subota, 6. kolovoza 2011.

Eveline Holographic Shine 412

Jedan brzinski post sa zadnjim atomima snage. Danas sam si ukrala malo vremena i nekako sam uspjela nalakirati nokte. U zadnje vrijeme nemam vremena za ništa, ne znam ni kad sam zadnji put novine pročitala. Uopće nemam pojma šta se događa ni kod nas ni u svijetu, a da vam ne pričam kako mi na fejsu krave, kokoši i ostala živina skapavaju od gladi jer ih nemam kad nahranit, a ako i uhvatim malo vremena net me zeza. Pa ako se nešto bitno dogodilo zadnjih dana napišite mi to u komentarima. Winking smile

Lak je slatki mali Eveline Holo iako je dosta slab holo, ali ipak ima nekih sitnih holo čestica u sebi. Aplikacija bez problema iako četkica izgleda kao da ju je moje stado krava sa fejsa malo provuklo među zube. Dva sloja + top coat i to je to.


U hladu ništa posebno, ali na suncu pokaže svu svoju ljepotu.


Fotke su preloše i već štedim za novi fotić jer s ovim starim se svako malo posvađam. Svaki put kad slikam neki lak slike su sve gore i gore. Zato nikakve nove lakove ne kupujem neku svaku kunu viška štedim za fotić. Eto ako imate preporuku za neki ok, a povoljan fotić i to mi napišite u komentarima.

Ipak nije bio baš kratak post, ne znam ja to.
Pozdrav cure i nadam se da uživate u ljetu i da svaki dan maximalno iskorištavate. Barem ove lijepe dane bez kiše i ružnog vremena.. iš kiša.. iš..

Broj komentara: 11 :

  1. ovo mi je jedan od zanimljivijih njihovih, vecina mi ih preslicno izgleda

    OdgovoriIzbriši
  2. meni je super ta boja i mislim da ima taman dovoljno šljokica da bude elegantan....
    a što se tiće fotića, probaj panasonic lumix, oni su do 1000 kn, a stvarno imaju bezbroj funkcija i ja sam najzadovoljnija s njima :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Steta sto nije jos vise "holast" :D A lijepa je boja :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepa boja,ja ih još nigdje nisam našla:(((
    A noktići su ti fino narasli ;D

    OdgovoriIzbriši
  5. a gdje ga ima za kupiti?? prekrasan je!

    OdgovoriIzbriši
  6. Možda ti i je strka zbrka ali ti nokti i dalje izgledaju fenomenalno. :D
    Čak ni kravice sa neta nisu uspjele narušiti ljepotu :D
    Lak je san snova.
    CMOK!

    OdgovoriIzbriši
  7. u prvih par rečenica uspjela si opisat kako se ja osjećam... samo kod mene nije nedostatak vremena nego volje... ova me vrućina ubija :-(
    lakić imam i ja ;-)

    OdgovoriIzbriši
  8. @Anonimno zaboravila sam napisati. Ne znam gdje ti živiš pa ti ne mogu reći gdje točno ima, ali ja sam ovaj lak dobila od jedne cure iz Splita.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...