četvrtak, 22. rujna 2011.

Flormar M126 Glossy&Matte

U zadnje vrijeme je u moju kolekciju lakova stiglo dosta njih i jučer se nisam mogla odlučit što bih stavila na nokte pa sam vas na fejsu pitala za savjet. Odluka je pala na neku jesensku boju, matiranu.

Flormar M126 je iz njihove SuperMatte linije kao i ljubičasti lak iz prošlog posta, ali ovi lakovi nisu mat. Kupila sam ga neki dan kad sam išla do DM-a vidjet jesu li dobili novi Essence asortiman i kako nisu tako sam se ja morala s nečim utješit. Ovaj lak mi je baš privukao pozornost zbog neobične boje koju je jako teško opisat. Ne znam da li je sivi sa ljubičastim podtonom ili ljubičasti sa sivim podtonom, ali je predivan. Pravi jesenski, divno izgleda na noktima a nije prenapadan. Aplikacija savršena, s dva sloja super prekrivenost.



Iako lak na ovim slikama izgleda različito, na obje slike je boja realna jer vani izgleda više ljubičasto dok unutra izgleda više sivo.

Nakon glossy izgleda sam preko njega stavila Essence matte top coat koji je nakon dugog stajanja i nekorištenja malo poludio. Kao da neke mrvice ima u sebi, nemam pojma šta mu je. Matiranu verziju sam slikala samo unutra jer kad sam izašla na balkon proletila je neka ogromna vaza sa cvijećem sa nekog balkona sa gornjih katova pa me bilo strah da mi još neka ne doleti u glavu.


Iako dugo nisam imala mat nokte moram priznat da mi se ova mat verzija baš sviđa. Čini mi se da ću ovu jesen dosta toga matirat samo ću morati kupiti novi mat top coat.

Flormar M126 sam kupila u Rijeci jer od nedavno imamo u robnoj kući njihovu trgovinu i kad sam ga vidjela nisam mogla odolit da ga ne kupim. Prije sam njihove lakove uzimala od gospođe Marije iz firme Dinler d.o.o. ali oni više neće uvoziti Flormar. Od sad će u ponudi imati Olivia i Orlena lakove koje ću vam pokazati u jednom od sljedećih postova. Iako Dinler d.o.o. više neće uvoziti Flormar ostalo im je nešto lakova iz Supershine, Supershine Miracle i SuperMatte linije, ali ne svih boja. Za sve informacije možete kontaktirati gospođu Mariju na mail: informacije.narudzbe@dinler.hr . I iskoristite priliku dok još ima Flormar lakova jer su kod njih puno jeftiniji nego u ovoj Riječkoj trgovini.

Nadam se da sam pogodila zadatak "jesensko i matirano". Ako imate kakvu želju što bi sljedeće voljele vidjeti slobodno ostavite komentar, a ja ću vam je što prije budem mogla ispuniti.


22 komentara :

  1. Ovaj lak je predivan!
    Baš jesenski, sivo-ljubičasti. Idealan.
    Ali ja bih radije uzela u trgovini skuplje, pa da ga ja vidim uživo, nego po minijaturnoj sličici s neta pa ispadne neka sasvim druga boja.

    OdgovoriIzbriši
  2. @Stickers ima puno swatcheva na netu i po tome sam ja više gledala kad sam uzimala lakove. Samo sam slinila nad lakovima i radila si popis.

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivan lak. Ja inace nikako nisam ljubitelj matiranih noktiju, ali moram da priznam da ova matirana verzija izgleda stvarno predivno :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam ovakve "neodređene" boje,a ljepša mi je glossy verzija,nekako mi je s mattom preobična;))

    OdgovoriIzbriši
  5. fantastičan je, na prvim fotkama me podsjeća na bleu asphalt by burjois, i da, mislila sam da je na donjim fotkama drugi lak ;-D
    emaili s gđom marijom su bili živo razočaranje :-(
    šta još... mrzim te, ti imaš gdje kupit flormar lakiće :-p

    OdgovoriIzbriši
  6. meni tu nešto fali, neki žigić možda ...a i nisam ti mjerilo za sive, nude, blatne nijanse, jednostavno ih ne volim...

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlican,vise mi se svidja u mat verziji,pravi jesenski:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Obje verzije su mi odlične!
    Kako se kreću cijene tih lakova?

    OdgovoriIzbriši
  9. @Aurora hvala :) Nisam ni ja nešto od matiranih noktiju, više volim da se to sjaji i to što više to bolje.
    @Blog da Marcy thank you :)
    @Nina hvala :)
    @NC hvala, morat ću bacit oko na taj Bourjois, uopće nemam pojma kako izgleda.
    @Biberlee hvala :)
    @Ines i meni nešto fali, ali baš mi je poseban lak pa ga sad neću dirat, sljedeći put kad ga stavim (čitaj:kad kupim Konad pečat) ću ga malo ukrasit.
    @Mimi hvala :)
    @Violet Fairy hvala :) Cijene ovise o kojoj liniji se radi, kod gospođe Marije su od nekih 9 i nešto kn do 18kn, a u ovoj trgovini od 15kn do 25kn.

    OdgovoriIzbriši
  10. svidja mi se ova jesenska tema, super je boja, a ja bi rado da se moze i u zagrebu nac flormar, ako ne morat cu ja jednom skocit do rijeke i tako je nikad nisam posjetila, a voljela bih

    OdgovoriIzbriši
  11. divan je, ali mi je najljepši u ma verziji! a točkice se svia pojavljuju!

    OdgovoriIzbriši
  12. uuu... baš je fency! Boja je stvarno super! Baš onako "poslovna", idealna za neki menadžerski look :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Prekrasan je, posebvno matiran. Juče uzeh jedan Flormar lak, našla ih po 4 kn :D Uzela neki ljubičasti sa plavim shimmerom, a i taj tvoj mi je prolazio kroz prste.

    OdgovoriIzbriši
  14. E baš, matirano je bap ono jesenski. :D Super ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Nisam ni razmisljala o tome da je mat jesensko. Ali dobra ideja :). Lak mi se svidja, a predlazem onaj Milani :P. Njega ne mogu da docekam da vidim :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Naručila sam neke lakove Flormar, a kad su stigli dočekalo me i lijepo iznenađenje - dva laka gratis. :)

    Ovim putem pozdravljam sve ljubiteljice lakova i zahvaljujem gđi Mariji.

    OdgovoriIzbriši
  17. koji je to matt lak di ga ima kupit skroz super izgleda,, dali ima matt lak od esence ili catris i koji je najbolji top coat

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ancy piše u postu da sam koristila Essence matt top coat, ali taj kojeg sam ja koristila su izbacili iz prodaje i sad imaju neki novi koji se zove Soft touch (tako nekako). Ne znam da li je to ista stvar u drugom pakiranju jer nisam probala, ali mislim da je.

      Najbolji top coat je meni INM Out the door fast drying top coat.

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...