utorak, 29. listopada 2013.

Mućkarije

Hello!

Jučer sam najavila da ću pokazati rezultat mućkanja za natječaj na Girlysh beauty blogu (na koji se btw još stignete prijaviti).
Prvotna ideja je bila pokušaj mućkanja dupea za legendarni Essie Ruby Slippers, mućkajući samo lakove nižeg drogerijskog ranga. Nda, ako China Glaze, Orly, Nubar, Sinful colors i drugi nisu uspjeli, kud ću ja.
Nije ispao Ruby slippers, ali zadovoljna sam rezultatom. Volim duboke, burgundy nijanse, pomalo jelly finisha, prepune shimmera, flekija, svega :D 
Dakle, od prvotne ideje je ostao samo drogerijski rang dio :D 

Trebat će vam:

*  prozirna baza (ja sam koristila Eveline 3u1 jer ne znam što da radim s njim)
*  lak sa "flekijima" ( u mom slučaju Essence topper u nijansi 08 Night in Vegas)
*  bazni lak u boji po izboru ( LA Girls Rock Star u nijansi Addict)
*  crni lak za pojačavanje dubine boje ( Rimmel 60 seconds u nijansi 800 Black out)
*  lak kremastog finisha da ublažimo jelly finish ( MF Nail Finity u nijansi 600 Ruby Fruit)
* po izboru,  lak po izboru za dodavanje još reflektirajućih čestica ( u ovom slučaju: Golden Rose Rich Color u nijansi 45)


I naravno, čista bočica za mućkanje. :)


U trećinu čiste bočice sam ulijala prozirnu bazu, a zatim drugu trećinu ispunila LA Girls Rock Stra u nijansi Addict. Zatvorila sam bočicu i mućkala dok se sve nije dobro povezalo. Potom sam dodala 20 kapljica Essence toppera u nijansi 08 Night in Vegas, a zatim i 8 kapljica Golden Rose Rich Color u nijansi 45. Opet sam zatvorila i mućkala dok me ruka nije počela boljeti. Zatim sam dodala 6 kapljica crnog laka, srećom od prve sam postigla željenu dubinu boje. I opet, mućkala :D Za kraj sam dodala 7 kapljica kremastog laka, jer sam nakon isprobavanja skužila da će trebati barem 6 slojeva da prekrije nokat. Uspjela sam smanjiti na 4 sloja. Naravno, mućkala sam dobrih 5-6 minuta, da budem sigurna da se sve dobro pomiješalo. :)

 A ovo je rezultat: 


Podsjeća me na Božić, a vjerojatno i ptice na grani znaju da mi je to omiljeno doba godine.

Kako se Vama sviđa? Mućkate li i Vi?


Broj komentara: 8 :

  1. Super mućkarija. Baš m se sviđa. Jesu ti se slegnule šljokice(u bočici) poslije ili su ovak kao i na slici? Meni se šljokice uvijek slegnu. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slikano je nekoliko sati nakon mućkanja, a i sad sam pogledala, no nije se ništa slegnulo. Da je shimmer ili glitter, sigurno bi se sleglo, no ovo su sve različite boje flekija, koji su ipak lakši od šljokica u bilo kojoj verziji.

      Izbriši
    2. pogledaj moj zadnji post. Ima nesto za tebe :)
      http://couture-nails.blogspot.com/2013/11/liebster-award.html

      Izbriši
    3. Ajme, hvala puno na tagu :)

      Izbriši
  2. Uopšte ti nije loša ta smućkotina. I ja bih je nosila.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...