srijeda, 25. kolovoza 2010.

Bundle monster

Nakon što sam na Šminkerici vidjela Bundle Monster pločice morala sam ih i ja kupiti. Malo me bilo strah jer nikad još do sada nisam kupovala bez posredstva PayPala, ali me Maybe sa Šminkerice ohrabrila i naručila sam ih.


Pločice su naručene 13.08.2010. a stigle su danas nakon samo 12 dana. naručene su s Bundle Monster stranice.



U paketu se nalazi 21 pločica, a koštaju 17,99$ + 4$ za poštarinu. Dakle za nekih 120 kn imate 21 pločicu i na svakoj pločici po 6-7 sličica, znači preko 120 sličica. Pa zar nije to super? U sljedećoj manikuri moram obavezno probati neki od ovih divnih uzoraka, ali kako se odlučiti koji prvo.. hm...


Ako budete naručivali ove pločice dobro pazite da se ne porežete na njih jer im rub nije baš najbolje obrađen. Sva sreća pa sam do te informacije došla prije nego sam ih kupila jer bi se sigurno porezala. Na jednom blogu, ne mogu se sad sjetit kojem je jedna cura radila test na rajčici, usporedbu Konad i Bundle Monster pločica. Kondaova pločica je samo malo udubila rajčicu dok ju je BM pločica prerezala. Zato oprez!!! Meni je čak palo na pamet da ih obradim sa brusnim papirom da ne budu tako oštre. 


Detaljne slike o BM pločicama možete pogledati na Šminkerici na gornjem linku koji sam stavila. ;)


Jel imate vi BM pločice, kako ste zadovljne s njima? Ako nemate da li ih planirate kupit?





2 komentara :

  1. Jedva čekam noktiće!
    Meni je bilo grozno početi, nisam znala od kuda!

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, stvarno je veliki izbor sličica i jedva sam se odlučila na ruže, s obzirom koji sam lak imala na noktima one su mi najbolje odgovarale.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...