subota, 25. prosinca 2010.

Merry Christmas!

Cure moje drage, sretan vam Božić i sve najbolje vama i vašim najmilijima :)
Nadam se da ste se fino napapale i da uživate! ;)



Nadam se da neću neke od vas bacit u depru (Maybe ;) ), ali meni je ovo jedan od gorih Božića. Zvrk mi je u četvrtak opet dobio temperaturu i to nakon samo 4 dana u vrtiću. Luda sam više skroz na skroz i razmišljam o tome da ga ispišem jer ovo više nije normalno. Od kad je krenuo više je doma nego u vrtiću i to takve bolesti kupi da mi dođe da si kosu počupam. Nakon one upale pluća je opet dobio temperaturu preko 39 i još su mu neki kao plikovi iskočili po tijelu. Šok sam doživjela. Kaže padijatrica da je to alergija na virus ili bakteriju koja ga napada. Opet smo dobili antibiotik i to treći u mjesec dana.. ne mogu ja ovo više.. nema mi ništa gore nego kad je on bolestan i to još na Božić. Nije mi do jela, nije mi do kolača, nije mi do ničega.. samo hodam po stanu ko luda i svako malo pipam zvrku čelo i mjerim temperaturu... 

Neću više kukat, ali možete mislit kako mi je. Dok zvrk ne ozdravi neću objavljivat nove postove. Sad sam uhvatila malo vremena dok spava da vam zaželim sve najbolje, a najviše zdravlja. 

Lijepi pozdrav drage moje i uživajte u ovim blagdanskim danima :)

Broj komentara: 14 :

  1. Sretan Božić i tebi i tvojima. Ne znam ni šta da kažem za malog, samo da mu šaljem svu svoju + energijo pa da se što prije izlječi! Grozno, da je toliko bolestan in vaš sad, al nadam se da će brzo proći!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na čestitkama ,sve najbolje i tebi i tvojoj obitelji a klincu želim brz oporavak!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretan Božić i tebi!
    Žao mi je što je maleni Zvrk bolestan, želim mu brzo ozdravljenje :) nažalost, većina djece porazboljeva se kad krene u vrtić, nakon nekog vremena to prođe, treba mu malo vremena da stekne imunitet, biti će on dobro :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Upam, da bo čim prej vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
  5. Sretan Bozic,puno zdravlja,srece,ljubavi a malom zvrku da sto prije ozdravi!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sretan Bozic i nadam se da ce zvrk sto prije ozdravit

    OdgovoriIzbriši
  7. Sretan Božić i tebi i tvojima. Nadam se, da će mali biti toliko imunozovan, da se više nikad u životu neće razboljeti.

    OdgovoriIzbriši
  8. sretan Božić, mila!

    obećajem da me nećeš bacit u depru, ali sam tužna jer sama pomisao da mali pije treću kutijicu antibiotika u mjesec dana je grozna! šaljem mu veliku pusu a ev što mu želim je punnnnno zdravlja!

    OdgovoriIzbriši
  9. draga moja,nadam se da je božić ipak ostavio malo mira u vašim srcima
    nadam se da zvrk skoro bude bolje,klinci se brzo i žestoko razbole ali se brzo i oporave...a prva godina vrtića je gadna,baš zbog baja koje će tamo skupit
    još jednom,želim vam obilje mira i zdravlja i nadam se da ćeš nam se brzo vratit s boljim vjestima

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala vam drage moje i na lijepim željama za Božić i za zvrkovo ozdravljenje. :)

    Mi smo uspjeli u ponedjeljak i u bolnici završit.. proplakala sam cijeli dan jer mi nisu dali da ostanem s njim preko noći, a on nikad do sad nije jednu noć bez mene proveo a i budi se po noći i još uvijek me traži. Srce mi se paralo od pomisli da se probudi i traži me a mene nema. I pošto mu je bilo bolje uzela sam ga doma na svoju odgovornost i sad svaki dan idemo na inekcije. Njemu je bolje, ali oni i dalje ne znaju zašto je imao temperaturu danima.

    OdgovoriIzbriši
  11. Uh, ja sam nova na tvom blogu, ali mi se jaaako svidja i mislim da cu se ovdje neko duze vrijeme zadrzati. Odlican je, svaka cast! :)

    Sretan Bozic i tebi, a i sve najbolje povodom Nove godine, a i zelim ti da dijete sto prije ozdravi... :* <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...