ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Essence Multi Dimension Fall for me

I pala sam.. definitivno…  smileyssmileyssmileys

Mislila sam da ovaj ljepotan neće još neko vrijeme doći u moje ruke, jer kod mene još nema ni N od novih lakova jer nemamo Muller u Rijeci u koji uvijek sve dođe prije nego u DM i Kozmo. Zato puno hvala Ines Red lips mojoj dobroj vili koja se ponudila da skoči do svog Mullera i pokuša naći nešto sa moje WL. I uspjela je. Smile

Iako je ovaj lak predivan i mislila sam da ovakva ljepota ne može imati neku manu, ipak ju ima. Malo teže se maže. Ne mogu se odlučiti da li je pregust ili prerijedak. Nekako je čudan.. gust je, a opet dosta curi sa četkice, a opet dosta dobro prekriva. Kažem vam čudan je.. ali je predivan.

Essence Fall for me 
2 sloja

I čini se kao savršena podloga za nail art i htjela sam nešto napravit, ali sam uspjela zapalit nokat na upaljač pa na kraju ništa od nail art-a. Drugi put. Boja na slikama ispada malo tamnije nego uživo, ne puno, ali uživo je mrvicu nježnija boja.

Broj komentara: 7 :

  1. Baš je prekrasna boja,nema ga još niti kod nas,ali ču ga definitivno kupiti kćerki za Uskrs,jer ona obožava plavu...Voziti če muž opet u Osijek zbog lakova,hihi..

    OdgovoriIzbriši
  2. Wooow, sad je i na mojoj wish listi :-) doduše, to je zbog tvojih noktiju, u to sam sigurna, na mojim neće tako dobro izgledati :-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa barva in še lepši nohti! <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je tale tudi prekrasen. Malce gost, ampak bolj voden, zato se težje nanaša. In tvoji nohti so tako lepi. <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...