četvrtak, 28. veljače 2013.

Essence That´s what I mint!

Essence 146 That´s what I mint! je novi lak u Essence asortimanu od veljače, a može ga se naći u Muller prodavaonicama (ako nije prodan, ja sam ulovila zadnji). U DM će vjerojatno po običaju doći malo kasnije. Po svemu sudeći bit će ovo hit boja ovog proljeća jer do sad se ne sjećam da se neki lak ovako brzo prodao kad je stigao na police. Razlog je možda i taj što je navodni dupe za Essie Mint candy apple. Iako nemam Essie ne bi baš rekla da je 100% dupe jer mi bar na swatchevima dostupnim na netu izgleda kao da Essie ima više plavog u sebi dok Essence više vuče na zeleno. 


Od kad je Essence promjenio ambalažu Color&go lakova moja ljubav prema njima je malo splasnula. Ovo je tek drugi lak koji sam kupila i nisam baš nešto oduševljena. Četkica je šira i zaobljena na vrhu kako bi olakšala aplikaciju, ali kad taj vrh nije "ošišan" pravilno nego svaka dlaka svoju politiku vodi onda samo oteža aplikaciju umjesto da ju olakša. Još kad je formula laka rijetka, a uz to je lak u nekoj pastelnoj boji mislim da vam ne moram opisivati  frustraciju koju mi je ovaj lak zadao. Tješit ću se mišlju da sam možda baš ja naletila na mućak i da ostali nisu ovakvi. 


Unatoč četkici i rijetkoj formuli uspjela sam nalakirat nokte u 2 tanja sloja koja su dosta za potpunu prekrivenost. Nakon toga sam pečatirala noke sa Essence Stamp me! Black lakom i uzorkom lastavica sa nove također Essence pločice. U biti nisam 100% sigurna da je ovo nova pločica jer o njoj nigdje ni traga ni glasa, ali ju ja do sad nisam vidjela pa pretpostavljam da je nova. Uz ovu vidjela sam još 2 nikad viđene pločice od koje sam jednu kupila pa ću vam je pokazati u nekom od sljedećih postova. 

P.S. U postu sam zaboravila napisati da je boja laka ispala realno (bar na mom monitoru :D). 

srijeda, 27. veljače 2013.

Dupe alert

Sigurno vam je poznat osjećaj kad na bespućima Interneta naiđete na prekrasan lak koji mooooorate imati i onda saznate da se više ne proizvodi, ili da je bio limited edition, ili da je nedostupan na ovim našim područjima ili vam je jednostavno preskup. E tu nastupaju dupeovi, možemo reći, najvjernije kopije. Rijetko se nađe lak koji je potpuno isti nekom drugom, no nađu se lakovi koji su dovoljno slični da nam ispune potrebu za nijansom koju iz ovog ili onog razloga ne možemo imati.

Uskoro ćete na blogu vidjeti novu rubriku, posvećenu upravo ovoj tematici, a danas ću vam predstaviti prvi dupe koji sam sasvim slučajno otkrila.
Radi se o dupeu za Essie Mesmerize. Originalni Mesmerize se službeno više ne proizvodi. Mogu se naći zaostaci istog na ebayu i online shopovima, no službeno, Mesmerize je zamijenio Mesmerized, koji je nešto tamniji od originala. Dostupnija zamjena mu je Flormar Spring Summer 2012  u nijansi 438. Essie ima 15 ml i platit ćete ga 8-9 dolara bez troškova slanja na ebayu (Mesmerized je oko 6 dolara), dok Flormar ima 11 ml i za njega ćete izdvojiti oko 15 kn. Da ne duljim previše, slike će pokazati. Gornja slika je slikana uz daylight žarulju i blic, a desna donja uz prozor. Essie je nijansu tamniji, no, kad uzmemo u obzir ostale parametre, mislim da mu je Flormar dostojna, a jeftinija zamjena.


Sviđa li Vam se naša nova rubrika i imate li kakvih želja i prijedloga? Ako imate poteškoća sa pronalaženjem zamjena, rado ćemo Vam pomoći, ako možemo.

utorak, 26. veljače 2013.

Točkice

Hello!

