subota, 5. ožujka 2011.

S-he 464 & Golden rose layering

Toliko je S-he lakova koje moram isprobati pa nećemo gubiti vrijeme. Ovaj put sam se odlučila za nešto tamniji lak; 464. Tamno tamno ljubičasti. Na slikama izgleda skoro pa crni koliko je taman.


Aplikacija je ok, ako ste pažljivi proći ćete i sa jednim slojem koliko je dobro pigmentiran. Ja sam morala popunit neke rupe pa sam stavila 2 sloja, ali je meni tu falilo nešto.  Znala sam da će biti layering, ali sam se dvoumila za 2 S-he laka koja bi mogla stavit preko i onda sam se sjetila divnog šljokičastog Golden rose laka kojeg sam kupila davno, a još ga nisam koristila.


Golden rose Care + Strong 166 lak ima prozirnu bazu prepunu ljubičastih šljokica i trakica, kad se osuši kao da je mat pa sam mu obavezno dodala jedan sloj Seche vite za uber turbo sjaj. Zadovoljna sam rezultatom, sad je to divna duboka ljubičasta sa šljokicama. Red heart

Možda na gornjoj slici gdje je S-he sam primjetite neke mjehuriće, to je me Seche vite počeo zezat. Angry smile I vjerujem da bi se ove šljokice puno bolje vidjele da su slikane na danjem svijetlu jer slike pod lampom ne mogu baš dobro prikazati koliko divno izgledaju.

Broj komentara: 19 :

  1. Predivno! Al zbilja na prvoj slici izgleda kao da je crn...

    OdgovoriIzbriši
  2. E ovdje dolazi do izrazaja moja ljubav prema ljubicastim lakovima :) predivan je,mislim da bi bila dobra kombinacija sa onim zlatnim iz prethodnog posta:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna ljubičasta boja!Kako mi je taj promakao???

    OdgovoriIzbriši
  4. Golden Rose lak je prekrasen. Super manikura.

    OdgovoriIzbriši
  5. preljepo izgleda sa tim sljokicama

    OdgovoriIzbriši
  6. s-he sam čopila i ja :-D
    ali nemam golden rose šljoke :-/
    savršena kombinacija!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Really pretty, loving the combination. Can't never go wrong with a sparkly/shimmery purple :)

    And thanks for following my blog!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Divni su.. ali ljubicast mi je lepsi :D

    OdgovoriIzbriši
  9. @Svatkiza hvala :)
    @Biberlee ne razumijem?

    OdgovoriIzbriši
  10. Šta šta?? Prvi put vidim ovaj post! Vidi se da imam malo vremena za blogove pa tako svašta promašim. Ovo ti je PERFEKCIJA! Divno, stvarno, kombinacija ne bi mogla biti bolja.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...