subota, 26. ožujka 2011.

Essence Crackling 02 Crack me! White over L.A. Girl Apricot

Čim sam dobila Essence crackling lak morala sam ga odmah isprobat. Kako sam na noktima imala L.A. Girl Apricot probala sam ga preko njega.

Vidjeli ste već na mom blogu P2 crackling lakove tako da imam s čime usporedit ovaj Essence. Iskreno bojala sam se kakav će to crackling biti jer sam mu se jako veselila kad sam prvi put vidjela najavu, ali onda kako su se počeli pojavljivat swatchevi bila sam malo razočarana kako izgleda.
Pukotine nisu baš bile najbolje, pucao je sitno i više je izgledao kao paučina. I onda je meni došao u ruke I moram vam reći da mi se sviđa kako izgleda. Jako lako se nanosi, ali svejedno morate biti oprezni i brzi jer se crackle lakovi brzo suše. Za razliku od P2, Essence se bolje nanosi jer se P2 suši jakoooo ali jako brzo. Čak se na četkici počnu grudice stvarat ukoliko niste dovoljno brzi, dok kod Essence toga nema.


Ja sam ga namazala malo tanje nego što mažem P2, ali opet ne pretanko da ne dobijem sitne pukotine. Znate već da ja volim kad se to malo bolje raspuca. Trebalo mu je malo duže da se počnu pojavljivat pukotine, ali opet relativno brzo. Pukotine su više okomite, ne raspucava se na sve strane, ali meni to ne smeta. Baš mi se sviđa ovakav rezultat. Sve u svemu zadovoljna sam s ovim lakom i jedva čekam probat ga i u nekim drugim kombinacijama.

Kad sve zbrojim i oduzmem dala bi mu ocjenu 4/5.

Cijena je prihvatljiva (za razliku od China glaze i OPI crakle laka), dostupan je kod nas. Samo mu pukotine malo narušavaju ukupan dojam, ali ništa prestrašno.

Meni se sviđa kako izgleda, a vama?








*Ovaj proizvod mi je poslao Essence, za detalje pročitajte Disclosure policy.

Broj komentara: 16 :

  1. Ovo je do sad najlepsa manikura sa belim cracklom. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. @Ivana hvala draga. Ovo je bio swatch na brzinu, pa možda drugi put bude još bolje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je všeč, čeprav se mi zdi, da črni dosti lepše razpoka. Mogoče je odvisno tudi od tega, če so tanjši ali debelejši sloji.

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš je dobar,jedino da je neka druga boja podloge,ili da je crn na ovu podlogu.Kod nas još nije stigao,čekam več 2 mjeseca da dođe...

    OdgovoriIzbriši
  5. Oh I really like how it looks, really pretty. Sort of reminds me of candy caramels. :D Yum!

    OdgovoriIzbriši
  6. svidja mi se ovaj crackle efekt, bas lijepo popuca :)
    ja cu kupit crni (ako ga nadjem negdje :D), bijela nije moja boja :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Cool! The polish crackles so pretty!

    OdgovoriIzbriši
  8. Izgleda kao drvena ograda koju treba oličiti.Zato mi se jakoooo sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  9. Sad si me možda i nagovorila da ga kupim jer sam se strašno dvoumila - negativno iskustvo sa Essence magnetnim lakom me drži opreznom. Ali sviđa mi se kako je tebi ispao na slikama pa mislim da ću ga ići potražiti ovih dana. I super kombinacija. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. @Taya hvala. Svakako ovisi o debljini sloja koji se maže. Znam kad mažem P2 crackling, ako je tanji sloj pukitine su sitnije, a ako je deblji pukotine su veće.
    @Sabbatha ;)
    @Paulina thank you :)
    @Nina zateklo mi se ovo na noktima, a nisam mogla izdržat i morala sam odmah probat ali sigurno sa nekom tamnijom podlogom bolje izgleda.
    @Olivia thank you :)
    @Abigail hvala. Ja već imam crni od P2 pa mi je ovaj bijeli super došao.
    @Jane thank you :)
    @Tatjana zanimljiva usporedba, hvala :)
    @Ixy99 hvala :)
    @Simply hvala :) I mene je bilo strah kako će ovo izgledat jer mi se uopće nije sviđalo kako izgleda na nekim swatchevima, ali je ubiti super.
    @Une thank you :)

    OdgovoriIzbriši
  11. možeš li mi molim te reći cijenu crnog ili bijelog?? hvala

    OdgovoriIzbriši
  12. Nemam pojma koja je cijena jer sam ja ovaj bijeli crackle dobila, ali mislim da je negdje oko 15 kn.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...