    Jučer sam radila manikuru za proljetni natječaj na Beaut&Mess portalu. S obzirom da pastelne, proljetne boje uvijek nekako preskočim, a crna mi je omiljena boja, iskombinirala sam boje koje nosim u proljeće (i ljeto) i crnu. Inspiraciju sam našla na Pink&Polished. Moram priznati da sam vjerojatno jedina zaljubljenica u manikure i lakove koja ne posjeduje točkalicu, pa sam točkice radila sa spajalicama. 
    Koristila sam Revlon Black Lingiere kao bazni, crni lak, Butter London Slapper za tirkizne točkice, Essie Watermelon za koraljne i Maybelline Colorama 51 za bijele. Uz to sam koristila i bazu, te top coat iz Butter London Tops&Tails seta.


Za kraj ću samo spomenuti da sam proteklog vikenda bila na prvom hrvatskom Beauty Blog Dayu. Slike i dojmove možete pogledati na Bauty blog day Croatia Facebook stranici, kao i na brojnim drugim blogovima. Meni je bilo odlično i ovim putem zahvaljujem curama iz Ogledala na organizaciji.

Kakve manikure ćete Vi nositi ovo proljeće?


četvrtak, 21. veljače 2013.

Color Club Uptown girl & glitter polka dots

Danas me nešto ne ide pisanje postova, već sam 5 puta počela pisat ovaj i obrisala jer mi zvuči bez veze. Opet me sinusi napadaju pa je možda i to razlog pa ću stoga preskočit uvod i bacit se odmah na slike, video i općenite detalje ove manikure. 


Lak je Color club Uptown girl, predivna taupe ljubičasta nijansa. Unatoč tankoj četkici maže se lagano i prekriva nokat u 3 tanka sloja. Sušenje i bez top coata dosta brzo. 


Feb 21, 2013 | by Lalica on Keek.com

Dok je zadnji sloj laka još bio vlažan poslagala sam po njemu hexagon ciklama šljokice kupljene kod "Kineza" za cca 10kn. Očarale su me kako se presijavaju kao disco kugla pa sam pomoću Keek-a snimila video da vam to pokažem jer iz ne znam kojeg razloga nisam nikako uspjevala uplodat video na You tube. 

Uživo je ovo presijavanje malo manje vidljivo na prirodnom svijetlu i manikura djeluje decentno, ali zato kad upalim svijetlo nokti "podivljaju". :D




nedjelja, 17. veljače 2013.

Red on red

Htjela sam danas napraviti jednu drugu manikuru, ali nije ispala onako kako mi je izgledala u glavi pa sam ju skinula i napravila ovu, red on red. Ne nosim često crvene lakove, ali kad nosim onda je OPI Gloria red prvi za kojim posegnem. U dva navrata se mogao kupiti uz časopis Gloria po cijeni od 45-50kn i prvi put sam ga totalno ignorirala, ali nakon hrpe oduševljenja drugih cura bilo mi je žao što sam to napravila. Na svu sreću Gloria je ponovila akciju pa sam uspjela ulovit svoj primjerak ove divote uz pomoć Nic jer je kod mene bio rasprodan na svim kioscima.

Lak se maže kao san snova, jako brzo se suši i bez top coata, samo nije nešto posebno pigmentiran pa mu možda ne bi škodio ni treći sloj iako sam ja stavila samo dva. 


Dva sloja OPI Gloria red laka, BM uzorak sa pločice 314 koji sam pečatirala sa Maybelline volcanic red lakom kojeg možete vidjeti ovdje (zanemarite dužinu noktiju, više nikad takve kandže neću pustit :D).


Fotić mi je totalno pojeo boju laka, a ni uzorak se baš ne vidi dobro pa sam probala mobitelom dobiti realniju verziju ove manikure i uspjela sam. :)


Razlika između gornje i donje slike je dan noć pa možda da od sad sve manikure fotkam sa mobitelom. :D


subota, 16. veljače 2013.

Back to basics: Njega i oblikovanje noktiju vol. 2


Prije nego krenem na oblikovanje noktiju, mislila sam da bi bilo zgodno napisati koju o priboru za oblikovanje noktiju. Pritom ću izostaviti škarice i grickalice, s obzirom da smatram da su preagresivne za nokte, a i vrlo lako možete uz nokat porezati kožu. Mislim da su pogodne samo kad vam nokat pukne i treba vam neko brzinsko rješenje. Ako želite čvrste nokte, ne biste ih trebali koristiti redovito. Isto tako su većinom leglo bakterija i treba ih redovito čistiti. No, vratimo se na temu.

