srijeda, 1. rujna 2010.

Essence Studio Nails "Nail Fashion Sticker"

Essence nam je opet priredio nešto novo za nokte. Ovaj put su to naljepnice za cijeli nokat. Oduševila sam se kad sam vidjela, prekrasne su.


Dolazak je najavljen za listopad 2010, kao dio stalne ponude. Dakle ne morate se bojat da ćete ostati bez svojih naljepnica, eventualno na početku kad tek stignu jer vjerujem da će se cure raspametit kad ovo vide. 


Već sam negdje na netu gledala ovakve naljepnice ali su bile dosta skupe dok bi ove od Essence trebale koštati 1,99 eura. Takva je cijena za Njemačku, kod nas ne znam koliko će koštat, ali poznavajući Essence bit će prihvatljive za svačiji novčanik.





















Naljepnice dolaze u 14 različitih uzoraka. 
Postupak nanošenja je sljedeći:
Nokti bi trebali biti čisti i nemasni, a nokte možete odmastiti buffer blokom ili sa Essence rašpicom 6 u 1. Bitno je da ne budu masni jer navodno onda možete naljepnice upotrijebiti opet nakon skidanja. Izaberete naljepnicu prikladnu veličini nokta i zaljepite ju i pritisnete sa Essence Fashion Studio rašpicom s kojom možete i odstraniti višak naljepnice s noktiju. Za sjajniji završetak možete nanijeti i top coat.





Kako vam se ovo sviđa? Ja sam oduševljena i jedva čekam da dođu?






Izvor

Broj komentara: 7 :

  1. ne izgledaju lose, doduse nisam ni pretjerano ushicena oko ovog, kad dodju probat cu jedan il dva dizajna cisto radoznalosti radi

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se baš sviđa, recimo super mi je za cure koje nisu vješte sa nail artom ili koje kao i ja ponekad nemaju ideju što napraviti s noktima. Ili za neku posebnu priliku.

    Jer sve i da koštaju 15kn i da traju 5 dana opet je malo preskupo stalno to kupovat.

    A uostalom pitanje je koliko je to kvalitetno, čekam a ću vidjet kad probam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma neznam, meni se ovakve stvari bas ni ne sviđaju ... vidjela sam nesto slicno kod jedne nase blogerice, bome, nije to za mene. :) Lakse mi je sa "tradicionalnim" tekucim lakom, cini mi se i jeftinije.

    OdgovoriIzbriši
  4. kupiti ću za probu....za moj novčanik je bolje da mi se ne svide ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super su! Naprimer kad si u žurbi ili za na more i tako... :) Jedva čekam sve nove stvari a najviše nove lakove. x)

    OdgovoriIzbriši
  6. ja ih dobila, ali ne privlace me nesto, izgledaju malo nezgodne uostalom nokat mora bit odmašćen, znači izrašpan a ja si to neću na svojim noktima radit

    OdgovoriIzbriši
  7. ja ih dobila, ali ne privlace me nesto, izgledaju malo nezgodne uostalom nokat mora bit odmašćen, znači izrašpan a ja si to neću na svojim noktima radit

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...