subota, 18. rujna 2010.

NOTD: Classics 3D effect ?



Prije nego krenem pisati o ovom laku samo da kažem kako se onaj prošli ponaša prilikom skidanja. Skidanje ide poprilično lagano, samo se šljokice prilikom trljanja razmažu svuda okolo noktiju pa sam da bi to izbjegla skinula sam lak metodom folije. Nadam se da znate taj trik, ako netko slučajno ne znate napisati ću. Blaznice izrežete na 4 dijela, treba vam 10 komadića za svaki nokat. Komadiće blaznice natopite u odstranjivač laka za nokte i omotate aluminijskom folijom i ostavite tako nekoliko minuta. Nakon toga samo blaznice povučete sa nokta skupa sa folijom i lak je skinut. Ova metoda skidanja laka se pokazala kao izvrsno riješenje prilikom skidanja šljokičastih lakova koji idu dolje malo teže nego obični lakovi. 

A sad još jedan ljepotan iz nesretnog paketića. Mislim da mi je ovaj lak zaliječio sve boli, toliko je divan da se to ni riječima niti fotićem ne može opisati. 

Nanošenje je izrazito lagano, sa 2 sloja izvrsno prekrivanje. O sušenju vam ne bi znala puno reći jer sam u zadnje vrijeme ovisnik o Seche vite pa mi više niti jedno lakiranje ne može proći bez njega. Ovaj lak kao i onaj prethodni je pun svega i svačega, šljokica, shimmera i flekija. Nježno ružičasta boja dominira ali se presijava u svim mogućim bojama. Pogledajte slike i uvjerite se i sami. 

Ne znam koji je ovo broj laka jer mi se prilikom one nezgode sa razbijenim lakom uništila naljepnica sa brojem. 


Slikano unutra s blicem.
 Boja puno nježnije izgleda uživo.



Slikano vani bez blica. 
Boja i na ovim slikama izgleda
 malo izraženije nego što je to uživo.


Teško je baš slikama dočarati punu ljepotu ovog laka, iako na slikama izgleda prekrasno još je ljepši uživo.

Kako vam se ovaj čini?






Broj komentara: 5 :

  1. Ovaj je fantastican na tvojih noktih! I mislim, da je unikatniji od ljubicastega, stvarno je lijep!

    OdgovoriIzbriši
  2. @Ulmiel hvala :)

    A svatko ima svoje ukuse, meni je i onaj prošli bio lijep ali ne može nam se svima sve sviđat.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...