    Za početak, malo trivie. Idejnom začetnicom rašpice kao takve možemo nazvati Mariju Antoanetu koja je bila poznata po svojoj opsesiji „rašpicom za nokte“ – oblikovanim kamenom plavcom koji je danas nama poznatiji kao kamen za stopala. Takav način oblikovanja noktiju se ubrzo proširio Versaillesom, a „rašpica“ se prala i ponovno koristila, uvijek prilikom kupanja.

U ovom postu ću pisati o 5 vrsta rašpica za nokte: 

1)  Metalne rašpice

Izvor slike
Postoje dvije vrste metalnih rašpica – obične metalne rašpice i rašpice obložene korundom (kristalni oblik aluminijevog oksida, drugi najtvrđi materijal nakon dijamanta). Potonje se često nazivaju safirnim rašpicama. Godinama nije postojala žena koja nije imala barem jednu veliku i jednu u torbi. Na sreću, to se mijenja. Naime, metalne rašpice su preagresivne za nokat i nikako nisu pogodne za mekane nokte, mogu biti razlog listanju i pucanju noktiju. Njihova je prednost to što su maltene neuništive. S obzirom na njihovu abrazivnost, ne bih preporučila njihovo korištenje, a posebno mi nema smisla korištenje učvrščivaća za nokte i metalne rašpice istovremeno. Ako se već odlučite na korištenje istih, redovito ih čistite dezinficijensom (običan alkohol nije dovoljan, pogotovo ako ju dijelite!!!).

    2)  Kartonske rašpice

Izvor slike
Postoji vjerojatno zilijun vrsta kartonskih rašpica. Jednostruke, dvostruke, deseterostruke, kakve god vam srce poželi. To su komadi kartona presvučeni brusnim papirom. One su kratkoročno najisplativije, obično su najjeftinije, manje su abrazivne od metalnih. Ovakve rašpice nemojte dijeliti s mamom, sestrom, prijateljicom, susjedom. Ne mogu se sterilizirati. Ako kojim slučajem gelirate nokte, pazite da svaka mušterija ima svoju rašpicu ili da svaka mušterija dobija novu rašpicu, dapače inzistirajte na tome. Redovito ih mijenjajte.

   
    
     
     3)  Staklene rašpice


Izvor slike
Staklene rašpice se razlikuju od kristalnih po proizvodnom procesu i kvaliteti. Dobra su alternativa metalnim i kartonskim, no nisu ni do koljena kristalnim. Naravno, razlikuju se u kvaliteti od proizvođača do proizvođača. Zamagljen komad stakla nije staklena rašpica. Najčešće se takve „rašpice“ nađu na ebayu, pa stoga ne preporučujem kupovinu istih od Kineza. Naručila sam ih malo more i samo jedna je bila od koristi. Obično se proizvode s jednom hrapavom stranom, kao npr. Sephorina. One također zaglađuju rub nokta, no ne toliko precizno kao kristalne. Održavaju se na isti način kao kristalne rašpice.

 4)  Kristalne rašpice

Izvor slike
Kristalne rašpice su kvalitetnija verzija staklenih. Laserski su rezane, te obično imaju dvije hrapave strane. Najnježnije su rašpice koje postoje. Ne uzrokuju mikro oštećenja na noktima čak ni kada se rašpa u dvije strane, već zaglađuju rub nokta. Također ih krasi neuništivost (dok vam ne padnu s velike visine na pod). Također, najbolje su po pitanju higijene jer staklo nije porozno i sukladno tome nije plodno tlo za razvoj neželjenih mikrorganizama. Održavaju se povremenim pranjem u toploj vodi s malo sapuna ili pranjem u perilici suđa (osim ako su oslikane, tada pranje u perilici nije opcija). Nisu iste kao staklene rašpice, dapače daleko su kvalitetnije ( kao i kristalne zdjele koje su daleko kvalitetnije od staklenih). Najbolje kristalne rašpice se proizvode u Češkoj. Imala sam priliku držati je u rukama i to je zaista isplativa investicija i prvom prilikom ju nabavljam. Možete ih naći i u O.P.I asortimanu.

