subota, 2. lipnja 2012.

Life on high heel

Dugo nisam ništa pečatirala od 31 dnevnog izazova i baš mi je došlo da se malo igram i tako je nastala ova manikura. Počela sam sa Gabrini SE M110 predivnim ljubičastim lakom koji nije baš najrealnije ispao na slikama (uživo je svijetliji), s ljubičastim lakovima uvijek neki problemi. 




Nakon toga sam sa Gabrini SE M116 neonsko rozim lakom i spužvicom napravila nekoliko random mrljica po noktima i preko toga svega sa Essence crnim lakom za pečatiranje i Bundle Monster pločicom BM-213 uzorak štiklica. I podhitno moram kupit novi top coat jer je ovaj opako počeo ostavljati mjehuriće po noktima. 



Broj komentara: 14 :

  1. Nokti su ti stvarno super i zakon su mi te stiklice. Imam te plocice za pecatiranje od esencea ali kad god to pokusam napravit uvijek mi se to razlije i pecat uopce ne ostaje.koje lakove je najbolje koristit za pecatiranje?

    OdgovoriIzbriši
  2. kako tebi taj crni essence lak za pecatiranje dobro ispada?meni je koma i nemogu nista s njim..s druge strane bijeli mi je odlican,ali kad malo odstoji..crni koristim konadov i razlika je nebo-zemlja u usporedbi s crnim essence,dok je s bijelim tu negdje..ne kuzim u cemu je problem :(
    da ne spominjem da mi svi tc koje imam trenutno razljevaju crni pecat :S koji ti tc koristis sa pecatima?

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako mi je dobro što se taj roze prelazi u ljubičastu na random mjestima, extra mi izgleda!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš su fora štiklice, ali meni osobno se ova kombinacija ne sviđa nešto.

    OdgovoriIzbriši
  5. divni su ti nokti,super su boje!

    OdgovoriIzbriši
  6. Nice!
    i follow you on bloglovin
    follow me back? xx

    OdgovoriIzbriši
  7. very nice mani.please come to see my blog end subscribe end i will do the same on yours.let's follow us.http://pictura-pe-unghii.blogspot.ro/

    OdgovoriIzbriši
  8. Mnogo mi se svidja lak Gabrini SE M110, a o manikiru da ne pricamo, kao i obicno precizna stampa i prekrasni nokti! :-)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...