subota, 11. rujna 2010.

Blog update

Ovo se samo meni može dogodit. Došla sam doma, napokon! Ali sam se spremala u žurbi i torbu u kojoj su mi bili svi lakovi i sva dekorativna kozmetika sam zaboravila uzet sa sobom. Čim sam došla doma... oduševljena što sam napokon u civilizaciji smiley otišla sam do DM-a i Bipe i vidjet čega novog ima i što sam sve propustila u ova 3 mj što me nije bilo. I kupila sam par novih lakova za nokte jer mi se Zoya Charla počela guliti a ja niti jednog laka nemam, niti imam čime skinut lak. I tako dođem ja doma.. nalakiram S-he 427, jedini holo lak kojeg ima kupiti kod nas (u Dm-u) i nemam ga kako poslikat jer sam zaboravila kupit baterije za fotić. Nakon današnjeg ribanja kupaone bez rukavica lak se počeo gulit tako da će novi swatch biti tek u ponedjeljak kad kupim nove baterije pa ću vam pokazati ovaj divni lakić, a moram i swatchat Ivanku i Savitu, ali i druge nove lakove koje sam kupila. Nadam se da će se u Dm-u uskoro pojavit i We saw it first i Denim kolekcija i da ću uspjet ulovit lakove koje sam si zapikirala pa vam onda i to pokažem.

U međuvremenu sam napravila mali blog makeover. Nadam se da vam se sviđa jer sam ja imala problema sa onim prijašnjim izgledom. Doma na kompu imam puno veći ekran nego što mi je na laptopu pa mi je blog izgledao nekako razvučeno i ružno. I napokon sam skužila zašto sam imala duple postove i riješila sam taj problem i nadam se da će više neće pojavljivat. 

I kako vam se sviđa novi izgled bloga? 






Broj komentara: 9 :

  1. svidja mi se izgled, lakovit je :) inace i ja jedva cekam denim kolekciju najradije bi kampirala ispred dm-a da ne ostanem bez zeljenih lakova

    OdgovoriIzbriši
  2. ima u u mulleru cijela kolekcija i jedne i druge! bila jučer u cc1

    OdgovoriIzbriši
  3. Ana kod mene nema Muller. Imam samo DM, Bipu i Kozmo, ali uspjela mi je jedna forumašica uvovit 2 laka iz Denim kolekcije a ja ću možda još koji ako mi se svidi. Ova dva sam baš željela.

    OdgovoriIzbriši
  4. šta nisi rekla, bi ti ja kupila i poslala! bila sam uvjerena da si iz zg!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma nema veze, uspjela sam nabavit dva koja sam htjela. Kad dođu te kolekcije u DM onda možda još nešto ulovim ako se predomislim, jedino bi još htjela matt top coat ali on će biti u redovnoj ponudi tako da nema straha da ću baz njega ostat.

    Hvala ti svejedno, baš si draga :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...