ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Basic 360

Prvo Sretno Valentinovo svima koji ga slave! Red heart
Meni je danas dan kao i svaki drugi, od jutra sam imala radne akcije doma. Trebalo je izbacit staru garnituru jer je došla nova, pa je trebalo sve sredit i uopće nisam u Valentinovskom raspoloženju što se vidi i na mojim noktima.

Jučer sam od sveki dobila 5 novih lakića, hvala sveki! Smile I morala sam jednoga odmah isprobat i izabrala sam ovaj divni plavi, koji u bočici izgleda kao je malo duochrome ali ubiti uopće nije. Predivna plava puuuuna predivnog plavog shimmera.



Odlično se maže, u dva sloja potpuno prekrivanje. Ma stvarno je divan, ali mi se čini da se shimmer na slikama baš dobro ne vidi. Ili da kažem da se ne vidi uopće.

I prvi put se susrećem s ovom markom Basic i probala sam nešto izguglat, ali nisam ništa posebno našla osim da imaju raznih vrsta lakova, a ovaj koji ja imam spada u vrstu minića. Nešto kao što bi bili Essence Color&go lakovi i našla sam cijenu minića koja je 0.99 centi ali definitivno vrijedi više jer je lak preeedobar. Nema nikakvo ime, samo broj 360.

Broj komentara: 11 :

  1. Prvič slišim za to znamko lakov, ampak barva je prekrasna. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. super bojica, ali nokti su ono što me oduševilo!

    predivni su ti!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. vidila sam već basin kod forumašica, ali ne kod naših... a lak je KRASOTAN!
    možemo se malo mjenjat za svekrvu, pleeeeeease?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja imam istu nijansu, samo "žnj" iz china shopa! Fino se maže, lijepo izgleda, a smrdiiiii...užasno... Uglavnom, mama mi je rekla: nadam se samo da ti neće otpast nokti! :DDD hehehehehe kiss!

    OdgovoriIzbriši
  5. E ovo je mrak boja.Plavo da plavije ne može biti,a sve nekako elegantno.Ili je to do tvojih noktića?

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala cure na svim divnim komentarima :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...