srijeda, 22. rujna 2010.

Sally Hansen Kwik Off Review

Već sam o Sally Hansen Kwik off-u pisala ovdje, ali sad ću vam sa slikama dočarat kako to izgleda. Skidala sam Zoya Savitu jer sam se danas bacila na ribanje kupaonice bez rukavica i naravno da je lak nastradao, pa eto savršene prilike da vam pokažem kako Kwik off funkcionira.

Samo da napomenem da inače skida lak puno bolje i brže, dovoljno je jednom gurnut prst i par puta zarotirat i laka više nema, ali sa Savitom je to išlo malo teže pa sam 2-3 puta gurala prst i rotirala ga.


Ovako izgleda kutijica. Kad skinete poklopac trebate skinuti i zaštitnu foliju, a unutra se nalazi spužva natopljena odstranjivačem laka za nokte.




Znam da mi nokat izgleda koma zato jer se počeo listati, ali mi ga je žao odrezati zato jer onda moram sve a ovako buffer blokom držim situaciju pod kontrolom. Kad su nokti nalakirani uopće se ne vidi da se ispod laka čuda događaju. 

Zaboravila sam reći, ali sam rekla u prošlom postu o Kwik off-u da spužva u sebi ima križni prorez. Na gornjim slikama se to baš i ne vidi jer je spužva nova, ali vidjet ćete na sljedećoj slici da se bolje vidi nakon što sam skinula lak sa par noktiju.



Još samo da kažem da Kwik off nema za kupiti kod nas. Ja sam ga kupila na Ebay-u za nekih 30-tak kuna skupa s poštarinom i mislim da je to super cijena s obzirom da mi je prošli Kwik off trajao skoro 6 mj. 


Broj komentara: 8 :

  1. Šta misliš bi se dalo spužvu ponovo natopit acetonom? Baš mi ovo interesantno izgleda

    OdgovoriIzbriši
  2. Dalo bi se, samo se spužva nakon nekog vremena uništi. Postane smeđa i prljava od svih lakova koje je pokupila, a i počne se kidati u komadićima.

    Jedino možeš kupit novi komad spužve, oblikovat ga škarama i onda ubacit u ovu kutijicu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hm ... šta ja znam ... ne izgleda mi baš kao nešto što bi redovno upotrebljala, ali možda ne bi bilo loše! Ako izdrži 6 mjeseci ... boćica odstranjivača mi izdrži oko mjesec dana. Kako je sa glitter lakovima?

    OdgovoriIzbriši
  4. Za glitter lakove i nije baš najbolje riješenje. Ja ih i dalje skidam sa običnim odstranjivačem i folijom. Ali za sve ostalo je super. Pogotovo kad lakirajući zeznem neki nokat pa samo umočim i izvučem i nema laka. Ja sam stvarno oduševljena s ovim.

    OdgovoriIzbriši
  5. hm, izgleda zgodno, al koliko to otprilike traje, kao bocica acetona, krace?

    OdgovoriIzbriši
  6. @Lendoxia napisala sam da mi je prošla bočica trajala oko 6 mj. Dok mi bočica acetona traje puuno kraće.

    OdgovoriIzbriši
  7. wow ovo je super zanimljivo! sad sam naisla na to na jednom stranom blogu, guglala, vidla hrv review i eto me :) stvarno je super ideja, ah kolko bi to vatice ustedilo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. wow ovo je super zanimljivo! sad sam naisla na to na jednom stranom blogu, guglala, vidla hrv review i eto me :) stvarno je super ideja, ah kolko bi to vatice ustedilo :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...