ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Summer shopping!

Rekla sam da neću ništa kupovat ovo ljeto, a kao samo ću ovo pa još samo ovo i skupilo se toga. Kako tu u Baški nema nikakve parfumerije, a u Krku ima samo DM koji skoro ničega nema. Bar ne ono što bi mene zanimalo.. ja sam haračila po netu. Za neke stvari sam “davila” cure da mi kupe jer ja nisam u mogućnosti doći do toga i hvala im od srca zbog toga.

Nisam mogla odoljet Kleancolor lakovima jer su me mamili sa svakog bloga kojeg sam otvorila. Po svuda su… pa kud svi tu i .. znate kako ide dalje. Pokušala sam ih uhvatit što bolje, ali u inat meni baš je sad nestalo sunce kad sam ih ja išla slikat. I ja definitivno nisam normalna jer svugdje gdje sam vidjela ove lakove su cure pričale o groznom smradu , ali meni ovi lakovi baš fino miriše.

Chunky Holo Purple, Chunky Holo Bluebell, Born to the Purple, Blue-eyed girl


Nedavno se opet pojavila Essence Cute as hell kolekcija, a kad je ona bila aktualna ja nisam ni znala da postoje tamo neke limitirane kolekcije i naravno sve sam propustila. Hvala onome tko ju je odlučio vratit jer sad i ja imam ove divne pastelne lakiće (iako nisu tako divni kad se mažu).

Naughty but nice, Not just cute, Date me

Nisam mogla doći ni do ovih lakova iz Blossoms kolekcije pa mi je CopyCat sa bloga SmashinBeauty učinila uslugu i kupila ih za mene. I šta se još dogodi.. dođe mi mama u goste i donese mi 3 laka. Pogađate koja 3? Ova ista 3, tako da ih sad imam duplo i nema veze zato jer su predivni. Ovaj žuti mi je najljepši žuti lak kojeg sam ikad vidjela. Hvala CopyCat i hvala mama.


Na blogu Polish drop kod Blu11 sam kupila dva laka koji su mi dugo bili na wish listi i jedan, eto jer je ljubičast.

Zoya Mimi, Milani Blue flash, Catrice Dirty Berry

Napokon su mi došle i akrilne boje sa Ebaya i paletica za mješanje istih.


Buffer blokovi, došlo je 5 komada iako ih je na slici 4 jer sam jednog već koristila i staklena rašpica.


Iskoristila sam besplatnu poštarinu sa Feelunique i –10% za prvu kupnju i kupila Burt˙s Bees lemon cuticle cream. Nešto kao Lush Lemony flutter, ali je pakiranje puno puno manje. Nisam uopće gledala količinu koju ima, ali vidjela sam da svi hvale ovu kremicu pa sam ju morala kupiti. Nisam jošprobala, ali divnoooo miriši.


I to bi bilo to.. kupila sam još neke sitnice koje su se sakrile za slikanje. Ulje u sticku za nokte sa Ebaya, Essence Ahoy! lak za nokte iz 50˙s kolekcije i INM Out the door brzo sušeći top coat.

I kao da nisam dovoljno toga kupila uskoro dolaze nove Essence i Catrice stvari i tu sigurno naći nešto što mi se sviđa, a limitirane kolekcije da ni ne spominjem jer mi se iz Urban Messages LE sviđaju svi lakovi. Razvod mi ne gine.

Šta ste vi lijepo kupile u zadnje vrijeme?







P.S. Neke od ovih stvari sam već swatchala na blogu pa ih možete vidjeti.
Zoya Mimi
Catrice Dirty Berry
Essence My Yellow Fellow
Essence Not so cute
Essence Date me

Broj komentara: 18 :

  1. Super nakup!

    Jaz tudi pričakujem dva KleanColor laka :D

    OdgovoriIzbriši
  2. @Biba hvala :)
    Koje lakove si ti uzela?

    OdgovoriIzbriši
  3. super si izbrala Kleancolor lakce :D so bili ti štije in Chunky Holo Black tudi v mojem prvem naročilu...vendar ko sem videla kako so lepi sem jih morala takoj naročiti še par :)

    OdgovoriIzbriši
  4. uuuuu lajkam sve :) jesi isprobala staklenu raspicu?

    OdgovoriIzbriši
  5. auuu divote!!!!!!!!!
    13 kom? a ja mislila da imam na kupnju lakova tolerantnog muža hmm
    Kleancolor woow slin slin

    OdgovoriIzbriši
  6. @Anček jel da da su divni? Meni je ovo bila prva narudžba pa nisam htjela pretjerivat jer nisam znala kakvi su, ali sigurno ću uzet još kojega.
    @Enči e da je netko jednom i na moje lakove ljubomoran. Inače uvijek ja slinim okolo. ;)
    @Maja0000 probala sam rašpicu i solidna je. Na prvu sam se oduševila, ali rašpica ne traje zauvijek kako oni tvrde ali za 5kn je super.
    @Maja hvala :)
    @Ines moj muž je tolerantan jer ga uopće nema doma i nema pojma koliko ja lakova imam....hahhaha.. na 60 sam mu prestala govorit. Od tad samo preokrene očima kad vidi da gledam lakove.. ima i on svoje gušte tako da smo 1:1.

    OdgovoriIzbriši
  7. o čovječe! pa ženo, pa ovo je za slinit! Sad ti jakoo zavidim! :P Jedva čekam da vidim kako će izgledati na noktima neki od ovih lakova. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ti se baš nakupovala. Meni je ta rašpica bolja od Essence, njihova mi se izlizala vrlo brzo.
    Javi kakav je ovaj Burt's bees butter, baš me zanima.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ljubomorna sam na kleancolorse. Jako, jako. Haul ti je savršen, meni se sve sviđa, a i sama sam pokleknula na neke lakiće iz Blossoms.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ova krema od Burt's Beesa je suuper! Znam da su u Rijeku dosli njihovi proizvodi u ljekarne, ne znam kako je drugdje. SKupo je, nazalost, ali sto se moze.
    Sve sto sam od njih ikada koristila je bilo jako dobro!

    Predivni lakovi, ovi od Kleancolorsa izgledaju fantasticno!!

    OdgovoriIzbriši
  11. e ti si se baš nakupovala :-)
    jutros sam kupila tri laka (neću ti reći koja) a popodne nove naočale tako da opet budem vidila šta se događa oko mene ;-D

    OdgovoriIzbriši
  12. @Violet Fairy hvala :) Uskoro isprobavam jer niti ja ne mogu dočekat da vidim kakavi su.
    @Biberlee evo namazala sam 2-3 puta kožicu za BB i mogu reći da mi se jako sviđa. Brzo se upija, nije premasno a lijepo nahrani i omekša kožicu.
    @JMAH hvala :)
    @Sweetmouse24 nemoj me zezat da su kod nas došli njihovi proizvodi? U sve ljekarne ili neke određene? Jel znaš možda koliko ovaj cuticle butter košta kod nas?
    @NC baš si zločesta :p

    OdgovoriIzbriši
  13. Joj hvala na spomenu :D
    LOL nemožep vjerovati da imaša sada po dva laka od te kolekcije :D
    Super su sve lakovi :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Uff... Počni tražiti dobrog advokata :D

    OdgovoriIzbriši
  15. great haul, would love to see a review on the acrylic paints

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...