   
  5)  Nail block i nail buffer
Izvor slike


Nail buffer rašpice su mutifunkcionalne rašpice s 5-10 funkcija. Ispunjene su pjenom na koju su nalijepljeni materijali shodno svrsi – brusni papir različite hrapavosti za kraćenje, oblikovanje i zaglađivanje noktiju, te glatke površine za ravnanje površine nokta, uklanjanje viška masnoće, te poliranje. Potonje nije preporučljivo koristiti više od jednom u tjedan do deset dana jer stanjuje nokat! Čine se praktičnima, no osobno ih trpam u isti koš s kartonskim rašpicama, pogotovo u higijenskom aspektu. Puno bolja verzija je kristalna ili staklena rašpica u kombinaciji s nail blockom.


Izvor slike
Nail block je sličan nail bufferu.Također ima nekoliko različitih strana prekrivenim različitim materijalima, dakle različitih je funkcija. No, postoje i nail blockovi od jednog materijala kao npr. Inglotov, koji je dovoljno nježan za poliranje, a opet dovoljno grub za ravnanje neravnina. Osobno smatram da su isti najbolji izbor jer najmanje oštećuju nokat. Takvi su obično od laganih, spužvastih materijala i također ih je potrebno redovito mijenjati.







  

To je to za danas. Kakvu rašpicu vi koristite i kakve su vam najdraže?


 

srijeda, 13. veljače 2013.

Born Pretty Store Silver square stud review & Anti Valentine manicure

Taman u vrijeme prije nego će mi nokti skroz popucat i uhvatit nas hrpa boleština, kontaktirala me Daisy sa Born Pretty Store stranice i pitala želim li napraviti recenziju jedne od hrpe nail art stvarčica koje imaju. Drage volje sam pristala, bez puno razmišljanja izabrala što želim recenzirati, odabrana stvarčica mi je jako brzo došla i onda se dogodilo ono najgore, nokti popucali do mesa, ruke suhe, kožica suha i ispucana. Nakon puno mackanja i njegovanja, napokon je sve u normalnom izdanju da mogu napraviti recenziju kako treba bez da vam život zgadim. :D

Od kad su zakovice na noktima postale hit znala sam da ih moram imati pa mojoj sreći nije bilo kraja kad sam vidjela da ih BPS ima u ponudi. Izabrala sam srebrne četvrtaste veličine 2 mm. 



Zakovice dođu u zapakirane u maloj vrećici kao što možete vidjeti na gornjoj slici, cijena im je 5.73$ (poštarina je worldwide free). Ne znam koliko ih bude količinski, ali su dosta sitne i ima ih puno pa ćete s njima moći napraviti puno manikura. Zakovice su od aluminija sa plostantim dnom pa osim što ih možete ljepiti po noktima (kako prirodnim tako i umjetnim), možete s njima ukrasiti što god vam padne na pamet. Kako sam ja u zadnje vrijeme opsjednuta s maskama za mobitel (5rich to može potvrditi :D) mislim da ću si i jednu masku urediti tako da mi paše uz nokte. :D

S obzirom da je sutra Valentinovo bilo bi logično da napravim neku prigodnu manikuru, ali kako meni Valentinovo ide na živce (išlo mi je na živce i kad sam bila solo, a ide i sad kad imam svoju "goru" polovicu) odlučila sam se za Anti-Valentinovsku manikuru sa zakovicama. 


Nalakirala sam 2 tanka sloja Bourjois Noir de chine laka i pečatirala ga sa Barry M Silver foil lakom i Bundle monster uzorkom sa pločice BM 311. Nakon toga sam na svaki nokat u srce zalijepila po 3 zakovice za dodatni anti ugođaj. :D Za kraj sam stavila jedan sloj top coata jer inače bez njega zakovice zapinju za odjeću, kosu i sl. pa postoji mogućnost da koja otpadne što se ne događa kad se stavi top coat pa zakovice ne zapinju i stoje na mjestu dok ne odlučim da je vrijeme za neku novu manikuru. 

Prezadovoljna sam s ovim zakovicama jer se njima lako rukuje, velik je broj načina na koji ih možete poslagati na nokte i vrlo brzo bez neke posebne nail art vještine možete podignuti bilo koju manikuru. 

Ukoliko se odlučite na kupnju možete ih pronaći na ovom linku, ako vam se ne sviđaju ove moje, BPS u ponudi ima nekoliko boja, oblika i veličina zakovica. Za dodatnih -10% na cijenu možete iskoristiti moj kod: AML91.


Jeste li već napravili svoju Valentinovsku manikuru ili vam je do nje stalo kao do lanjskog snijega? :D








*PR uzorak

utorak, 12. veljače 2013.

