku. Predivan je u svakom slučaju, osim u onom fotogeničnom. Odlično izgleda, boja je baš posebna, maže se kao maslac, ali kad dođe vrijeme za slikanje posvađa se sa fotićem.

Slikala sam ga u svim mogućim uvjetima i istod lampe jer ispao najneralniji pa ću te slike preskočit, ali pogledajte ga u sjeni, na suncu i unutra sa blicem.




Boja na suncu mi je najbliža realnoj, ali je ispao malo precrveno. Inače je ciklamasto malinasto rozo crveni. Al sam ga opisala hahhaha. Trebate ga vidjeti uživo da bi vidjeli svu ljepotu ovog laka.



Broj komentara: 13 :

  1. imam ga, i obožavam ga. <3 stvarno prekrasna boja.
    i ne mogu se nadiviti tvojim noktima i urednosti u lakiranju. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh, krasen! Ne vem, kako to, da ga še nimam...

    OdgovoriIzbriši
  3. ciklamasto malinasto rozo crveni... totalno mi se sviđa opis ;-D
    na prvoj seriji fotki me malo i podsjeća na tako nešto, na drugoj seriji izgleda kao čista crvena... ma izlude me ovako nefotogenični lakovi :-p

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma opis je super:)a izgleda bas dobro,onako ona fina elegantna crvena nijansa,ne "vristi" previse,kao neki crveni lakici:)

    OdgovoriIzbriši
  5. @Maja hvala :)
    @Kika sve to stvar prakse. Baci oko na moje prve postove pa ćeš vidjet kako sam grozna bila. Meni muka dođe kad vidim te stare slike.
    @Biba nisam ga ni ja do sad imala, ubiti sam tek neki dan i otkrila da ovaj lak postoji i slučajno nađem zadnjeg na polici.
    @NC ma totalno je nefotogeničan. Takvi su obično lakovi koji se mješaju između dvije boje i onda na slikama prevlada jedna boja.
    @Ruxi thank you, but this isnt pure red. It is something between red and fuchsia.
    @Mimi hvala :) Teško je opisat ovaj lak, kao i uslikat, ali nije crveni. Ima nešto crveno u sebi, ali kad bi ga vidjela uživo skužila bi da je ubiti više rozo ciklamast sa crvenim podtonom. Tako nekako.. ne znam više ni sama.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. meni ovaj i nije nesto posebno, bar mi se nije cinio takav pod onim umjetnim svjetlima, mozda zato jer je previse nedefiniran nit je crveni nit je rozi

    OdgovoriIzbriši
  7. Stvarno jest, i poseban i nefotogeničan! Ali ja volim takve, sa stavom :D

    OdgovoriIzbriši
  8. do sada nisam primjetila ovaj lak, moram ga pogledati

    OdgovoriIzbriši
  9. Vjerujem da je uživo još ljepši, ali i ovako je prekrasan.

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš si ga opisala :-P Meni najdraži lak iz cijele Catrice kolekcije... i shvaćam, teško je opisati ti predivnu boju..... Malina-fuksija-crvena :-D

    OdgovoriIzbriši
  11. ovaj lak sam jucer vidila i sigurno ga kupujem,,,

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...