četvrtak, 18. kolovoza 2011.

Purple fail!

E da.. kad krene loše onda ide i dalje i ne staje… Ovaj put je sve išlo krivo. Prvo je lak Essence Date me iz Cute as hell kolekcije odbio surađivat i počastio me sa mjehurićima. Onda je to vidio Seche Vite koji je stajao sastrane i sve promatrao pa je i on odlučio biti mjehurićast (iako u bočici nije bilo niti jednog mjehurića), jer ako može Date me pa zašto ne bi ni on. Onda sam se ja naljutila i na jednog i na drugog i odlučila tu njihovu zloću sakrit sa malo nail art-a. Free hand nail art-a. Tu već odmah možete znati da je došlo do problema.

Ne znam zašto sam toliko navalila na taj free hand nail art kad se iz aviona vidi da mi ne ide. E kad bi ovako tvdoglava bila i u nekim drugim stvarima.

Slikano u sjeni
Klik za veću sliku!

Uglavnom došle su mi jučer s Ebaya akrilne boje pa sam se odlučila malo poigrat s njima. Zvrk je zaspao popodne pa sam se mogla u miru posvetit noktima. I zaigrala sam se malo previše. Išla sam radit neke kao one stroke cvjetiće. Negdje na YT sam vidjela to i znala sam da čim mi boje dođu da ću to probat. I nije mi išlo loše dok nisam na cvijetiće išla dodat crne točkice, pa sam ih dodala previše. Ajde ne bi to bilo tako strašno da ja to nisam išla popravljat. Totalni cirkus je nastao.

Slikano na suncu
Klik za veću sliku!

I da.. stigao moj fotić. Jučer sam bila toliko oduševljena da  sam mu na sve strane izjavljivala ljubav i obožavanje, a danas kad sam išla nokte slikat nisam više toliko zaljubljena. Dobar je on, da me ne bi krivo shvatili, samo se moramo malo bolje upoznati što se tiče praktičnog dijela.

Nadam se da ću sljedeći put imat nešto ljepše za vas. Mislim da bi bilo stvarno previše da treći post zaredom bude fail.

Broj komentara: 11 :

  1. A bome je baš fail.. ko da si zvrku dala da ti radi manikuru :D

    OdgovoriIzbriši
  2. I don't think this is a fail.It's cuuuuute

    OdgovoriIzbriši
  3. @Anonimno e da sam zvrku dala možda bi bolje ispalo. ;)
    @CookingChinchillas thank you :)

    OdgovoriIzbriši
  4. a daj, baš je cakano! nema veze što nije savršeno. ja sam pokušavala napraviti takve cvjetove s lakom i s nekim običnim kistom. jednom rječju bilo je KATASTROFALNO! Ovo tvoje je super! a daj mi reci, jel imaš onaj plosnati kist za te stroke cvjetove? gdje se to može nabaviti osim na eBayu? i koliko si platila akrilne boje s eBaya? sorry što gnjavim s toliko pitanja, unaprijed ti hvala na odgovorima. :-*

    OdgovoriIzbriši
  5. @Enči hvala ti puno :)
    Imam te neke kistove koje sam kupila na ebayu u setu za nail art, samo sam ja pola kistova upropastila jer sam čistila okolo noktiju kožicu s njima pa ću morati naručiti novi set. Nije skup pa nije bed. Ali mislim da bi se moglo naći takvih kistova u hobby dućanima. Oni imaju svašta. Boje sam platila oko 30kn za 12 boja. I čine mi se super. Iako tubice nisu baš velike ne treba puno boje jer je jako pigmentirana. Za ovo mi je trebalo dvije male kapi bijele i ljubičaste. I ništa me ne gnjaviš, slobodno me pitaj što god te zanima.

    OdgovoriIzbriši
  6. Seche Vite ne kupujem više zbog mjehurića. Prva boćica bila je ispravna al druga ... Bože, nikad više. Nadam se, da je samo ovaj put tvoja imala loš dan!

    Al nail art ne ćini mi se fail! Više volim ovako nešto jedinstveno (znam da zvući kao diplomatski odgovor, ali nije!) i mislim da svaka, koja se bavi sa free hand nail artom zaslužuje ekstra bodove!

    OdgovoriIzbriši
  7. mein ovo nije fail već jako ljepo :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Čuj, ako te tješi ja ne bih uspjela ovo napraviti ni za najboljeg dana :D
    Bit će bolje, makar meni je slatko :)

    girly

    OdgovoriIzbriši
  9. baš je slatko! Kakav fail ženska?! Kud je još i ljubičasto, ma savršeno :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni se jedino ne svidjaju one tacke gdje ih ima previse pa izgleda kao jedna velika tacka, ima na par noktiju, ne znam ti objasnit sad bas :D Ali zanemarivsi to uopste mi nije fail, bas je lijepo :)
    I ja par dana pokusavam nacrtati taj one stroke i nece pa nece -.-

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...