Anny The answer is love

Ovo nije još jedna valentinovska manikura, samo se u imenu laka slučajno našla riječ ljubav. :) Iako, ovaj lak je ljubav na prvi pogled. Duboka,tamna ljubičasta baza, s hrpetinom ljubičastog i bakrenog mikro shimmera koji dolazi do izražaja na suncu. Ponekad mi bude žao staviti topcoat na ovaj lak jer imam dojam da uništi presijavanje, ali želja za brzim sušenjem obično prevlada.



Tekstura laka je savršeno kremasta, dovoljan je i jedan srednje debeli sloj, ali ja iz navike stavim dva tanka sloja. Čekica kod svih Anny lakova je kratka i široka, po meni, jedna od boljih četkica na tržištu (a ja obično volim tanje i uže četkice). Cijena Anny lakova je 71,90 kn za 15 ml laka i može ih se nabaviti u Douglas i Iris parfumerijama.  Koristila sam još i Butter London Nail Foundation Flawless Basecoat u jednom sloju, te jedan sloj Butter London Hardwear P.D. Quick Topcoat.

P.S. I žao mi je što su moje fotografske sposobnosti loše, ali trudim se. :D 


subota, 9. veljače 2013.

Basic Beauty 73

Ovaj lak sam kupila u Limoniju kad su imali veliko sniženje na Basic Beauty lakove, svi su bili sniženi sa 29,00 na samo 10,00kn. Kupila sam ih nekoliko od kojih su neki totalni promašaj, na svu sreću ovaj nije među promašajima. 

Lak je ciklamasto roze boje sa hrpom micro glittera. Aplikacija je toliko lagana da skoro nikakvo čišćenje na kraju nije bilo potrebno. Na malo dužim noktima treba 3 sloja za potpunu prekrivenost, dok mu je na kraćim dosta i dva. Sušenje i bez top coata dosta brzo jer pomalo ima metalik finish, a takvi lakovi se i inače dosta brzo suše. 


Dok sam ga mazala nisam mogla odgonetnut da li je ovaj lak jelly sa sitnim glitterom ili je metalik jer dok se maže djeluje kao jelly, ali kad se osuši izgleda metalik. Malo je čudan što se toga tiče, ali to mu niti malo ne umanjuje ljepotu. 

Dva dana sam ga nosila solo i onda treći dan pomoću škara sa uzorkom, selotepa i crnog laka napravila "valove" sa jedne strane. 


petak, 8. veljače 2013.

Back to basics: Njega i oblikovanje noktiju vol. 1



Jedan od razloga zašto obožavam zimu su rukavice. Pomalo bizarno, ali je tako. S obzirom da su nokti prvo što primijetim na ljudima, i ženama i muškarcima, zima je odmor za moje oči. Priznajem da se često u tramvaju ili kafiću zabuljim u lijepe nokte, ako mi se svidi neki lak, bez imalo srama ću pitati koji je i pohvaliti manikuru. No, češće viđam neuredne nokte, nejednakog oblika ili dužine, pogrižene do krvi, namuljane lakom kojeg je više na kožici nego na noktu. Navodno je to trend, kao i zguljen lak na noktima. Meni je to lijenost. Svatko može imati lijepe nokte uz malo truda. Lijepi nokti nisu isključivo dugi nokti, s dugom pločom nokta, prirodno izraženim c lukom, četvrtastog oblika. Lijepi nokti su uredni nokti. Sad je vrijeme da prestanem brbljati i krenem na korisni dio posta :D
Možete nalakirati najljepši lak za nokte i imati divan oblik noktiju i duge, čvrste nokte, ali ako kožica nije njegovana, izgledat će ružno i neuredno. Na kraju krajeva, neuredna kožica ne mora biti samo estetski problem, već i medicinski. Kožica štiti nokat od bakterija. Ona se ne reže (po mogućnosti niti ne gricka, ali i sama ponekad zgriješim po tom pitanju, pa neću previše pametovati), ranice kao posljedica rezanja mogu dovesti do bolne upale zbog koje ćete trebati antibiotike. Kožica se omekšava i potiskuje. Zanoktice se režu, također omekšale, posebnim škaricama za tu namjenu.
Obično potiskujem kožicu nakon tuširanja jer je tada najmekanija. Savršen proizvod za uklanjanje viška kožice mi je Afroditin gel za odstranjivanje kožice o kojem je Lalica već pisala, pa ja neću duljiti, već staviti link na taj post. Za potiskivanje koristim štapiće od ružinog drveta, koji se mogu kupiti u svakoj drogeriji za 10ak kuna. Nakon potiskivanja nanesem kremu za ruke ili neko nerafinirano ulje, na primjer bademovo ili ricinusovo.  Ovo nije potrebno ponavljati prilikom svakog lakiranja noktiju, već jednom u 10 dana ili po potrebi. 


