srijeda, 12. rujna 2012.

Gabrini Matte Nails swatches & review

Diva kozmetika od nedavno u svojoj ponudi ima nove linije Gabrini i Rapsodi lakova za nokte, a ja vam u ovom postu donosim recenziju i swatcheve Gabrini Matte Nails lakova. 

Ajmo prvo vidjet koji su tu lakovi u pitanju, pa ćemo onda na detalje. :D




Lakovi su matt kao što to i naziv linije govori, dakle kad se osuše nemaju sjaj kao klasični lakovi za nokte (ako netko slučajno ne zna, ali mislim da takvih nema :D). Svi oni koju su ikad probali nalakirati bilo koji matt lak znaju kakva to muka ponekad zna biti, neovisno da li je lak nekog poznatijeg branda ili nekog nepoznatijeg. 

Matt lakove treba mazati brzinom munje jer se jako brzo suše i prilikom mazanja treba biti oprezan jer se zna dogoditi da se vide rupe, crte i sl. a to je malo teško kod takvih lakova popraviti. Top coat se ne smije staviti jer onda više neće biti matt pa im zbog toga niti trajnost na noktima nije baš prevelika, ali ako ih volite onda te sve probleme nekako zanemarite zbog ljubavi. 



Na nail wheelu nisam imala nekih velikih problema sa aplikacijom i svi su lakovi super pigmetirani (čak i bijeli) i 2 sloja su im bila dovoljna za potpunu prekrivenost. 

Onda sam išla isprobati i jedan od lakova na noktima da vam mogu malo bolje reći kakvi su jer na NW vam mogu jedino boju dočarati kako treba. Odlučila sam se za bijeli jer me on nekako najviše mamio. :D


Aplikacija je bila onakva kakvu sam i očekivala, malo zeznuta. Trudila sam se biti što brža i što pažljivija, na nekim noktima mi je uspjelo na nekima malo manje, ali bila sam zadovoljna rezultatom s obzirom da je lak matt, a još i bijeli. Duplo zeznuta situacija. Dva sloja su mu bila dosta za potpunu prekrivenost. Za cca 30 min su oba sloja bila skroz suha. Trajnost je dobra, jedan dan me chipanja. To je za matt lak jako dobro jer sam nekoliko puta oprala suđe, 2 puta se otuširala i 1 oprala kosu. Osim Gabrini Matt lakova jedino sam probala Zoya Savitu i ona mi nije izdržala niti jedan dan, već prvi dan lakiranja bi mi se lak na nekim noktima lak otkrhnuo, pa je tu Gabrini bolji. 


Da bijeli lak ne bi bio usamljen malo sam ga uredila sa pečatom jer sam htjela isprobati moju novu Essence pločicu i novi Matt Essence lak za pečatiranje. Matt + Matt = pun pogodak :D

Dakle da rezimiramo:

-aplikacija ako smo brzi i pazimo relativno bezbolna
-pigmentiranost odlična
-tajnost 1 dan (za matt lak super, a da mi nokti nisu toliko bili u vodi možda bi potrajao i duže)
-izbor boja odličan (12)
-sušenje potpuno za cca 30 min
-količina 13 ml
-cijena 12 kn

Gdje kupiti: Diva Kozmetika
*poštarina iznad 100kn besplatna, osim za otoke (fiksno 28kn)

Moja ocjena: 4/5

U sljedećim postovima možete očekivati i recenzije ostalih Gabrini i Rapsodi linija lakova; Rapsodi Multivitamin, Pacific Rapsodi, Gabrini New collection i Gabrini Elegant. Ako imate želju koju od ovih linija bi htjeli sljedeću vidjeti izjasnite se u komentarima ;)

*PR uzorak

Broj komentara: 19 :

  1. Jako lijepo.
    Gdje nabaviš nail wheel?

    OdgovoriIzbriši
  2. Rapsodi lakice nam u sljedecem postu pokazi :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Da li im je miris onako jak i neprijatan kao kod drugih Gabrini lakova?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno nemam pojma. Meni svi spominju taj neki poseban miris, a ja to ništa ne osjetim. Meni su oni kao svaki drugi lakovi. Čak i Kleancolor lakovi koji svima smrde, meni ne smrde. Bit će da su se moje nosnice već navikle na taj miris. :D

      Izbriši
    2. Ja baš osećam njih, Don Juan obične i Lori Anne lakove. Ostali su mi svi isti.

      Izbriši
    3. Nisam nikad čula za te lakove, a ni probala pa ne znam kakav miris/smrad imaju.

      Izbriši
    4. Don Juan je srpska marka i nema ih van Srbije. Ako dolaziš u Srbiju, vredi ih potražiti. Lori Anne su američki lakovi koji više ne znam da li igde mogu da se kupe, ali bili su popularni devedesetih.

      Izbriši
  4. Imam dva Gabrini mat laka i još ih nisam lakirala :D Ne znam šta čekam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dogodi se i meni to, kupim neki lak i onda stoji mjesecima prije nego dođe na red :D

      Izbriši
  5. divne su boje i taj mat finish me bas privlaci. meni su gabrini lakovi otkrice zadnjih par mjeseci, bolji su mi tipa od essence lakova,a najbolje od svega sta dobijem vise ml za manje kn :D jedino ih, bar po splitu, triba lovati po gradu ako je neka popularna nijansa

    OdgovoriIzbriši
  6. predivne boje! morala bi koji nabaviti (Niki)

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš su lijepe nijanse! Pogotovo ova 398 :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Uf ja sam si baš htjela kupiti neki mat lak al sad kad vidim da traju samo jedan dan - no no. Nemam vremena svaki dan lakirati nokte, imam i drugog posla. Al da izgleda lijepo, izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasne boje :D sve mi se sviđaju

    OdgovoriIzbriši
  10. Kolika je inače poštarina kada se naručuje iz Dive?

    OdgovoriIzbriši
  11. da i ja komentiram ove lakove... za mene su ovi gabrini lakići pravo otkriće, usudim se čak reći da su kvalitetniji i od avon i essence lakova za nokte, cijena od 8 kuna je pravi bombon, a mazivost, odnosno njihova formula i četkica su savršeni!

    svakako preporučam svima koji su opsjednuti lakovima, baš kao ja ;-)

    vidim da ima jedna istomišljenica, eto dokaz da su zaista super.

    pozz cure :-)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...