petak, 25. ožujka 2011.

L.A. Girl 271 Apricot

Ne znam zašto, ali u svojoj kolekciji nemam baš puno breskvasto-narandžastih lakova. Nit me nešto posebno ne privlače, a i mislim da takvi lakovi ne pašu mom tonu kože. Gledajući sljedeće kolekcije raznih brandova vidjela sam dosta nježnih pastelnih nijansi, a među njima i one sa breskvastim tonovima i tako sam se sjetila da imam ovaj lakić koji sam dobila od drage Mere, hvala draga Red heart.


Lak se zove Apricot, kako prigodno. Predivna boja sa zlatno zelenim shimmerom. Dok gledate u nokte unutra više se vidi taj zeleni shimmer dok se na suncu presijava na zlatno. Iako ima dosta tanku četkicu, nisam imala problema sa aplikacijom ali su mi bila potrebna 3 sloja da bi dobila boju kao u bočici i da se ne bi vidio nokat ispod laka.

Ne znam koliko ova boja odgovara mom tonu kože, ali odgovarala ona ili ne ja ću ju svejedno nosit jer mi je predivna i ne mogu si prestat gledat u nokte koliko mi se sviđa.
Jel se vama sviđaju ovakve bojice? Što kažete jel stoji ovo meni ili ne? Eye rolling smile

Broj komentara: 10 :

  1. meni je čudna, nisam ni sama sgurna oko tih brekvastih nijansi. baš sam danas gledala u mulleru jednu novu essencovu takvu nijansu, samo je puno blaža, i sko sam ju kupila ali ipak je tirkizni pobijedio!

    OdgovoriIzbriši
  2. Bojica je super i stoji ti super ! :D :k

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je boja preawesome, volim te nijanse breskvaste, idu uza sve, a to kod lakova baš volim. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepim noktima sve stoji, a ja bih dodala i neki konad uzorak :)

    OdgovoriIzbriši
  5. lepo stoji i izgleda.. ali nije moja boja.. nije za mene :D

    OdgovoriIzbriši
  6. meni se ne sviđa, ali zato volim tvoje nokte ;-)
    kupila sam prošlo ljeto narančasti lak, oduševljena bojom, nalakirala nokte... nisam ga mogla gledati, prestrašno to izgleda na mojim noktima :-(
    ali ne daj se, ako ti se sviđa samo ti njega nosi :-D tko kaže da nam se svima ukusi moraju poklapati

    OdgovoriIzbriši
  7. Možda kad malo potamne ruke na proljetnom suncu.Ovako mi je sve u istom tonu.
    Podsjeti me na zlatni lak koji zimi izgleda katasrofa,ali zato ljeti u kontrastu s preplanulom bojom je već neka druga priča.Ali,što ja znam o manikuri...

    OdgovoriIzbriši
  8. Ova je bas njezna i fina nijansa.Probala sam nesto slicno na mojim kratkim nokticima ali nisam sigurna da mi bas dobro stoji,moracu namazat jos koji put>Tvoji su nokti divni!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. @Maybe i meni je malo bila ova boja čudna u početku,ali jako brzo sam se navikla. Jučer bila obučena sva u crno i onda ovaj lak. Baš je dolazio do izražaja i sviđa mi se kako je to sve skupa igledalo.
    @Ixy99 hvala :)
    @Simply hvala draga, i ja volim kad mogu lak uz sve nositi ali nije da se opterećujem s tim da mi lak mora ići uz ono što imam na sebi, ali opet neću se sad baš ušarenit pa da izgledam kao Usršnje jaje.
    @Biberlee hvala ti, mislila sam i ja dodati neki Konad ali je onda na kraju uletio bijeli crackling lak.
    @Svatkitza hvala.
    @NC slažem se. Ukusi su različiti, neki put se ni meni nešto ne sviđa. Znaš mene i moju ne ljubav prema zelenim lakovima, ali to ne sprečava druge da ga nose. ;)
    @Tatjana znaš ti znaš ;) Ali teško da moje ruke mogu nešto potamnit zato jer mi ja i u pola ljeta mogla glumit u reklami za jogurt.
    @Mimi hvala draga :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni je boja preawesome, volim te nijanse breskvaste, idu uza sve, a to kod lakova baš volim. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...