U međuvremenu, pogotovo zimi, kožicu namažem nevenovom masti i stavim u pamučne rukavice ili čarape i držim po potrebi. Ovih dana sam otkrila još jedan odličan proizvod za ispucalu i izgriženu kožicu, Bioderma Cicabio kremicu čija je namjena prvenstveno pomoć pri zarastanju površinskih ranica na koži. U jednoj noći mi je oporavila izgriženu zanokticu (moj grijeh, ali ispitni su rokovi :D).

 Naravno, priča ovdje ne završava. Uredna kožica je kožica bez laka za nokte. Nakon lakiranja noktiju, obavezno očistim kožicu kosim kistom (trenutno imam Ecobella kosi kist iz DMa za 20ak kuna) umočenim u aceton. Postoje i odstranjivači laka u olovci, no mislim da nisu dovoljno precizni i prebrzo se ocufaju, ali ako ste početnica, mogu poslužiti. Završim slojem hidratantne kreme za ruke.




                Kad vam briga o kožici postane navika, potiskivanje kožice i pucanje suhe kožice će vam se svesti na minimum (osim ako imate ekstremno suhu kožu koja zahtjeva posebnu njegu), a ruke i nokti će vam izgledati puno ljepše.
                Nadam se da vam se „back to basics“ post svidio. Zanima me kako se vi borite protiv suhe i ispucale kožice?


utorak, 5. veljače 2013.

5rich is in the house!!!

Drage moje,
kao što sam vam danas napisala na fejsu imam za vas jedno iznenađenje. Iznenađenje je bilo i meni jer dogodilo spontano i to brzinom munje, ali sam jako sretna zbog toga. :) Iznenađenje se zove 5rich!!!

Od danas više nisam solo, imam kolegicu blogericu koja će pisati sa mnom, objavljivati divne slike noktića, recenzije, možda i tutorijale itd. Sve ono što je do sad bio Nails for fun, sad će biti duplo. Duplo više manikura, duplo više postova, duplo više zabave.... you name it. ;) 

Iako sam od početka solo drago mi je što to više neću biti jer sam puno puta poželjela imati nekoga uz sebe kad bi mi nokti bili u komi pa bi štekala sa postovima, kad bi mi Zvrk bio bolestan pa ne bi stizala odgovorit na komentare i sl. Sad je tu moja draga 5rich i nadam se da ćemo se dugo dugooo zajedno družiti i uživati . :)

Ja vam ju neću puno predstavljati, neka to ona i njene mankure naprave, samo ću vam reći da od sad pazite što pišete jer je 5rich pravnica pa sve hejterske komentare od sad ne da brišemo, nego tužimo. :D ;)

5rich draga... prepuštam ti tipkovnicu i dobro mi došla. :*

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bok svima, ja sam 5rich i ovisnica sam o lakovima za nokte!
Imam 22 godine, studiram pravo i u tome zaista uživam. Prilično sam (samo)kritična i obično kažem sve što mislim, bilo u internet svijetu, bilo u stvarnom svijetu.

 Lakove volim od malena. Hrčak sam i lako se vežem uz lakove, pa tako, gotovo svaki lak koji posjedujem ima svoju priču. Najdraži su mi crveni lakovi kremastog finisha, slijede ih ljubičasti i plavi. To ne znači da nemam drugih lakova. :) Do sad se nisam puno upuštala u nail art vode, više volim igru bojama, šljokicama i finishima, no vjerujem da će se uz dragu Lalicu to promijeniti.



Za kraj bih htjela zahvaliti Lalici što me uključila u svoj mali svijet. Nadam se da nas čeka puno druženja i uživanja :*

---------------------------------------------------------------------------------------------

Eto ga, to je to "đenje". Nadam se da ste i vi uzbuđene kao i nas dvije. :)

Do sljedećeg posta puse od nas dvije. :*




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...