nedjelja, 12. rujna 2010.

Nail polish bottle holder

Držači lakova za nokte.


Nedavno sam slučajno, ne znam ni sama gdje naletila na ovu stvarčicu koja mi izgleda super praktična. Pogotovo kad iz nekog omiljenog laka treba izvući i zadnju kap, a sigurno pomaže i onima nespretnima kojima se dogodi da rukom zakače lak i on se prolije po stolu.





Ova dva držača mi se najviše sviđaju, pogotovo ovaj na prvoj slici. Djeluje mi najpraktičnije jer se može prilagodit bilo kakvoj bočici, a i bočica se može usmjeravat kako god želite. Našla sam taj držač na ovoj stranici ali nažalost ne šalju internacionalno. 











Ove držače na slikama iznad možete pronaći na Ebay-u. Koštaju od par dolara pa do 10$, ali morate pitati sellera da li želi slati internacionalno jer je na nekim naznačeno da šalju samo u USA.

Kako vam se sviđaju ovi držači? Jeste li ih već vidjeli?
Da li imate možda koji? Znate gdje ih ima za kupiti?



3 komentara :

  1. Evo, moj spas pronasla na Lalicinem blogu! Meni treba bas nesto tako, posto sam smotana i zakacim lak rukom skoro uvjek, jedan put mi pala na pod i skoro se sve prolilo. Bottle Hug se mi najvise sviđa i zbog imena. Nadam se, da jih pronađem, al cini mi se, da ce biti ebay u igri.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jel imaš neki link za taj bottle hug jer ja ništa ne uspijevam naći?

    OdgovoriIzbriši
  3. Nemam, zato sto ga ni ne trazim jos, mislila sem kad cu narociti lakove preko ebaya, da cu jos bottle hug. Nadam se, da ga nađem, ako ga je tezko, pitanje, ako cu uspjet. :/ Ako nađem, sigurno saljem link. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...